prolactina?
buna, am niste nelamuriri, bineinteles am fost la doi medici ginecologi si la endocrinolog, am prolactina marita 125./ dar acum sunt din nou in tratament cu doxtinex, cum fac tratamentu imi scade la val normale, la o perioada dupa e fac pauza dupa tratament imi creste, nu raman nici insarcinata, desi noi asat ne dorim. toate celelalte analiza sunt bune, le-am facut si eu si sotul meu.
de acum 2 ani nu mai iau anticonceptionale, am luat o perioada de 5 ani cu mici pauze intre, , poate fi o cauza ca prolactina marita pentru ca am luat atata timp anticonceptionale????
va multumesc...
de acum 2 ani nu mai iau anticonceptionale, am luat o perioada de 5 ani cu mici pauze intre, , poate fi o cauza ca prolactina marita pentru ca am luat atata timp anticonceptionale????
va multumesc...
1 comentarii
Prolactina poate creste dupa un tratament cu anticonceptionale dar ati facut tratament pentru scaderea ei, deci nu mai poate fi luat in calcul tratamentul de acum cativa ani cu anticonceptionale.
Pot exista cresteri ale prolactinei si datorita altor afectiuni sau tratamente medicamentoase.
Pot exista cresteri ale prolactinei si datorita altor afectiuni sau tratamente medicamentoase.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2valoarea prolactinei mele este mare
- 6Prolactina - rezultate. Despre ce e vorba si ce medicament trebuie sa iau?
- 6prolactina mărită se vindecă?
- 0Prolactina marita si alaptarea!
- 7prolactina crescuta de 2 ori jumatate si tratamentul cu zyprexa
- 3cum pot sa scad prolactina din sange?
- 3prolactina se trateaza?
- 4as dori sa ramam insarcinata, dar am prolactina marita
- 0Prolactina marita
- 1probleme cu tiroida?
- 3Prolactina cu 2 valori diferite
- 1Probleme prolactina
- 2Ne dorim un bebe... :(
- 1Dostinex !!!!!!!
- 5Prolactina marita - avort spontan
- 5deficit de prolactina
- 1Scaderea nivelului de prolactina anuleaza efectul antipsihoticelor?
- 2prolactina
- 0Belara - ovare micropolichistice, prolactina 743
Mai multe informații despre: prolactina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: