contraceptive dupa alaptare

24-11-2008
cristina.r
Nu este medic/terapeut
cristina.r
am alaptat 1 an jumate. pe perioada alaptarii am luat exluton, recomandat de ginecolog, fiind singurul anticonceptional care nu trece in laptele matern. Acum nu mai alaptez. Ce sa iau? Ginecologul mi/a zis sa iau diane 35, fara analize, dar mi/e frica deoarece am citit multe despre acest medicament. Nu am nici cosuri, nici mult par. Inainte de a ramane insarcinata am luat microgynon 7 ani si mi/a fost bine. Sa continuu cu el?
4 comentarii
0
24-11-2008, ora 19:07
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Vrei tu neaparat sa continui cu anticonceptionale orale?Eu dupa ce am terminat cu alaptatul am pus sterilet.Acum am hotarat sa facem un al doilea bebe si l-am scos.Avem 2 luni de sarcina.Mie mi-a mers tare bn cu steriletul.Nu mai duceam grija ca trebuie sa iau pastila.
0
26-11-2008, ora 06:26
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Poti continua cu el daca nu mai alaptezi.Alte anticonceptionale asemanatoare, cu doze de etinil estradiol si levonorgestrel sub 50 mg sunt Rigevidon si Cilest.
0
14-04-2010, ora 20:40
lokita
Nu este medic/terapeut
lokita
si eu am alaptat 1 an si 2 luni si am luat exluton si m-am simtit f bine de la el..mentionez ca am avut varice si m-am operat si acum am fost la medic si mi-a recomandat tot exluton.spunetim va rog sa continui sa il iau.???mii de multumiri
0
05-12-2017, ora 15:57
Ioanne
Nu este medic/terapeut
Ioanne
Si eu vreau sa fac trecerea de la Cerazette, pe care l am luat cat am alaptat, la Microgynon.Intrebarea nea este : cum se face trecerea? Pe prospect scrie sa intrerup cerazette oricand si urmatoarea zi sa incep Microgynon.Este corect?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contracepția și alăptarea
  •