Interpretare ecografie san
Buna ziua!
O cunostiinta de a mea si-a facut o ecografie la san pentru a vedea ce se intampla cu niste ganglioni. Nu stiu sa va spun dimensiunile exacte ale ganglionilor dar rezultatul final este: '2 bi-rads (benigna)'. Doctora i-a spus sa NU faca o interventie chirurgicala ci sa ii lase in pace (i-a dat o anume medicamentatie dar NU ceva foarte complicat). Pe mine ma intereseaza sa stiu cum se interpreteaza rezultatul final? Ce inseamna acel 'benigna', '2' si 'bi-rads'??Este vorba (Doamne Fereste! ) de cancer??? Trebuie sa se ingrijoreze foarte tare?
Multumesc!
O cunostiinta de a mea si-a facut o ecografie la san pentru a vedea ce se intampla cu niste ganglioni. Nu stiu sa va spun dimensiunile exacte ale ganglionilor dar rezultatul final este: '2 bi-rads (benigna)'. Doctora i-a spus sa NU faca o interventie chirurgicala ci sa ii lase in pace (i-a dat o anume medicamentatie dar NU ceva foarte complicat). Pe mine ma intereseaza sa stiu cum se interpreteaza rezultatul final? Ce inseamna acel 'benigna', '2' si 'bi-rads'??Este vorba (Doamne Fereste! ) de cancer??? Trebuie sa se ingrijoreze foarte tare?
Multumesc!
1 comentarii
Benign inseamna bine, bun, deci necanceros.
Malign- rau, canceros.
Malign- rau, canceros.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 13Sani mici
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 7Probleme sani
- 10dureri de sani - lateral
- 3operatie de mamelon, adolecenta
- 1Am sanii foarte tari
- 11Cancer la san
- 7cancer am aflat ieri
- 0Biopsie - Cancer de san
- 3Tratament LIPOMASTIE
- 7mercur in sani?
- 2sini prea mari
- 3pete rosii pe sani
- 5Oare am cancer mamar?