Micronoduli pulmonari
Bună ziua. În urma cu 2 ani am avut o răceală puternica cu tuse. În urma radiografiei rezultatul este acesta :câțiva micronoduli fibrocalcari apical dr-antecedente? Necesita integrare clinicilor biologica pt acuratea diagnostica. Cord aorta și hili normali. Scd libere. Un grad de scolioza dorsala.doctorita a zis pneumonie interstitiala și am primit xifia și Erdomed. Pe mine ma îngrijorează acei micronoduli dacă sunt gravi.! Medicul de familie zice ca poate am avut covid sau din copilărie în urma răcelilor.
2 comentarii
Buna ziua.
La prima vedere nu pare sa fie o problema grava, cel mai probabil sunt niste micronoduli sechelari. Pentru o vizualizare mai buna, se recomanda efectuatea unui CT torace. Ati fost vazuta de un medic pneumolog?
La prima vedere nu pare sa fie o problema grava, cel mai probabil sunt niste micronoduli sechelari. Pentru o vizualizare mai buna, se recomanda efectuatea unui CT torace. Ati fost vazuta de un medic pneumolog?
Nu am fost la pneumolog. As vrea sa repede radiografia și apoi. Medicul de familie care este și medic radiolog a zis ca am avut un tbc demult fără simptome. Ce părere aveți?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Radiografie la sinusuri si plamani... pot sa merg la solar?
- 2radiografiile panoramice
- 16Radiografie pulmonara si sarcina
- 1Radiografie pulmonara
- 10Interpretare radiografie pulmonara/analize de sange
- 1Rezultat radiografie pulmonara
- 4Rx plamani - explicat pe intelesul meu
- 0Interpretare radiografie cardio pulmonară
- 0Gust si miros diminuate (covid 19)
- 0Rezultat al unei radiografii la plămâni?
- 1Radiografie toracica
- 1Radiografie pulmonara
- 0Rezultat CT scan - micronoduli pulmonari - ce trebuie sa fac în continuare
- 0Pneumonie interstitiala
- 0Durere dorsala
- 1Radiografie pulmonara
- 1Radiografie plamanii
Mai multe informații despre: Radiografia pulmonara nodul pulmonar nodulii pulmonari
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: