Senzație corp străin ochi și scama
Buna ziua, am miopie -1 stângul și -0, 75 dreptul și am fost la control acum 2 zile și totul a fost ok la consultație. Am și miodezopsii.
Problema mea este următoarea afara in unele momente am senzația de corp străin in ochi și mi se pune ca o scama pe ochi si când clipesc dispare. Apare foarte rar..
Când m-am dus la oglinda și clipeam vedeam in zona colorata a ochiului (IRIS) se scurgea așa ceva lichid in interior acolo (m-am uitat in mașina la oglinda era soare afara)
La control mi-a spus ca totul este ok, poate sa fie o inflamate a corneei sau ceva de acest gen, sa ma duc iar la control ce sa fac, poate sa fie ceva grav?
Fumător nu sunt, am 19 ani.
Mulțumesc!
Problema mea este următoarea afara in unele momente am senzația de corp străin in ochi și mi se pune ca o scama pe ochi si când clipesc dispare. Apare foarte rar..
Când m-am dus la oglinda și clipeam vedeam in zona colorata a ochiului (IRIS) se scurgea așa ceva lichid in interior acolo (m-am uitat in mașina la oglinda era soare afara)
La control mi-a spus ca totul este ok, poate sa fie o inflamate a corneei sau ceva de acest gen, sa ma duc iar la control ce sa fac, poate sa fie ceva grav?
Fumător nu sunt, am 19 ani.
Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Oare am Miodezopsii?
- 1Corp strain in ochi
- 6Musculite in ochi
- 3Vedere "cu purici"
- 3Multe puncte pe camp vizual
- 1miodezopsii
- 3Traumatism spirt in ochi
- 0Durere de ochi la trezire
- 0Vad particule mici
- 0Senzație de corp străin in ochi și o ceata/scamă
- 1Var in ochi