Iritatie penis
Buna seara!
Sunt un baiat de 17 ani care nu si-a inceput viata sexuala. Ma masturbez in fiecare zi sau aproape in fiecare zi. Azi e a 5-a zi de cand mi-a aparut o iritatie pe capul penisului. Este o pata rosie pe cap si uneori ma mananca, alteori ma doare un pic daca se atinge capul penisului invelit de chiloti iar in primele zile ma ustura. De asemenea mereu e o secretie galbuie si mirositoare prezenta si nu e sperma. Si dupa ce m-am spalat mai era secretia. Ce ar trebui sa fac? Am luat de la farmacie Advantan crema pentru ca am vazut aici pe forum dar nu m-am dat inca. Sa ma dau? Preciez ca din ziua in care a aparut, timp de 3 zile nu m-am masturbat, in a 4-a m-am masturbat si sperma a iesit cu presiune mai mica si era un pic mai galbuie. Dupa asta nu am mai facut nimic. De asemenea, pielea care acopera capul penisului este dureroasa.
Sunt un baiat de 17 ani care nu si-a inceput viata sexuala. Ma masturbez in fiecare zi sau aproape in fiecare zi. Azi e a 5-a zi de cand mi-a aparut o iritatie pe capul penisului. Este o pata rosie pe cap si uneori ma mananca, alteori ma doare un pic daca se atinge capul penisului invelit de chiloti iar in primele zile ma ustura. De asemenea mereu e o secretie galbuie si mirositoare prezenta si nu e sperma. Si dupa ce m-am spalat mai era secretia. Ce ar trebui sa fac? Am luat de la farmacie Advantan crema pentru ca am vazut aici pe forum dar nu m-am dat inca. Sa ma dau? Preciez ca din ziua in care a aparut, timp de 3 zile nu m-am masturbat, in a 4-a m-am masturbat si sperma a iesit cu presiune mai mica si era un pic mai galbuie. Dupa asta nu am mai facut nimic. De asemenea, pielea care acopera capul penisului este dureroasa.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3o problema: simt o usoara usturime la varful penisului, in interior
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 3iritatii si fisuri pe pielea penisului
- 3cand belesc penisul ma ustura
- 4Fisura penis
- 0iritatie pe penis
- 4Piele care se cojeste pe penis
- 4prietenul meu are 25 de ani si era virgin
- 3Miros penis si iritatie mai sus de penis
- 4am o mare iritare pe penis
- 3Probleme dupa un act sexual neprotejat
- 0Problema penis
- 1Sotul meu are o problema are niste rani pe penis de fapt pe preput apar si dispar
- 3am o iritatie pe glandul penisului (doua pete rosii)
- 0Iritatie cap penis
- 0Iritatie si mancarime penis
- 1Penis iritat
- 0Iritatie in zona genitala
- 5Posibila boala bts?
Mai multe informații despre: penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: