nas mereu infundat

Mulţumesc.dar in ce costa Colargolul?picaturile acelea le-am mai luat si nu au avut nici un efect, Quixx soft

Acum am început să folosesc apa cu sare şi reuşesc să-mi desfund o nară şi dorm mai bine

Buna ziua.
Am avut sinuzita cronica acum 6 ani am scapat de ea cu tratament medicamentos si cu aerosoli la cabinetul medical. Dupa aceasta sinuzita raceam imediat si am insistat pe tratamente naturiste pt. imunitate de 1 an nu am mai racit dar am permanent una din nari infundata cu un mucus incolor gelatinos. Se desfunda repede cu orice picaturi de la farmacie dar si cu apa de mare daca insist cateva minute dar in scurt timp se infunda cealalta nara . primul orl ist la care am mers a spus ca ar fi alergie la praf, al doilea analize de secretie nas si gat am facut analizele si nu a iesit nimic.Nu inteleg ce am
Am avut sinuzita cronica acum 6 ani am scapat de ea cu tratament medicamentos si cu aerosoli la cabinetul medical. Dupa aceasta sinuzita raceam imediat si am insistat pe tratamente naturiste pt. imunitate de 1 an nu am mai racit dar am permanent una din nari infundata cu un mucus incolor gelatinos. Se desfunda repede cu orice picaturi de la farmacie dar si cu apa de mare daca insist cateva minute dar in scurt timp se infunda cealalta nara . primul orl ist la care am mers a spus ca ar fi alergie la praf, al doilea analize de secretie nas si gat am facut analizele si nu a iesit nimic.Nu inteleg ce am

se numeste rinita vasomotorie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16deviatie de sept?
- 128Cauterizare fose nazale
- 17colargol..alergie e posibil?
- 30nas infundat, dar numai cate o nara, cand se desfunda una se infunda cealalta
- 4mi se infunda nasul si ma ustura gatul des
- 13Nas infundat
- 4respiratie ingreunata si nas infundat
- 8Am suflat nasul si am observat o punga rosiatica in nara dreapta spre sinus
- 6sinuzita bimaxilara la copil de 4 ani
- 6coji cu sange in nas
- 6infectie corzi vocale?
- 2Nas infundat
- 0nas infundat copil de 3.3ani
- 4secretii nazale cu sange
- 5nas uscat si gat
- 9mucus alb din nas in gat
- 3tiuit in urechi+ nas infundat
- 3Nara infundata dupa operatie
- 1Nas înfundat fara secretii
- 1Tratament bebe 7 luni
Mai multe informații despre: Nasul nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Rinita
- Rinita medicamentoasa
- Vegetațiile adenoide - adenoidita cronică
- Sforaitul (Roncopatia)
- Rinosclerom
- Furunculul nasului
- Vestibulita (Foliculita nazală)
- Fracturile nasului (traumatismul nazal)
- Atrezie coanala (imperforatie coanala)
- Anosmia - pierderea mirosului
- Nas înfundat (congestie nazală)
- Nasul (cavitatea nazală)