menstruatie abundenta
in urma unui consult de specialitate mi s-a descoperit un nodul fibromatos cu dimensiunea de 20x28 mm. am facut si un chiuretaj uterin hemostatic biopsic iar materialul raclat nu a evidentiat nici o neregula. sfatul domnei doctor a fost sa asteptam sa treaca 2 cicluri sa vedem daca vor fi la fel de abundente. a trecut unul si tesutul endometrial se elimina inca destul de violent.
rugaminte mea este sa-mi spuneti ce e de facut pe viitor, parca totusi nu as dori o eliminare a acestuia printr-o interventie chirurgicala. va multumesc
orice sfat e binevenit. adina:)
rugaminte mea este sa-mi spuneti ce e de facut pe viitor, parca totusi nu as dori o eliminare a acestuia printr-o interventie chirurgicala. va multumesc
orice sfat e binevenit. adina:)
4 comentarii
Cati ani ai ? Cate zile a tinut sangerarea ? Exista sangerare si intre menstre ?
32 si nu am copii..arareori exista o mini sangerare in preajma ovulatiei...am inteles ca exista si asa ceva
sangerarea la ovulatie tine vreo 2 zile pe cand ciclul dureaza catre 10..va multumesc
Fa cum a spus medicul si incearca un tratament medicamentos intai..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7steriletul Mirena
- 2menstruatia abundenta...
- 2Dupa montarea steriletului, sangerarea din timpul menstruatiei este foarte abundenta
- 3dupa chiuretaj.. menstruatie abundenta
- 5de cateva zile sa iau anticonceptionale si am ciclu mai abundent de sase zile
- 2Am luat postinor si mi-a venit ciclul destul de abundent
- 6chist ovarian, dureri foarte mari la ciclu, menstruatie abundenta
- 18Tratament cu ovule...Va rog un sfat!!!
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 6Papanicolau facut in ziua 22 a ciclului
- 6am sterilet de 4 luni si menstruatiile sunt abundente si dureroase
- 2dieta si remedii naturale pentru dismenoree si ciclu menstrual abundent
- 1Anemie adolescenta cu menstruatie abundenta
- 2Menstruatie abundenta cu cheaguri in primele zile
- 0intrebare tratament sangerare
- 1Menstruație (extrem) de abundentă
- 0E normal așa ceva? Va rog un răspuns...
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual abundent
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: