nas infundat, dureri de urechi

39 comentarii 1 2
0
17-03-2012, ora 18:41
mariele
Nu este medic/terapeut
mariele
Iarasi eu cu probleme.
Spuneti-mi va rog daca nu i-am dat antivirale din primele zile mai are efect sa-i dau pe urma si ce anume.
Intreb deoarece baiatul de 4 ani a avut dupa cum v-am spus prima zi febra 37, 8 a doua zi 37 si pina in seara nu a mai avut dar peste o zi iarasi s-a ridicat febra 37, 8 curge si se infunda pe rind cite o nara si mai si tuseste, gitul nu zice ca-l doare dar la parerea mea e putin rosu. La moment ii fac ingaleatie cu solutie fiziologica+rotocan si ii dau ACC pentru tuse. Ce antivirale as putea sa-i dau. Multumesc.
0
17-03-2012, ora 18:44
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
e suficient nurofen la 12 ore
0
18-03-2012, ora 09:34
mariele
Nu este medic/terapeut
mariele
Multumesc foarte mult.
0
19-03-2012, ora 14:05
mariele
Nu este medic/terapeut
mariele
Buna ziua din nou.
Pina la urma am capatat si bronsita acuta si medicul evident ne-a prescris antibiotic
-Zinat 125 mg de 2 ori pe zi; si inca
Ventolin 2, 5 ml de 2 ori pe zi
ACC 100 mg de 3 ori pe zi
Tare nu as dori sa-i dau antibioticul. Spuneti-mi va rog exista cazuri la general vorbind ca bronsita sa fie tratata fara antibiotic.
0
05-04-2012, ora 17:53
bogdinzilaa
Nu este medic/terapeut
bogdinzilaa
Va rog ajutatima acum 3 ani la 10 ani nu stiu de la ce a inceput sa ma doare urechea am fost la un medic mi=a zis ca am otita sau timapnu spart nu mai tin minte ma curatat si atat.Dar acum 1 an la 12 aniam fost la strand si mi=a intrat apa in ureche dupa 5 zile cand am bagat un betishor am vz ca curge sange am skos 6 betishoare de sange si am pus vata si a trecut.Iar acum 4 zile la 13 ani iar mi=a intrat apa in ureche cand eram la baie.Si ma durea urechea.Azi la 6 dimineata cand mam trezit cand am pus mana in ureche ma durea si am simtit un punct mai mare asa si cand am bagat betishoru iaras sange 5 betishoare.Va rog ce poate fi?P.S urechea ma doare dekat daca o lovesk sau o trag si nu ma deranjeaza la sunete si nu prea aud bine cu ea.Vreau sa stiu si eu ce e si Mai ales daca sunt boli mai grave varog ajutatima cat mai rapid.Va multumesk.
0
05-04-2012, ora 17:56
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
maine Urgent la ORL
0
26-06-2012, ora 11:15
elleanor
Nu este medic/terapeut
elleanor
Buna ziua. Baiatul meu de 4 ani respira foarte greu noaptea si sforaie. Medicul ne-a spus ca are adenoizi si e necesara operatie. Noi am mai consultat un ORL si ni s-a spus ca sunt adenoizi de gradul I - II. Ne-a prescris tratament: Rhinostop -5ml/3ori - 7 zile; spalaturi nazale cu Reghidron - 1/4 pliculet la 200ml apa, seara inainte de culcare - 10 zile; Marimer sol hipertonica - cate 1 puf / 3ori - 10 zile; Imupret - 20 pic./3 ori + dimineata un tampon inmuiat in cateva picaturi de Imupret 5-10 minute in fiecare nara. Ce parere aveti? Exista sanse sa scapam de adenoizi fara a-i extirpa? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
0
28-06-2012, ora 06:57
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
sanse exista cu conditia ca scoateti din alimentatia copilului macar pentru 3 luni
ciocolata, dulciurile cu coloranti artificiali, sucurile acidulate, fructele citrice..s.a produse alimentare alergene !!!
0
16-10-2018, ora 00:08
Claudia Natalia
Nu este medic/terapeut
Claudia Natalia
Bună seara. Am și eu o întrebare la dvs. Fetița mea de 4 ani este răcită. A început cu nas înfundat, pe urmă a început să-i curgă nasul, acum tușește...ai pe seara mia spus că o doare urechea stângă. I-am dat sinupret picături, de tuse Iam dat tussavit, picături de nas(pivalone, nasic, și vibrocil). Nu știu ce să-i dau pentru durerea de ureche (Iam dat acum Nurofen) țin să precizez că acum 3luni(când o curățăm in ureche, sa mișcat și am zgariato in ureche, am fost cu ea la spital, nu avea nimic, decât era zgâriată, timpanul era ok) bănuiesc că durerea de ureche sa fie de la răceală. Va rog să mă ajutați și să îmi spuneți ce săi dau sau ce sa fac.. va mulțumesc din suflet..
Adaugă un comentariu / răspuns
39 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inhalațiile cu aburi nu ameliorează congestia nazală cronică
  • Experții avertizează asupra folosirii decongestionantelor nazale la copiii mici
  • Părul din nas - cum îl gestionăm corect medical
  • Să înțelegem rinoreea și congestia nazală
  • Implant cohlear: o nouă metodă de monitorizare ar putea ajuta la dezvoltarea unor implanturi mai performante
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •