Masturbare / probleme
Buna ziua am 24 de ani și mai bine de câțiva ani.
Ma masturbez fie in fiecare zi, fie mai rar, fie de câteva ori pe zi. am avut nenumeroase relații chiar și o relație de 5 ani, in timp cred ca aceasta “obsesie” ma afectat foarte rau, am dezvoltat anxietate, am început sa fiu singuratic, retras, sa numai fiu sociabil, sa am erecție slaba, libidou scăzut, dureri de spate lombare, dureri de articulații, dureri in Zona genitală, dureri de cap, am ajuns epuizat sexual și psihic. nu știu ce sa mai fac, ma puteți ajuta ca câteva sfaturi, dacă renunț imi voi revenit la normal ?? Mulțumesc anticipat !
Ma masturbez fie in fiecare zi, fie mai rar, fie de câteva ori pe zi. am avut nenumeroase relații chiar și o relație de 5 ani, in timp cred ca aceasta “obsesie” ma afectat foarte rau, am dezvoltat anxietate, am început sa fiu singuratic, retras, sa numai fiu sociabil, sa am erecție slaba, libidou scăzut, dureri de spate lombare, dureri de articulații, dureri in Zona genitală, dureri de cap, am ajuns epuizat sexual și psihic. nu știu ce sa mai fac, ma puteți ajuta ca câteva sfaturi, dacă renunț imi voi revenit la normal ?? Mulțumesc anticipat !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Probleme mastrubare
- 7Sunteti pro sau contra masturbarii?Masturbarea afecteaza cu ceva?Va rog raspundeti.
- 19Ce cred psihiatrii si psihologii despre masturbare?Ajutor va rog.
- 8Nevoi mari masturbare
- 18Problema viata sexuala
- 55Cat de mult e prea mult?
- 9VREAU SA AJUT! rezolvare erectie slaba
- 5Masturbare si doar atat de 1 an de zile
- 1Masturbarea la cei cu handicap
- 3Pofta sexuala crescuta
- 2Masturbare în loc de sex
- 4Ma simt nasol după ce masturbez
- 1Masturbare zilnica
- 6Dependență de sex
- 1O părere, masturbare
- 4Ajutor - M-am îmbolnăvit psihic de la masturbare
- 3Pentru fiecare masturbare există o contramasturbare?
- 2Cum să mă las de masturbare?
Mai multe informații despre: masturbarea