fibrom uterin intramural
Buna ziua
Saptamanile trecute o prietena a fost diagnosticata, in urma unei ecografii abdominale realizate de medic ginecolog, cu un fibrom intramural de 7, 5 cm - 8 cm. A fost un control de rutina. Va rog sa imi spuneti daca varianta interventiei chirurgicale este singura sau mai exista sanse si cu un tratament hormonal sau de alt fel sa mai scada in dimensiuni.
In asteptarea raspunsului dvs,. cu respect
Miha
Saptamanile trecute o prietena a fost diagnosticata, in urma unei ecografii abdominale realizate de medic ginecolog, cu un fibrom intramural de 7, 5 cm - 8 cm. A fost un control de rutina. Va rog sa imi spuneti daca varianta interventiei chirurgicale este singura sau mai exista sanse si cu un tratament hormonal sau de alt fel sa mai scada in dimensiuni.
In asteptarea raspunsului dvs,. cu respect
Miha
4 comentarii
are 35 de ani. I s-a dat sa faca cateva analize hormonale dupa care se pare ca ii vor da sa ia duphaston. Dar depine cat, in functie de rezultatul analizelor, probabil
va rog mult, am 22 de ani si in urma cu 2 saptamani am fost diagnosticata cu nodul fibromatosfibrom uterin, medicul meu mi.a spus ca trebuie neaparat sa ma operez, dar riscurile de a mai avea copii este minim..pot face embolizare la 22 de ani?va rog un raspuns..multumesc frumos
Desigur ca poti face embolizare! Daca nu ai intrat la menopauza, nu este nicio problema. Embolizarea urmareste pastrarea fertilitatii femeii, asa ca pe viitor ar trebui sa ai copii fara probleme. Dar sa astepti 6 luni dupa embolizare, timp in care fibromul scade iar uterul isi revine. Cel mai bine ar fi sa discuti cu un medic radiolog interventionist, ei iti pot da cele mai multe detalii. Dr Nechifor este cel mai experimentat, il gasesti la Ponderas (fostul Delta Hospital).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3a fost propusa pentru histerectomie din cauza unui fibrom uterin
- 5am fibrom uterin urias
- 15caut un tratament naturist pentru fibrom uterin
- 3Sarcina si fibrom uterin
- 5Fibrom uterin
- 4Fibrom la 27 ani
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 1metoda hifu la fibrom
- 1fibrom uterin tratat naturist?
- 5Fibromul uterin întârzie menstruația?
- 2Fibrom
- 0Fibrom sau nu?
- 3Un fibrom uterin micut, poate afecta sarcina?
- 0Fibrom?
- 2Fibrom uterin
- 0Fibrom uterin de 2cm
- 3S-a operat cineva de fibrom la dna doctor Serban Mariana, sp. Militar?
- 0Fibroame apărute a 3 a oara
- 1Fibrom uterin 8 cm
Mai multe informații despre: Fibromul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: