Menstruație slab cantitativă
Luna aceasta am intretinut 2 contacte sexuale PROTEJATE(cu prezervativ). Eu nu am un ciclu regulat, adica nu am o zi anume cand ar trebuii sa imi vina. Dupa acele 2 contacte sexuale am stat extrem de stresata cu gandul ca s-ar fi intamplat "ceva". Acum doua zile mi-a venit menstruatia, cu aceleasi dureri abdominale pe care le prezentam de obicei, insa mi-a curs mai putin sange decat de obicei. Sa fie de la stres? Sau.?
4 comentarii
Nu ar trebui să- ți faci probleme dacă ați folosit prezervativ. Dar cum se zice ca prezervativul e sigur 98% ar fi ghinion sa pici in cele 2%. Pentru mai multă siguranță folosește un test de sarcina la 2 săptămâni de la ultimul contact. Cantitatea menstruației poate avea si alte cauze, de aceea un control ginecologic ar fi binevenit.
Răspunsul dumneavoastră chiar ma liniştit..Mulțumesc din inima! Dupa fiecare contact sexual imi fac griji( chiar daca partemerul meu foloseste prezervativ), cum as putea să nu mai trec prin aceste stări de "stres"?
Temerile nu dispar așa de ușor. Toată lumea are temeri. Încearcă să le gestionezi în așa fel încât să nu te mai afecteze. Te-ar ajuta să să citești ACCEPTĂ-ŢI TEAMA,
DAR NU TE LĂSA INHIBAT DE EA, autor Dr. Susan Jeffers. Te poate ajuta să-ți învingi temerile. Se găsește și în format electronic.
Dacă nu reușești singură, încearcă să vorbești cu un psiholog cu competențe și pe psihosexologie.
DAR NU TE LĂSA INHIBAT DE EA, autor Dr. Susan Jeffers. Te poate ajuta să-ți învingi temerile. Se găsește și în format electronic.
Dacă nu reușești singură, încearcă să vorbești cu un psiholog cu competențe și pe psihosexologie.
De obicei imi gestionez temerile destul de bine, dar cand vine vorba de acest subiect mai "sensibil" ma panichez usor.Multumesc din inima pentru recomandări!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 5Karissa si menstruatie foarte putina
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 2Menstruatie foarte redusa cantitativ
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 2menstruatie putina in fiecare zi
- 4La menstruatie imi curge foarte putin! Infectie sau altceva ?
- 7Sangerari de lunga durata
- 0Menstruatie maronie si in cantitate mult mai mica
- 1Menstruatie puţină!
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 0Menstruație
- 1Diane 35 și menstruatie
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ