ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Insarcinata cand alaptez

05-01-2016
claaau
Nu este medic/terapeut
claaau
Am o mare nedumerire!Alaptez de 6 lni exclusiv si la cerere.Inca nu mi-a venit menstruatia.In urma cu 5 zile am avut un contact neprotejat, iar dupa aceea am observat ca am avut o secretie alb-gelatinoasa, la fel si in dimineata urmatoare.Dupa aceea au inceput marile semne de intrebare;daca secretia respectiva era semn ca eram la ovulatie?E posibil sa fi fost doar o secretie in urma orgasmului?Am facut un test de ovulatie in ziua rmat si a iesit negativ.Azi am facut si test de sarcina si a iesit tot negativ.La ce sa ma astept oare? Sunt ffff stresata.Nu imi doresc un copil atat de devreme.Banuiesc ca pt o pilula de urgenta e prea tarziu!?
Niste pareri, va roooog!
2 comentarii
0
06-01-2016, ora 12:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Puteti ramane insarcinata dupa ce ati nascut.
Folositi prezervativ daca nu doriti acest lucru.
Testul de sarcina se face la 3 saptamani după contactul cu pricina altfel nu e valid.
0
06-01-2016, ora 13:06
claaau
Nu este medic/terapeut
claaau
Dar testul de ovulatie?L-am facut chiar in dimineata urmatoare si a iesit negativ.Am facut 5 teste de ovulatie si toate au iesit negativ.Oare le-am facut prea tarziu?Eram oare deja la sfarsitul perioadei fertile?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contracepția și alăptarea
  • Pot rămâne însărcinată cât timp alăptez?
  •