Borelia - ajutor!
Poate cineva sa-mi recomande un medic bun in tratarea bolii Lyme? Am fost diagnosticata cu Lyme in 2017, am urmat un tratament, m-am simtit bine insa in urma unei perioade foarte grele, (soc emotional si extenuare fizica) au revenit simptomele cu dureri mari in brate si altele.Doamna doctor Rosca nu mai lucreaza.
Este cineva care a fost in tratament la dumneaei?
Multumesc
Este cineva care a fost in tratament la dumneaei?
Multumesc
5 comentarii
Buna! Si eu am patit la fel. Dr. ROSCA e acum la Workmed, marti si joi dupa amiaza, in clinica Victoria, vis a vis de Liceul Lazar. Eu am prins programare de abia pe 27 aprilie. Eu am fost 10 ani in remisie dupa tratamentul dat de Dr. Rosca. Credeam ca am si scapat. Intre timp cred ca incep tratament naturist dupa protocolul lui Buhner cu Cryptolepsis sanguinolenta si Polygonum Cuspidatum, ca nu stiu daca mai rezist fara sa patesc ceva nasol pana pe 27, am junghiuri crunte inclusiv in splina, inteleg ca putem face si infarct splenic de la asta si ce mai vine la pachet cu ea, poate functioneaza si mai reduc simptomele. Mie mi s a reactivat puternic neuroborrelioza dupa vaccinurile anti Covid plus oboseala si stress maxim. Am comandat cartea lui Buhner cu protocolul de tratament de pe Amazon (130 lei), a venit in cateva zile prin curier, si tincturile o sa le comand de pe un site specializat in remedii naturiste ptr. Lyme facute in Germania. Poate se intampla vreun miracol. Studiile facute de americani in vitro arata ca Cyptolepsis omoara mult mai eficient bacteria decat antibioticele. Sa speram...
O sa iau concomitent si tinctura de oregano (80% carvacol), care am inteles ca i mai bun decat Tinizolul in a dizolva biofilmul care protejeaza spirochetele. Stiti ca Dr. Rosca ne dadea Tinizol impreuna cu antibioticele tocmai ca sa sparga gemele si sa oblige spirochetele sa iasa si sa fie distruse de antibiotic.
AMVB, ați început tratamentul lui Buhner ?E de ajutor cartea lui Buhner ?
M am tratat laclinica Transilvania healing center din Cluj.E foarte buna
Am facut si eu tratament cu antibiotice la dna dr Rosca, se pare ca la mine nu au avut efect
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sunt sau nu imbolnavit?
- 5Muscatura de capusa
- 3borelioza
- 5Mama se simte rau din cauza tratamentului cu antibiotice pentru Borelia
- 0Boala Lyme (Borrelioza)
- 4despre boala lyme
- 0Endometrioza, Tiroida autoimuna, Boala LYME.(imunitate scazuta)
- 1Boala Lyme sau simpla lovitura ?
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 1Va rog, o sugestie. Minoz/Minociclina
- 0Interpretare analize boala Lyme
- 18Lyme.Borrelia
- 2Un medic neurolog îmi poate confirma că sunt ok? Sunt diagnosticată cu boala lyme
- 0(LYME-căpușă) Am nevoie de ajutor in legatura cu această boală!
- 1Pozitiv borrellia garinii - Stie cineva daca este grav?
- 0Borelia
- 1Nelamuriri analiza WB Borellia IgG
- 0Borrelia
- 1Ac anti borrelia burgdorferi Igm
Mai multe informații despre: Borelioza Lyme Boala Lyme
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: