nas infundat, dureri de urechi
Iarasi eu cu probleme.
Spuneti-mi va rog daca nu i-am dat antivirale din primele zile mai are efect sa-i dau pe urma si ce anume.
Intreb deoarece baiatul de 4 ani a avut dupa cum v-am spus prima zi febra 37, 8 a doua zi 37 si pina in seara nu a mai avut dar peste o zi iarasi s-a ridicat febra 37, 8 curge si se infunda pe rind cite o nara si mai si tuseste, gitul nu zice ca-l doare dar la parerea mea e putin rosu. La moment ii fac ingaleatie cu solutie fiziologica+rotocan si ii dau ACC pentru tuse. Ce antivirale as putea sa-i dau. Multumesc.
Spuneti-mi va rog daca nu i-am dat antivirale din primele zile mai are efect sa-i dau pe urma si ce anume.
Intreb deoarece baiatul de 4 ani a avut dupa cum v-am spus prima zi febra 37, 8 a doua zi 37 si pina in seara nu a mai avut dar peste o zi iarasi s-a ridicat febra 37, 8 curge si se infunda pe rind cite o nara si mai si tuseste, gitul nu zice ca-l doare dar la parerea mea e putin rosu. La moment ii fac ingaleatie cu solutie fiziologica+rotocan si ii dau ACC pentru tuse. Ce antivirale as putea sa-i dau. Multumesc.
e suficient nurofen la 12 ore
Buna ziua din nou.
Pina la urma am capatat si bronsita acuta si medicul evident ne-a prescris antibiotic
-Zinat 125 mg de 2 ori pe zi; si inca
Ventolin 2, 5 ml de 2 ori pe zi
ACC 100 mg de 3 ori pe zi
Tare nu as dori sa-i dau antibioticul. Spuneti-mi va rog exista cazuri la general vorbind ca bronsita sa fie tratata fara antibiotic.
Pina la urma am capatat si bronsita acuta si medicul evident ne-a prescris antibiotic
-Zinat 125 mg de 2 ori pe zi; si inca
Ventolin 2, 5 ml de 2 ori pe zi
ACC 100 mg de 3 ori pe zi
Tare nu as dori sa-i dau antibioticul. Spuneti-mi va rog exista cazuri la general vorbind ca bronsita sa fie tratata fara antibiotic.
Va rog ajutatima acum 3 ani la 10 ani nu stiu de la ce a inceput sa ma doare urechea am fost la un medic mi=a zis ca am otita sau timapnu spart nu mai tin minte ma curatat si atat.Dar acum 1 an la 12 aniam fost la strand si mi=a intrat apa in ureche dupa 5 zile cand am bagat un betishor am vz ca curge sange am skos 6 betishoare de sange si am pus vata si a trecut.Iar acum 4 zile la 13 ani iar mi=a intrat apa in ureche cand eram la baie.Si ma durea urechea.Azi la 6 dimineata cand mam trezit cand am pus mana in ureche ma durea si am simtit un punct mai mare asa si cand am bagat betishoru iaras sange 5 betishoare.Va rog ce poate fi?P.S urechea ma doare dekat daca o lovesk sau o trag si nu ma deranjeaza la sunete si nu prea aud bine cu ea.Vreau sa stiu si eu ce e si Mai ales daca sunt boli mai grave varog ajutatima cat mai rapid.Va multumesk.
Buna ziua. Baiatul meu de 4 ani respira foarte greu noaptea si sforaie. Medicul ne-a spus ca are adenoizi si e necesara operatie. Noi am mai consultat un ORL si ni s-a spus ca sunt adenoizi de gradul I - II. Ne-a prescris tratament: Rhinostop -5ml/3ori - 7 zile; spalaturi nazale cu Reghidron - 1/4 pliculet la 200ml apa, seara inainte de culcare - 10 zile; Marimer sol hipertonica - cate 1 puf / 3ori - 10 zile; Imupret - 20 pic./3 ori + dimineata un tampon inmuiat in cateva picaturi de Imupret 5-10 minute in fiecare nara. Ce parere aveti? Exista sanse sa scapam de adenoizi fara a-i extirpa? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
sanse exista cu conditia ca scoateti din alimentatia copilului macar pentru 3 luni
ciocolata, dulciurile cu coloranti artificiali, sucurile acidulate, fructele citrice..s.a produse alimentare alergene !!!
ciocolata, dulciurile cu coloranti artificiali, sucurile acidulate, fructele citrice..s.a produse alimentare alergene !!!
Bună seara. Am și eu o întrebare la dvs. Fetița mea de 4 ani este răcită. A început cu nas înfundat, pe urmă a început să-i curgă nasul, acum tușește...ai pe seara mia spus că o doare urechea stângă. I-am dat sinupret picături, de tuse Iam dat tussavit, picături de nas(pivalone, nasic, și vibrocil). Nu știu ce să-i dau pentru durerea de ureche (Iam dat acum Nurofen) țin să precizez că acum 3luni(când o curățăm in ureche, sa mișcat și am zgariato in ureche, am fost cu ea la spital, nu avea nimic, decât era zgâriată, timpanul era ok) bănuiesc că durerea de ureche sa fie de la răceală. Va rog să mă ajutați și să îmi spuneți ce săi dau sau ce sa fac.. va mulțumesc din suflet..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 16deviatie de sept?
- 143timpan fisurat
- 30Exista tratament pentru tiuit permanent in urechi?
- 22intepaturi in urechi
- 5Problema urgenta.Va rog din toata inima... Nu aud bine!
- 4ORL - rana in nas
- 1ma doare urechea
- 0Am urechea amortita
- 7ureche infundata
- 10ciuperca in ureche si infectie cu mai multe bacterii
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 7catar tubar
- 1Durere ureche
- 4secretii in spatele nasului
- 2ureche cu probleme ?
- 0Nas înfundat
- 3Dureri de urechi și bâzâit înainte de amigdalectomie
- 3Operatie deviatie sept și hipertrofie cornet nazal
Mai multe informații despre: Nasul Urechea nasul infundat Durere de urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: