Mucus in scaun?
Buna seara.
Astazi am observat ca in scan era 2-3 dungi, nu foarte lungi, care pareau a fi mucus.
Ma deranjeaza stomacu de vreo 3 zile.
Scaunele sunt normale, fara stari de voma.
Doar o mica senzatie de greata.
Ce ar putea fi?
Multumesc.
Astazi am observat ca in scan era 2-3 dungi, nu foarte lungi, care pareau a fi mucus.
Ma deranjeaza stomacu de vreo 3 zile.
Scaunele sunt normale, fara stari de voma.
Doar o mica senzatie de greata.
Ce ar putea fi?
Multumesc.
4 comentarii
Cred ca ai facut o indigestie ce ti-a dezechilibrat putin flora intestinala, ai mancat ceva ce nu ti-a priit...tine putin regim, bea ceai de musetel sau menta fara zahar, cu putina lamaie...
Eu te-as sfatui sa renunti la produsele lactate si sa reduci la minim (preferabil sa excluzi) carnea.Eliminarea produselor animale din sistemul digestiv este mult ingreunata ajungand ca de la ingestie pana la eliminare produsele ingerate de origine animala sa zaca in organism multe peste 24 ore chiar pana la 48.Daca nu ai o aciditate buna si o absorbtie normala a sistemului digestiv se pot crea bacterii in intestin si alimentele pot intra in putrefactie ce pune multe presiune si pe apendice. Eu recomand sa renunti la lactate si orice produse animale macar pentru o saptamana si garantez ca o sa vezi diferenta. Un aport de legume si fructe mai ridicat, leguminoase (mazare, fasole, linte, naut, hrisca), cartofi nu foarte des, cereale integrale (orez brun integral, faina integrala 100% - exclus fainurile albe, preferabil paine din faina integrala de secara care are un continut mai scazut de gluten).
Va multumesc Dna Dr Balcan. Asta a fost. Am realizat ca nu suport cafeaua, pe care nu o beau de obicei, doar cand ies prin oras si comand fie capuccino fie ness. Imi provoaca dureri ingrozitoare de stomac si daca nu apare o dezinterie de scurta durata, pana este eliminata din organism, imi apare mucusul in scaun.
@The artivist.
Asta o sa incerc sa fac.
Nu mananc lactate de fel.. nu le sufar. In ultima vreme am renuntat la carne. Am mancat preparate din soia sau fructe si legume, tot e sezonul salatelor.
Multumesc de raspuns.
Asta o sa incerc sa fac.
Nu mananc lactate de fel.. nu le sufar. In ultima vreme am renuntat la carne. Am mancat preparate din soia sau fructe si legume, tot e sezonul salatelor.
Multumesc de raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Mucus in fecale...De ce?
- 3Mucus in fecale si miros alcalin al acestora...
- 0scaun cu sange si mucus
- 0scaune cu mucus!!
- 2Scaune cu mucus
- 0Scaun cu mucus si firisoare de sange
- 1Diaree
- 0scaun cu mucus
- 3Mucus in scaun sau eliminat fara scaun
- 5Scaune verzi cu mucus și tratat mult cu antibiotice la 2 luni
- 0Bebelus de 6 luni scaun cu mucus
- 2Boala inflamatoare intestinala
- 3Scaun bebe 3 luni
- 0Rotavirus - scaun verde cu mucus