Am o întrebare în legătură cu starea mea !
Pe lângă flocoanele pe care le am în câmpul vizual de o jumătate de an, mă simt tot timpul trist, chiar foarte trist și nu găsesc plăcere în viața mea, am niste stări de parcă nimic nu e real sunt mai mereu amețit îmi țiuie urechile și mă simt tot timpul obosit și aș dormi în continuu ! Toată ziua aș dormi și nu prea îmi vine să ies afară ! Oare sunt semnele unui atac de cord ? Aștept un sfat dacă se poate ! Mulțumesc ! Am 23 de ani, am uitat să menționez vârsta
2 comentarii
Buna seara,
Sunt mai degrabă simptomele unei depresii. Realizați investigațiile medicale necesare pentru a elimina o posibilă cauza organică si daca totul iese in regula, mergeți la un psiholog și, eventual, la un doctor psihiatru.
Sunt mai degrabă simptomele unei depresii. Realizați investigațiile medicale necesare pentru a elimina o posibilă cauza organică si daca totul iese in regula, mergeți la un psiholog și, eventual, la un doctor psihiatru.
Bună seara! Ar fi recomandat să mergeți la neurologie pentru vertij, tulburări vizuale și auditive. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Miodezopsii???
- 5Vedere cu purici
- 3Multe puncte pe camp vizual
- 5tulburari de vedere
- 0Mi-e frica sa nu am glaucom
- 0Vad particule mici
- 0Mi-a spus doctorul ca am miodezopsii
- 3Purici/Puncte transparente/Firisoare/Valuri și o Ceață
- 0Când mut privirea brusc uneori apare o Ceață ca o scamă.
- 1Am o întrebare dacă poate cineva să-mi ofere un răspuns! cum pot scăpa de flocoane în câmpul vizual?
- 1Pata albastra in campul vederii
- 4Stare de tristete care se agraveaza.
- 4Miodezopsii
- 3Am nevoie de ajutorul vostru - simptome si nicio boala
- 2Vertij / tulburari ale vederii
- 1Chiste (3) retentionale in sinusul maxilar bilateral
- 4Amețesc asa deodată, nu am pofta de mancare și ma ia o agitatie
- 1Miodezopsii
Mai multe informații despre: miodezopsii tristete fara motiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: