moldamin si xilina
Buna ziua. In urma cu ceva timp, mai exact pe 22/12/2013 la o simpla angajare a trebuit sa fac analizele de sange si sa descoperit ca sunt infectat cu sifilis. Am fost la un spital de boli infectioase am consultat un medic dermatovenerolog dupa care am stat internat 3 zile mi sa administrat penicilina dupa care am facut 5 serie de moldamin 2400000 o injectie la 6 zile. Terminat tratamentul pe 26/02/2014 am refacut analizele si mi-au iesit RPR slab pozitiv. TPHA pozitiv(+) Medicul a zis sa fac al tratament 15 moldamine 1200000 una la 3 zile. Terminat si acest tratament pe 12/01/2015 RPR negativ TPHA slab pozitiv. Medicul mi-a zis sa mai fac un tratament de 15 moldamine 1200000 unu la 3 zile pauza 14 zile si iar 15 moldamine unu la 3 zile. Intre timp cat am avut pauza m-am dus si am facut alte analize de capul meu fara sa consult medicu si mi-au recomandat fetele de la analize sa fac testu de Serologie sifilis cantitativa si rezultatul este urmatorul RPR cantitativ. 11. R.U. Ser/ECLIA TPLA. 32.18. Index. Toate aceste analize le-am facut la Synevo. Acum nelamurirea mea este urmatoarea: 1) daca este ceva alarmant in legatura cu ultimile analize facute de cantitativ? 2) cum trebuie sa fac sa aflu daca mai am acest virus sau nu in organism ca din cate am inteles acel TPHA poate sa ramana pe viata slab pozitiv, unde tre sa ma duc si ce analize tre sa fac sa am si eu un raspuns concret. Va rog din tot sufletul meu daca cineva poate sa ma ajute cu un raspuns concret sa ma pot baza pe ceva sau cum tre sa procedez in continuare. Va multumesc si multa sanatate la toata lumea.
Buna ziua, in vara aceasta am facut analize de sange si mi-a iesit steptococul betahemolitic C, fiind localizat la nivelul amigdalitelor (am probleme cu amigdalele de mica). Mia fost prescris moldamin de 1.200.000 timp de 3 luni cate una pe saptamana. Fiind o persoana fricoasa si sensibila, am ales sa fac moldaminul impreuna cu xilina.
A-si dori sa-mi spuneti de ce am facut noduli dupa fiecare injectie, si daca exista o modalitate sa nu mai fac acesti noduli, tinand cont ca abia am facut 3 injectii si mai am destule de facut? (primele 2 injectii le-am facut cu 4 ml moldamin si 1 ml xilina 1%, iar cea de-a 3 cu 6ml moldamin si 2 ml xilina si ma durut mai mult fata de primele 2)
A-si dori sa-mi spuneti de ce am facut noduli dupa fiecare injectie, si daca exista o modalitate sa nu mai fac acesti noduli, tinand cont ca abia am facut 3 injectii si mai am destule de facut? (primele 2 injectii le-am facut cu 4 ml moldamin si 1 ml xilina 1%, iar cea de-a 3 cu 6ml moldamin si 2 ml xilina si ma durut mai mult fata de primele 2)
Buna ziua!
Ofer spre vanzare flacoane Moldamin/Biciclin (benzatin benzilpenicilina) 1.500.000 UI pulbere pt suspensie injectabila.
Moldaminul se foloseste pentru prevenirea infectiilor streptococice la copii si adulti, profilaxia secundara dupa atacul de reumatism articular acut si in tratamentul sifilisului primar, secundar, tertiar, latent si congenital.
Este un medicament care a disparut de pe piata din Romania!
Flacoane sigilate
25 ron 1 flacon
detalii pe privat sau 0734012478
Ofer spre vanzare flacoane Moldamin/Biciclin (benzatin benzilpenicilina) 1.500.000 UI pulbere pt suspensie injectabila.
Moldaminul se foloseste pentru prevenirea infectiilor streptococice la copii si adulti, profilaxia secundara dupa atacul de reumatism articular acut si in tratamentul sifilisului primar, secundar, tertiar, latent si congenital.
Este un medicament care a disparut de pe piata din Romania!
Flacoane sigilate
25 ron 1 flacon
detalii pe privat sau 0734012478
In atentia doctorului Dorin Mihalache. Am fost diagnosticat cu borrelia afzelii. (O analiza incerta ) urmez tratament cu bicilin 5.de 3 luni pt o perioada de 1.5 ani. O injectie pe saptamana de 1500 0000. De cand am inceput tratamentul ma comfrunt cu dureri articulare, dureri musculare, intepaturi in picioare, arsuri, spasme musculare, nu stiu exact ce-mi cauzaza aceste stari ! Boala in sine sau o reactie adversa la acest bicilin5. As dori sa-l intrerup dar nu stiu daca fac bine sau nu!. Am inteles ca nu e bine sa intrerup tratamentul.
Va rog sa-mi raspundeti cat mai curand posibil. va multumesc!
Va rog sa-mi raspundeti cat mai curand posibil. va multumesc!
Si eu urmez acelasi tratament pentru borelia afzelii de 5 luni si ma confrunt cu aceleasi stari.Rog raspuns conform competentelor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sifilis sau lupus eritematos?
- 5Tratament cu Moldamin.. reactii alergice
- 6ganglioni inghinali.. o fi toxoplasma, sifilis, virusul hiv?
- 28Este sifilis?
- 2sifilis????
- 7Sifilis secundar - ce pot face?
- 5acum 3 ani am fost diagnosticata cu sifilis...
- 8schema de penicilina?
- 1despre moldamin
- 5daca copilul se naste cu sifilis care sunt sansele ca acesta sa fie tratat?
- 55Analize sifilis
- 1cum scap de sifilis?
- 1sifilis tratat cu moldamin iar rezultatul e marit
- 3Ce poate fi? Sifilis sau raceala?
- 5sexul oral si sifilisul
- 1vdrl pozitiv tpha negativ fara sa fi avut sifilis
- 2Sifilis
- 1Sifilis - penicilina 2 doze in fiecare fesa si inca doua zile de cefort intravenos
- 0Administrare Moldamin 1200000 UI
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: