metoda de contraceptie in timpul alaptarii
Buna ziua,
Baietelul meu are 5 luni, este alaptat excusiv la san, si folosesc ca si metoda de contraceptie prezervativul. Puteti sa imi recomandati si alta metoda de contraceptie. (anticonceptionale). Am 33 de ani.
Baietelul meu are 5 luni, este alaptat excusiv la san, si folosesc ca si metoda de contraceptie prezervativul. Puteti sa imi recomandati si alta metoda de contraceptie. (anticonceptionale). Am 33 de ani.
5 comentarii
Până la 6 luni puteţi folosi însăşi alăptarea ca mijloc contraceptiv, dacă respectaţi cele trei condiţii despre care am scris aici: http://www.doctordragomir.ro/articol_contraceptie_alaptare.htm
După expirarea acetui răstimp puteţi folosi alte metode de barieră, precum ovulele spermicide. Mai sunt folosite adesea: steriletul şi anticoncepţionalele orale (sau injectabile) numai cu progesteron, metode pe care, totuşi, nu le recomand uzual, din cauza frecvenţei reacţiilor adverse.
După expirarea acetui răstimp puteţi folosi alte metode de barieră, precum ovulele spermicide. Mai sunt folosite adesea: steriletul şi anticoncepţionalele orale (sau injectabile) numai cu progesteron, metode pe care, totuşi, nu le recomand uzual, din cauza frecvenţei reacţiilor adverse.
Puteti sa imi dati mai multe informatii despre ovulele spermicide- o eventuala denumire si mai multe informatii. Am citit pe pagina dumneavoastra. Va multumesc informatiile sunt de mare folos.
va multumesc!
va multumesc!
buna seara mama are 49 de ani si in urma cu 3 saptamini a suferit o tromboza pe trunchiul cerebral urmind un AVC ischemic deci moartea mezencefalului raminind neafectata in intregime doar fuctia de a respira.Este internata intrun spital din Italia pentru ca acolo lucra. Se afla in coma vegetativa de 3 saptamini.Sa facut scrisoare catre un centru de recuperare tot din italia dar acolo o vor tine maxim 60 de zile dupa care trebuie sa o aducem in tara la un centru de al nostru asta in cazul in care nu face intre timp stop respirator.Din punct de vedere medical stim ca nu se mai poate face absolut nimica.Indrumatima catre astfel de centre de la noi din tara, ajutatima cu sfaturi.Multumesc
@aniri19: Cele pe care le recomand cel mai des pacientelor mele sunt ovulele Pharmatex. Citiţi cu atenţie prospectul şi, preferabil, cereţi avizul doctorului dv. Anumite lucruri importante nu sunt cuprinse în prospect. Bunăoară, acela că un ovul este activ pentru un singur raport sexual.
@UDI: subiectul este off-topic. Şansele de a primi un răspuns folositor cresc dacă plasaţi o întrebare la o rubrică potrivită.
@UDI: subiectul este off-topic. Şansele de a primi un răspuns folositor cresc dacă plasaţi o întrebare la o rubrică potrivită.
buna ziua, as vrea sa stiu daca folosirea minipilulei ca si metoda de contraceptie ingrasa.Am facut eforturi disperate si am scapat de cele 26 de kg in plus pe care le aveam.acum sunt la o greutate cat de cat normala si ma simt bine in pielea mea si nu as vrea sa ma ingras din nou.multumesc pt raspuns !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptive in timpul alaptarii
- 4contraceptive dupa alaptare
- 3lipsa menstruatiei dupa alaptare
- 2anticonceptionale in timpul alaptari
- 1contraceptia dupa alaptare
- 2Insarcinata cand alaptez
- 0Cerazette si Postinor
- 2Ellaone în alaptare
- 2Credeti ca ar putea fi o sarcina sau doar o dereglare?
- 3Karissa în alaptare
- 0Anticonceptionale alăptare
Mai multe informații despre: Contraceptia si alaptarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: