contraceptive in timpul alaptarii
Am o fetita de 3 luni pe care o alaptez la san. Ca met. contraceptiva am folosit prezervativul pana acum, as relua pastilutle janine pe care le luam inainte de a ramane insarcinata, se poate? Care sunt efectele adverse in cazul alaptarii?
Daca le reiau cum sa procedez..ca inca nu am menstruatia, decat cateodata se mai pateza chilotul. Mentionez ca am nasut prin cezariana.Sau ce anticonceptionale imi recomndati. Va multumesc!
Daca le reiau cum sa procedez..ca inca nu am menstruatia, decat cateodata se mai pateza chilotul. Mentionez ca am nasut prin cezariana.Sau ce anticonceptionale imi recomndati. Va multumesc!
2 comentarii
Dintre contraceptivele orale este de preferat Exluton in cazul dv. Recomandarea medicului curant este preferabila.
in timpul alaptarii nu se iau contraceptive care sa contina extrogeni pentru ca inhiba secretia lactata.in timpul alaptarii se iau contraceptive numai pe baza de progesteron, iar cel mai cunoscut este exluton. trebuie vorbit cu medicul de planning sau de familie care are fecute cursuri de planning familial penrtu ca asemenea contraceptive au o serie de reactii secundare pe care este bine sa le cunosti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contraceptive dupa alaptare
- 3lipsa menstruatiei dupa alaptare
- 5metoda de contraceptie in timpul alaptarii
- 2anticonceptionale in timpul alaptari
- 1contraceptia dupa alaptare
- 2Insarcinata cand alaptez
- 0Cerazette si Postinor
- 2Ellaone în alaptare
- 2Credeti ca ar putea fi o sarcina sau doar o dereglare?
- 3Karissa în alaptare
- 0Anticonceptionale alăptare
Mai multe informații despre: Contraceptia si alaptarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: