Ne dorim un bebe... :(
Buna, Am 28 de ani. Eu si sotul meu de dorim foarte mult un bebe, dar intarzie sa apara! De 2 ani incercam. Menstruatia nu este cea mai regulata... vine la 28-40 zile... am incercat si cu teste de ovulatie pentru a fi mai sigura cand are loc ovulatia... dar tot degeaba.
Acum 5 ani in urma unor investigatii mi s-a depistat un microprolactinom de 3-4 mm si mi s-a prescris Dostinex 2/sapt... tratament luat aprox 2 ani. Acum 2 ani am refacut prolactina (unde rezultatul nu e fost deloc bun), dupa care am facut prolactina cu recuperare (iar acolo rezultatul a fost ok). Medicul endocrinolog mi-a spus ca prolactina este inactiva, ca este un rezultat "fals" si ca pot face linistita copii, din punctul acesta de vedere totul este ok. Dar tot nimic si incet incet imi pierd orice speranta. Momentan suntem in strainatate dar cand revenim in tara am hotarat sa mergem sa ne facem analize pentru a vedea care este problema. Intrearea mea este: ce analize ar trebui facute?... pentru ca sincer nici nu stiu ce unde sa incep.
Va multumesc anticipat.
Acum 5 ani in urma unor investigatii mi s-a depistat un microprolactinom de 3-4 mm si mi s-a prescris Dostinex 2/sapt... tratament luat aprox 2 ani. Acum 2 ani am refacut prolactina (unde rezultatul nu e fost deloc bun), dupa care am facut prolactina cu recuperare (iar acolo rezultatul a fost ok). Medicul endocrinolog mi-a spus ca prolactina este inactiva, ca este un rezultat "fals" si ca pot face linistita copii, din punctul acesta de vedere totul este ok. Dar tot nimic si incet incet imi pierd orice speranta. Momentan suntem in strainatate dar cand revenim in tara am hotarat sa mergem sa ne facem analize pentru a vedea care este problema. Intrearea mea este: ce analize ar trebui facute?... pentru ca sincer nici nu stiu ce unde sa incep.
Va multumesc anticipat.
2 comentarii
Cu o vizita la ginecolog si ecografie transvaginala, tot acolo.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Valoarea prolactinei
- 2valoarea prolactinei mele este mare
- 6prolactina mărită se vindecă?
- 3cum pot sa scad prolactina din sange?
- 3prolactina se trateaza?
- 4as dori sa ramam insarcinata, dar am prolactina marita
- 1probleme cu tiroida?
- 3SARCINA, hashimoto, prolactina marita, hipotiroidism subclinic
- 3Prolactina cu 2 valori diferite
- 1prolactina?
- 1Dostinex !!!!!!!
- 5Prolactina marita - avort spontan
- 1Scaderea nivelului de prolactina anuleaza efectul antipsihoticelor?
- 8Posibil prolactina mărită de la antipsihotice?
Mai multe informații despre: Prolactinomul prolactina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: