Năsuc infundat și tușit
Bebe 1 luna și 3 săptămâni cred că este racit. Are năsucul infundat plus că tușește de vreo 3-5 ori pe zi îl fac cu ser și extrag muci cu pompita dar tot mai ramane. Am fost la medicul de familie mi-a dat panadol 1 ml dimineață și seara 3 zile, sirop biosept din plante și ser pt năsuc.Nu vad nici o îmbunătățire. Ce îmi recomandați? Precizez că alaptez sunt răcită curge nasul doar. Cred că de la mine a luat.
1 comentarii
Buna ziua
Ar fi bine sa urmati tratamentul medicului de familie. In plus, alaptand, ii veti furniza si Dvs. anticorpi si bebelusul isi va reveni.
Nu fiti grabita, in a administra cat mai multe medicamente unui organism in formare, caci nu ii oferiti beneficii, Lasati-l sa reactioneze in ritmul lui, mai ales ca starea generala a micutului este buna. Sanatate !
Ar fi bine sa urmati tratamentul medicului de familie. In plus, alaptand, ii veti furniza si Dvs. anticorpi si bebelusul isi va reveni.
Nu fiti grabita, in a administra cat mai multe medicamente unui organism in formare, caci nu ii oferiti beneficii, Lasati-l sa reactioneze in ritmul lui, mai ales ca starea generala a micutului este buna. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am un bebe de 3 luni si jumatate.. de la 2 luni are nasul infundat
- 3Nasuc infundat la nou-nascut
- 2nas infundat la bebelusul de 11 luni
- 1nas infundat
- 7tuse si nasuc infundat
- 1Nas infundat la bebelus de 2 luni
- 2Nas înfundat bebeluș 1 luna si 3 saptamani
- 0Nas infundat fara secretii
- 0Nas înfundat bebe de 2 lunite
- 0Nas înfundat permanent bebe
- 0Bebe 4 luni și 3 săptămâni
- 0Nas infundat, respiratie greoaie.
- 0Fetița 9 luni, nas înfundat (horcait) dar fără eliminare de mucus la aspirate
- 0Bebe 2 luni tuse și secreție nazala
- 0Congestie nazala bebe
- 2Năsuc înfundat copil 2 luni
Mai multe informații despre: nas infundat bebe
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: