Ne dorim un bebe... :(

23-05-2016
H.Andreea
Nu este medic/terapeut
H.Andreea
Buna, Am 28 de ani. Eu si sotul meu de dorim foarte mult un bebe, dar intarzie sa apara! De 2 ani incercam. Menstruatia nu este cea mai regulata... vine la 28-40 zile... am incercat si cu teste de ovulatie pentru a fi mai sigura cand are loc ovulatia... dar tot degeaba.
Acum 5 ani in urma unor investigatii mi s-a depistat un microprolactinom de 3-4 mm si mi s-a prescris Dostinex 2/sapt... tratament luat aprox 2 ani. Acum 2 ani am refacut prolactina (unde rezultatul nu e fost deloc bun), dupa care am facut prolactina cu recuperare (iar acolo rezultatul a fost ok). Medicul endocrinolog mi-a spus ca prolactina este inactiva, ca este un rezultat "fals" si ca pot face linistita copii, din punctul acesta de vedere totul este ok. Dar tot nimic si incet incet imi pierd orice speranta. Momentan suntem in strainatate dar cand revenim in tara am hotarat sa mergem sa ne facem analize pentru a vedea care este problema. Intrearea mea este: ce analize ar trebui facute?... pentru ca sincer nici nu stiu ce unde sa incep.

Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
24-05-2016, ora 00:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu o vizita la ginecolog si ecografie transvaginala, tot acolo.
0
24-05-2016, ora 19:04
H.Andreea
Nu este medic/terapeut
H.Andreea
Mersi.. :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Principiul care stă la baza reglării secreției de hormoni
  •