contraceptive dupa alaptare
am alaptat 1 an jumate. pe perioada alaptarii am luat exluton, recomandat de ginecolog, fiind singurul anticonceptional care nu trece in laptele matern. Acum nu mai alaptez. Ce sa iau? Ginecologul mi/a zis sa iau diane 35, fara analize, dar mi/e frica deoarece am citit multe despre acest medicament. Nu am nici cosuri, nici mult par. Inainte de a ramane insarcinata am luat microgynon 7 ani si mi/a fost bine. Sa continuu cu el?
4 comentarii
Vrei tu neaparat sa continui cu anticonceptionale orale?Eu dupa ce am terminat cu alaptatul am pus sterilet.Acum am hotarat sa facem un al doilea bebe si l-am scos.Avem 2 luni de sarcina.Mie mi-a mers tare bn cu steriletul.Nu mai duceam grija ca trebuie sa iau pastila.
Poti continua cu el daca nu mai alaptezi.Alte anticonceptionale asemanatoare, cu doze de etinil estradiol si levonorgestrel sub 50 mg sunt Rigevidon si Cilest.
si eu am alaptat 1 an si 2 luni si am luat exluton si m-am simtit f bine de la el..mentionez ca am avut varice si m-am operat si acum am fost la medic si mi-a recomandat tot exluton.spunetim va rog sa continui sa il iau.???mii de multumiri
Si eu vreau sa fac trecerea de la Cerazette, pe care l am luat cat am alaptat, la Microgynon.Intrebarea nea este : cum se face trecerea? Pe prospect scrie sa intrerup cerazette oricand si urmatoarea zi sa incep Microgynon.Este corect?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptive in timpul alaptarii
- 3lipsa menstruatiei dupa alaptare
- 5metoda de contraceptie in timpul alaptarii
- 2anticonceptionale in timpul alaptari
- 1contraceptia dupa alaptare
- 2Insarcinata cand alaptez
- 0Cerazette si Postinor
- 2Ellaone în alaptare
- 2Credeti ca ar putea fi o sarcina sau doar o dereglare?
- 3Karissa în alaptare
- 0Anticonceptionale alăptare
Mai multe informații despre: Contraceptia si alaptarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: