Interpretare ecografie san
Buna ziua!
O cunostiinta de a mea si-a facut o ecografie la san pentru a vedea ce se intampla cu niste ganglioni. Nu stiu sa va spun dimensiunile exacte ale ganglionilor dar rezultatul final este: '2 bi-rads (benigna)'. Doctora i-a spus sa NU faca o interventie chirurgicala ci sa ii lase in pace (i-a dat o anume medicamentatie dar NU ceva foarte complicat). Pe mine ma intereseaza sa stiu cum se interpreteaza rezultatul final? Ce inseamna acel 'benigna', '2' si 'bi-rads'??Este vorba (Doamne Fereste! ) de cancer??? Trebuie sa se ingrijoreze foarte tare?
Multumesc!
O cunostiinta de a mea si-a facut o ecografie la san pentru a vedea ce se intampla cu niste ganglioni. Nu stiu sa va spun dimensiunile exacte ale ganglionilor dar rezultatul final este: '2 bi-rads (benigna)'. Doctora i-a spus sa NU faca o interventie chirurgicala ci sa ii lase in pace (i-a dat o anume medicamentatie dar NU ceva foarte complicat). Pe mine ma intereseaza sa stiu cum se interpreteaza rezultatul final? Ce inseamna acel 'benigna', '2' si 'bi-rads'??Este vorba (Doamne Fereste! ) de cancer??? Trebuie sa se ingrijoreze foarte tare?
Multumesc!
1 comentarii
Benign inseamna bine, bun, deci necanceros.
Malign- rau, canceros.
Malign- rau, canceros.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ecografia transesofagiana
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 13umflaturi la san
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 0Biopsie - Cancer de san
- 1glanda mamara accesorie - in interiorul sanului?
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 3durere a sanilor
- 3Tratament LIPOMASTIE
- 0Ecografie ginecologica
- 14Tumora maligna la san
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 0Ecografie genitala
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 1Hipertrofie e endometrului, 14 mm
- 3Durere la sâni, help
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: