Nas foarte infundat

Am fost racit acum vreo 2-3 saptamani si am luat muconasal ca sa nu mai am nasul infundat,
Raceala pare sa mi fi trecut de vreo saptamana iar nasul este foarte foarte infundat, practice abia pot respira pe nas, am ajuns sa cred ca din cauza muconasalului am ajuns asa infundat? Acum folosesc pinosol dar nu ajuta deloc.
De ce nu mai pot respira normal?
Raceala pare sa mi fi trecut de vreo saptamana iar nasul este foarte foarte infundat, practice abia pot respira pe nas, am ajuns sa cred ca din cauza muconasalului am ajuns asa infundat? Acum folosesc pinosol dar nu ajuta deloc.
De ce nu mai pot respira normal?
1 comentarii

Buna ziua,
este posibil sa asociati deviatie de sept sau sinuzita; incercati sa folositi spray cu ser fiziologic izoton, iar cu Pinosol durata de tratament este de maxim 7 zile. Evitati medicamentele cu substante vasoactive, decongestionante de tip Muconasal. Daca nu se rezolva, va poate ajuta un orelist.
este posibil sa asociati deviatie de sept sau sinuzita; incercati sa folositi spray cu ser fiziologic izoton, iar cu Pinosol durata de tratament este de maxim 7 zile. Evitati medicamentele cu substante vasoactive, decongestionante de tip Muconasal. Daca nu se rezolva, va poate ajuta un orelist.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nas infundat.. respir doar cu o nara
- 5nas infundat, fumat...
- 4Nas infundat influentat de stres sau regim alimentar?
- 41Miros urat in nas
- 18Rinita
- 3de cateva luni cand ma trezesc dim ma trezesc cu nasul infundat
- 10De anul trecut are probleme cu nasul e tot timpul infundat si din cauza asta face bronsita
- 1nas infundat si raguseala doar dimineata
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 9Polipi-nas infundat
- 3Nara infundata dupa Operatie Rinita
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 3Nas infundat tot timpul de 2 ani
- 4nas infundat la fetita de 2 ani jumate
- 4problema nas.
- 2Nas infundat dupa rinoplastie
- 4aerosoli la copil
- 0Cornete nazale marite
- 1Operatie de deviatie de sept