ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

metoda de contraceptie in timpul alaptarii

30-11-2011
aniri19
Nu este medic/terapeut
aniri19
Buna ziua,

Baietelul meu are 5 luni, este alaptat excusiv la san, si folosesc ca si metoda de contraceptie prezervativul. Puteti sa imi recomandati si alta metoda de contraceptie. (anticonceptionale). Am 33 de ani.
5 comentarii
0
30-11-2011, ora 08:34
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Până la 6 luni puteţi folosi însăşi alăptarea ca mijloc contraceptiv, dacă respectaţi cele trei condiţii despre care am scris aici: http://www.doctordragomir.ro/articol_contraceptie_alaptare.htm

După expirarea acetui răstimp puteţi folosi alte metode de barieră, precum ovulele spermicide. Mai sunt folosite adesea: steriletul şi anticoncepţionalele orale (sau injectabile) numai cu progesteron, metode pe care, totuşi, nu le recomand uzual, din cauza frecvenţei reacţiilor adverse.
0
30-11-2011, ora 17:23
aniri19
Nu este medic/terapeut
aniri19
Puteti sa imi dati mai multe informatii despre ovulele spermicide- o eventuala denumire si mai multe informatii. Am citit pe pagina dumneavoastra. Va multumesc informatiile sunt de mare folos.
va multumesc!
0
30-11-2011, ora 19:54
UDI
Nu este medic/terapeut
UDI
buna seara mama are 49 de ani si in urma cu 3 saptamini a suferit o tromboza pe trunchiul cerebral urmind un AVC ischemic deci moartea mezencefalului raminind neafectata in intregime doar fuctia de a respira.Este internata intrun spital din Italia pentru ca acolo lucra. Se afla in coma vegetativa de 3 saptamini.Sa facut scrisoare catre un centru de recuperare tot din italia dar acolo o vor tine maxim 60 de zile dupa care trebuie sa o aducem in tara la un centru de al nostru asta in cazul in care nu face intre timp stop respirator.Din punct de vedere medical stim ca nu se mai poate face absolut nimica.Indrumatima catre astfel de centre de la noi din tara, ajutatima cu sfaturi.Multumesc
0
30-11-2011, ora 22:06
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
@aniri19: Cele pe care le recomand cel mai des pacientelor mele sunt ovulele Pharmatex. Citiţi cu atenţie prospectul şi, preferabil, cereţi avizul doctorului dv. Anumite lucruri importante nu sunt cuprinse în prospect. Bunăoară, acela că un ovul este activ pentru un singur raport sexual.

@UDI: subiectul este off-topic. Şansele de a primi un răspuns folositor cresc dacă plasaţi o întrebare la o rubrică potrivită.
0
07-10-2012, ora 16:21
andreeatabita
Nu este medic/terapeut
andreeatabita
buna ziua, as vrea sa stiu daca folosirea minipilulei ca si metoda de contraceptie ingrasa.Am facut eforturi disperate si am scapat de cele 26 de kg in plus pe care le aveam.acum sunt la o greutate cat de cat normala si ma simt bine in pielea mea si nu as vrea sa ma ingras din nou.multumesc pt raspuns !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contracepția și alăptarea
  •