Insarcinata cand alaptez
Am o mare nedumerire!Alaptez de 6 lni exclusiv si la cerere.Inca nu mi-a venit menstruatia.In urma cu 5 zile am avut un contact neprotejat, iar dupa aceea am observat ca am avut o secretie alb-gelatinoasa, la fel si in dimineata urmatoare.Dupa aceea au inceput marile semne de intrebare;daca secretia respectiva era semn ca eram la ovulatie?E posibil sa fi fost doar o secretie in urma orgasmului?Am facut un test de ovulatie in ziua rmat si a iesit negativ.Azi am facut si test de sarcina si a iesit tot negativ.La ce sa ma astept oare? Sunt ffff stresata.Nu imi doresc un copil atat de devreme.Banuiesc ca pt o pilula de urgenta e prea tarziu!?
Niste pareri, va roooog!
Niste pareri, va roooog!
2 comentarii
Puteti ramane insarcinata dupa ce ati nascut.
Folositi prezervativ daca nu doriti acest lucru.
Testul de sarcina se face la 3 saptamani după contactul cu pricina altfel nu e valid.
Folositi prezervativ daca nu doriti acest lucru.
Testul de sarcina se face la 3 saptamani după contactul cu pricina altfel nu e valid.
Dar testul de ovulatie?L-am facut chiar in dimineata urmatoare si a iesit negativ.Am facut 5 teste de ovulatie si toate au iesit negativ.Oare le-am facut prea tarziu?Eram oare deja la sfarsitul perioadei fertile?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Alaptez si Exluton nu se mai gaseste...ce pot folosi in loc?
- 4contraceptive dupa alaptare
- 3lipsa menstruatiei dupa alaptare
- 5metoda de contraceptie in timpul alaptarii
- 2anticonceptionale in timpul alaptari
- 1contraceptia dupa alaptare
- 4am nascut de 5 luni si aseara sia dat drumul in mine pot ramane gravida?
- 0Cerazette si Postinor
- 2Ellaone în alaptare
- 2Credeti ca ar putea fi o sarcina sau doar o dereglare?
- 3Karissa în alaptare
- 0Alăptarea și și dorința unei noi sarcini
- 0Anticonceptionale alăptare
Mai multe informații despre: Contraceptia si alaptarea Conceptia in timpul alaptarii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: