Sangerare vaginala prelungita

Buna seara, anul trecut in luna decembrie nu am avut menstruatie, si am mers la medicul ginecolog pentru control, si mi-a prescris un tratament cu orgametril timp de 3 zile cate 6 pastile pe zi. Pana sa merg la ginecolog am efectuat 3 teste de sarcina toate fiind negative. Dupa tratament la 5 zile menstra a aparut. Dupa menstruatie la cateva zile mi-a aparut o sangerare rosiatica care in timp a devenit si abundenta. Am mers iarasi la ginecolog pentru control si mi-a prescris tratament duphaston timp de 5 zile cate 2 pe zi, dupa o zi am intrerupt tratamentul din cauza reactiilor adverse. Sa oprit timp de 2 zile si a reaparut iarasi. Am fost din nou la medic si mi-a prescris un alt tratament cu utrogestan cate o pastila seara timp de 10 zile. Am terminat astazi tratamentul si nu am nici un simptom sa treaca, sangerez continuu timp de o luna. Sangerarea este variabila. Mentionez ca in luna septebrie a anului 2015 am fost operata de fibrom uterin(miomectomie). Care poate fi cauza? Dereglare hormonala sau altceva mai ingrijorator? Multumesc!
4 comentarii

Este ingrijorator faptul in sine ca sangerati de atata timp si este considerat urgenta medicala.
Sunt peste 10 cauze ale sangerarilor intermenstruale.
Ori mergeti in urgenta unde sa va faca pe loc toate analizele, ori mergeti sa va consulte serios si sa va faca investigatii medicul care v-a operat.
Organismul are in general 6 litri de sange. Actionati cat mai degraba.
Sunt peste 10 cauze ale sangerarilor intermenstruale.
Ori mergeti in urgenta unde sa va faca pe loc toate analizele, ori mergeti sa va consulte serios si sa va faca investigatii medicul care v-a operat.
Organismul are in general 6 litri de sange. Actionati cat mai degraba.

Mentionez ca nu sangerez chiar atat de mult, un singur absorbant pe zi imi ajunge... Uneori isi schimba culoarea si cantitatea. Am facut analiza beta HCG si a iesit 2.00.

Buna ziua aș vrea sa-mi dați un sfat am început să folosesc inelul contraceptiv fară parerea medicului de vreo doua luni, la sfarșitul lunii trecute menstruația mi-a venit foarte puțin, în schimb luna asta dupa data de 1 până în ziua de astazi am scurgeri de sange abundente menționez că data menstruației era alta, am scos inelul de teama sa nu fie el problema..mi-am facut o programare la ginecolog însa mai am de așteptat vreo 7 zile aș putea lua vitamina k..sunt cam speriata va mulțumesc

Buna seara. Fiica mea are 17 ani, sufera de hipotiroidism si are menstruatie de aproape 5 saptamani. La ea dureaza menstruatia in jur de 2 saptamani, niciodata nu a durat mai mult. Am incercat sa ii fac programare la ginecolog, dar domnisoarele de la receptia clinicii mi-au spus ca doctorii nu pot sa o consulte pana nu se opreste sangerarea. Ce cauze pot fi pentru aceasta menstruatie prelungita? Se simte slabita, este palida, are stari de voma. De o saptamana ia multivitamine, nu efervescente.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dupa avort sangerez in fiecare zi...
- 4chiuretaj si sangerare prelunginta
- 3sangerari prelungite
- 5menstruatie la 55 ani
- 5am luat yasmine timp de 5 luni la ore diferite si ciclul nu se opreste
- 3Ciclu prelungit...poate fi si cancer ????
- 6ciclu indelungat - 8-10 zile
- 10Anticonceptionale Karissa si sangerare prelungita
- 3ciclu fara oprire
- 2menstruatie prelungita
- 0Menstruație prelungită
- 1Ciclu prelungit-scurgeri maronii
- 1Ajutati-ma va rog
- 1Menstruație prelungită
- 0Anticoncepționale și menstruație prelungita
- 3As vrea sa stiu ce am - menstruatie 3 saptamani, urina cu sange si imi vine din gat sange
- 0Menstruatie si dupa cele 7 zile de pauza
- 1Nu mi se opreste ciclu.
Mai multe informații despre: sangerarea prelungita menstruatia prelungita