menstruatie maronie

Buna ziua
Am avut contact neprotejat pe dat de 04.09, urmand pe data de27.9 sa imi vina menstruatia Doar ca din data de 17.9.12 pana pe 19.9.12mi-a curs in cantitate mica menstruatia si a fost de culoare maronie inchisa.Este posibil sa fie menstra peste sarcina sau poate fi raceala?Va rog mult sa imi raspundeti.
Multumesc
Am avut contact neprotejat pe dat de 04.09, urmand pe data de27.9 sa imi vina menstruatia Doar ca din data de 17.9.12 pana pe 19.9.12mi-a curs in cantitate mica menstruatia si a fost de culoare maronie inchisa.Este posibil sa fie menstra peste sarcina sau poate fi raceala?Va rog mult sa imi raspundeti.
Multumesc
2 comentarii

Mi-a intarziat ciclul 3 zile, pana acum mi-am facut 2 teste de sarcina toate negative Intrebarea mea este, e posibil sa fie erori cu privire la acest test? Ma gandesc ca daca as fii insarcinata chiar si in cateva zile ar trb sa fie totusi o valoare pe acel test care sa indice ceva! As dori un raspuns din partea unei pers.calificate! multumesc anticipat

Bună ziua.. de doua luni am făcut un tratament la rinichi iar menstruația mi sa schimbat de atunci...are o culoare maro închis... menționez ca Iau și anticoncepționale artizia ... sa fie oare o problema ? Sa renunț sa mai iau pastile ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sangerari maroni si menstruatie de 2 zile?
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 7am o scurgere maronie
- 3scurgere maronie
- 2menstruatie maronie
- 0Menstruatie maronie si in cantitate mult mai mica
- 1secretie maronie inainte de menstruatie si candida
- 0Menstruatie putina cantitativ si maronie
- 0menstruatie maronie prelungita
- 0menstruatie de culoare maronie
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
- 1Menstruatie doar cateva pete maronii si o picatura rosie
- 1Ciclu maroniu
- 2Menstruație maronie
- 1Anticonceptionale Belusha, scurgeri maroni
- 0Endometrioza -Tratament
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
- 0Scurgere maronie înainte de prima menstruatie
- 0Menstruație maro
Mai multe informații despre: sangerarile maronii menstruatia maronie