Borelia - ajutor!

03-09-2021
Hera11
Nu este medic/terapeut
Hera11
Poate cineva sa-mi recomande un medic bun in tratarea bolii Lyme? Am fost diagnosticata cu Lyme in 2017, am urmat un tratament, m-am simtit bine insa in urma unei perioade foarte grele, (soc emotional si extenuare fizica) au revenit simptomele cu dureri mari in brate si altele.Doamna doctor Rosca nu mai lucreaza.
Este cineva care a fost in tratament la dumneaei?
Multumesc
5 comentarii
1
24-03-2022, ora 16:37
AMVB
Nu este medic/terapeut
AMVB
Buna! Si eu am patit la fel. Dr. ROSCA e acum la Workmed, marti si joi dupa amiaza, in clinica Victoria, vis a vis de Liceul Lazar. Eu am prins programare de abia pe 27 aprilie. Eu am fost 10 ani in remisie dupa tratamentul dat de Dr. Rosca. Credeam ca am si scapat. Intre timp cred ca incep tratament naturist dupa protocolul lui Buhner cu Cryptolepsis sanguinolenta si Polygonum Cuspidatum, ca nu stiu daca mai rezist fara sa patesc ceva nasol pana pe 27, am junghiuri crunte inclusiv in splina, inteleg ca putem face si infarct splenic de la asta si ce mai vine la pachet cu ea, poate functioneaza si mai reduc simptomele. Mie mi s a reactivat puternic neuroborrelioza dupa vaccinurile anti Covid plus oboseala si stress maxim. Am comandat cartea lui Buhner cu protocolul de tratament de pe Amazon (130 lei), a venit in cateva zile prin curier, si tincturile o sa le comand de pe un site specializat in remedii naturiste ptr. Lyme facute in Germania. Poate se intampla vreun miracol. Studiile facute de americani in vitro arata ca Cyptolepsis omoara mult mai eficient bacteria decat antibioticele. Sa speram...
0
24-03-2022, ora 16:42
AMVB
Nu este medic/terapeut
AMVB
O sa iau concomitent si tinctura de oregano (80% carvacol), care am inteles ca i mai bun decat Tinizolul in a dizolva biofilmul care protejeaza spirochetele. Stiti ca Dr. Rosca ne dadea Tinizol impreuna cu antibioticele tocmai ca sa sparga gemele si sa oblige spirochetele sa iasa si sa fie distruse de antibiotic.
0
24-11-2022, ora 12:52
V eronica
Nu este medic/terapeut
V eronica
AMVB, ați început tratamentul lui Buhner ?E de ajutor cartea lui Buhner ?
0
30-12-2022, ora 16:41
Felicia2022
Nu este medic/terapeut
Felicia2022
M am tratat laclinica Transilvania healing center din Cluj.E foarte buna
0
30-12-2022, ora 16:45
Felicia2022
Nu este medic/terapeut
Felicia2022
Am facut si eu tratament cu antibiotice la dna dr Rosca, se pare ca la mine nu au avut efect
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Boala Lyme, diagnosticată în doar câteva minute
  • În Europa de Nord, incidența infecțiilor cu borelioză urmează variațiile abundenței populațiilor de șobolani
  • Evaluarea și tratamentul bolii Lyme în stadiu incipient
  •