menstruatie maronie
Buna ziua
Am avut contact neprotejat pe dat de 04.09, urmand pe data de27.9 sa imi vina menstruatia Doar ca din data de 17.9.12 pana pe 19.9.12mi-a curs in cantitate mica menstruatia si a fost de culoare maronie inchisa.Este posibil sa fie menstra peste sarcina sau poate fi raceala?Va rog mult sa imi raspundeti.
Multumesc
Am avut contact neprotejat pe dat de 04.09, urmand pe data de27.9 sa imi vina menstruatia Doar ca din data de 17.9.12 pana pe 19.9.12mi-a curs in cantitate mica menstruatia si a fost de culoare maronie inchisa.Este posibil sa fie menstra peste sarcina sau poate fi raceala?Va rog mult sa imi raspundeti.
Multumesc
2 comentarii
Mi-a intarziat ciclul 3 zile, pana acum mi-am facut 2 teste de sarcina toate negative Intrebarea mea este, e posibil sa fie erori cu privire la acest test? Ma gandesc ca daca as fii insarcinata chiar si in cateva zile ar trb sa fie totusi o valoare pe acel test care sa indice ceva! As dori un raspuns din partea unei pers.calificate! multumesc anticipat
Bună ziua.. de doua luni am făcut un tratament la rinichi iar menstruația mi sa schimbat de atunci...are o culoare maro închis... menționez ca Iau și anticoncepționale artizia ... sa fie oare o problema ? Sa renunț sa mai iau pastile ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8secretie maronie
- 5am mare nevoie de ajutor... am luat 3 ani Karissa
- 3sarcina?
- 10mi-a curs o secretie maronie am inceput sa iau anticonceptionale
- 6scurgerile vaginale de culoare maro si miros ciudat
- 2ciclu intarziat si de culoare maronie
- 0Sangerare maronie
- 0pete maronii
- 9Menstruatie intarziata 3 luni, secretie de culoare maronie incepand de ieri!
- 6mentruatii cam ciudate...un rasp va rog:(
- 1menstruatie maro si dureri
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 1Menstruatie maronie si putina
- 0Pete maronii
- 0secretie maronie
- 1secretie maronie inainte de menstruatie si candida
- 0Menstruatie inchisa la culoare
- 1Anticonceptionale Belusha, scurgeri maroni
- 0Menstruație maro
Mai multe informații despre: sangerarile maronii menstruatia maronie