Nas foarte infundat
Am fost racit acum vreo 2-3 saptamani si am luat muconasal ca sa nu mai am nasul infundat,
Raceala pare sa mi fi trecut de vreo saptamana iar nasul este foarte foarte infundat, practice abia pot respira pe nas, am ajuns sa cred ca din cauza muconasalului am ajuns asa infundat? Acum folosesc pinosol dar nu ajuta deloc.
De ce nu mai pot respira normal?
Raceala pare sa mi fi trecut de vreo saptamana iar nasul este foarte foarte infundat, practice abia pot respira pe nas, am ajuns sa cred ca din cauza muconasalului am ajuns asa infundat? Acum folosesc pinosol dar nu ajuta deloc.
De ce nu mai pot respira normal?
1 comentarii
Buna ziua,
este posibil sa asociati deviatie de sept sau sinuzita; incercati sa folositi spray cu ser fiziologic izoton, iar cu Pinosol durata de tratament este de maxim 7 zile. Evitati medicamentele cu substante vasoactive, decongestionante de tip Muconasal. Daca nu se rezolva, va poate ajuta un orelist.
este posibil sa asociati deviatie de sept sau sinuzita; incercati sa folositi spray cu ser fiziologic izoton, iar cu Pinosol durata de tratament este de maxim 7 zile. Evitati medicamentele cu substante vasoactive, decongestionante de tip Muconasal. Daca nu se rezolva, va poate ajuta un orelist.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12rinita cronica catarala hipetrofica
- 4nelamurire: nasul uscat
- 3Nu mai am miros
- 7senzatie nervanta: nas infundat
- 3nas infundat si ochi umflati
- 14Desfundarea nasului...
- 10De anul trecut are probleme cu nasul e tot timpul infundat si din cauza asta face bronsita
- 7Nas infundat copil
- 18Nasul si gatul
- 5probleme mucoasa nazala
- 1tuse si nas infundat
- 4nas infundat fara secretii
- 9Polipi-nas infundat
- 1nas infundat si tuse seaca permanenta
- 3nas infundat la copil 1 an jumatate
- 1Tuse si nas infundat
- 1Nas infundat
- 0Nas si ureche infundata dupa aterizare cu avionul
- 1Nas înfundat și hârșit in piept