metoda -coitus interuptus- - un sfat?

28-06-2007
jainsi
Nu este medic/terapeut
jainsi
In aceasta luna am avut cateva contacte sexuale in care iubitul meu a folosit prezervativul, iar alteori, metoda "coitus interuptus".De obicei, nu imi intarzie menstruatia, desi nu folosesc pilule contraceptive.Totusi, luna asta se pare ca imi intarzie.Sunt intr-o perioada stresanta, am foarte multe examene la facultate.Oare se poate sa fie din aceasta cauza?.Am inteles ca metoda "coitus interuptus" nu este foarte sigura.Totusi, iubitul meu pare foarte sigur pe el in ceea ce priveste aceasta metoda si ceea ce s-a intamplat.
As dori un sfat va rog.Credeti ca este vorba de o sarcina?
1 comentarii
0
28-06-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este posibil să întârzie menstruaţia din cauza stressului, în practică se observă frecvent această situaţie. Totuşi, o sarcină nu poate fi, deocamdată, exclusă în cazul dv. Dacă sarcina a întârziat cu o săptămână sau mai mult, faceţi un test de sarcină. Dacă nu, mai aşteptaţi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul