Musculite in ochi

09-03-2016
mimi34
Nu este medic/terapeut
mimi34
Buna ziua,
Am miopie mare la ochiul drept, port ochelari de cand eram copil. In prezent, am 40 de ani si cu ochiul drept vad o musculita, am mers la doctor, am primit un medicament cu luteina Macu Shield pe care il iau de 2 saptamani, dr. a zis sa iau minim 3 luni.
Va rog sa imi spuneti ce considerati dvs. ca tebuie sa mai fac sau sa mai iau.
6 comentarii
0
12-03-2016, ora 04:35
Dr. Cristescu Razvan
Oftalmologie, Ploiesti
Dr. Cristescu Razvan
Nu stiu cat de mare e miopia dumneavoastra, dar evolutia unei miopii forte prezinta riscul unor complicatii, asa ca va recomand sa faceti un consult oftalmologic cam la 6 luni sau daca apar modificari in starea vederii
1
25-08-2016, ora 12:48
Clinica Oftalmologica KIDOPTIK
Identitate neconfirmată
Buna ziua,
Aceste "musculite" necesita un control amanuntit oftalmologic pentru ca pot ascunde ceva serios.
Cu stima.
0
26-08-2016, ora 10:30
mimi34
Nu este medic/terapeut
mimi34
Buna ziua,
Revin cu problema descrisa mai sus si anume MIODEZOPSII (musculite) la ochiul drept. Am continuat tratamentul indicat de dr. oftamolog in luna martie si anume MACHU SCHIELD timp de 3-4 luni si nu am remarcat nici un rezultat. Am o miopie mare la ochiul drept (-10), urmeaza sa mai merg iar la un control oftamologic. As vrea sa stiu si parerea dvs. ce credeti ca mai trebuie sa fac. Eu merg la o clinica din Craiova, unde si la ce dr. imi recomandati sa mai merg.
1
26-08-2016, ora 11:56
Identitate neconfirmată
Buna ziua,
Ma ingrizoareaza mult acest -10 in combinatie cu aparitia miodezopsiilor.
La asa miopie mare, oricand pot apare probleme la retina.
Cum este starea dvs.generala de sanatate?Aveti inflamatie pe undeva?Sa faceti o proteina C reactiva, VSH, fibrinogen, formula leucocitara si sfatuiti-va cu un internist bun si cu oftalmologul care va urmareste.
Recomand un examem amanuntit al fundului de ochi.
Cu stima!
0
28-08-2016, ora 17:19
mimi34
Nu este medic/terapeut
mimi34
Buna ziua,
Multumesc pentru raspus. Starea generala de sanatate o am buna, nu cred ca am vreo inflamatie pe undeva, dar nici nu am facut recent vreo investigatie sau analiza. Dr. oftamolog mi-a facut examen de fund de ochi, nu s-au evidentiat probleme cu retina. A zis ca am macula foarte subtire si s-au produs "rupturi" care dau miodezopsiille.
Ce parere aveti despre tratamentul cu MACHU SCHIELD (un produs nou aparut in Romania, fabricat in Marea Britanie) ?
1
29-08-2016, ora 08:13
Identitate neconfirmată
Buna ziua,
Produsul este bun dar nu repara rupturile existente.Ajuta insa la buna functionare al retinei.
Daca retina este foarte subtire se poate nu numai rupe, dar si dezlipi.De fapt, de la ruptura la dezlipire drumul este scurt.
Dezlipirea de retina este ceea mai de temut complicatie..
Sfatuiti-va cu medicul oftalmolog cum sa recunoasteti cand se produce pentru ca este urgenta maxima
si in 4 ore maxim trebuie operata altfel pacientul poate orbi ori ramane cu vedere foarte slaba toata viata.
Nu vreau sa va sperii, aceasta este realitatea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Laserul YAG - tratament eficient pentru miodezopsii
  •