Ma simt nasol după ce masturbez

02-10-2022
Octavyo
Nu este medic/terapeut
Octavyo
Salutare tuturor!

De fiecare data când ma masturbez ma simt foarte rău dpdv psihic. Nu ma mai pot concentra cum trebuie cam o zi. Este normal?
4 comentarii
0
02-10-2022, ora 22:59
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Asa se intimpla cu cei care nu se pot abtine. O sa-ti plingi de mila cum ai sa ajungi, nu numai psihic, o sa ai disfunctii sezuale inca din tinereta, o sa ramii impotent, nu ai sa te mai casatoreati, o sa rida toti de tine etc. Asa ca alege ori te lasi ori continui, primele semne au aparut.
0
03-10-2022, ora 21:33
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sunt multi care au postat pe forum ca au facut depresie/anxietate de la masturbare. Astea sunt boli cam pe viata. Mai bine va feriti de asa ceva mai ales ca aveti simptome.
Sanatate multa!
1
04-10-2022, ora 18:41
Terapeut Anghel Florentina
Psihologie, bucuresti
Terapeut Anghel Florentina
Masturbarea poate reduce Anxietatea, Stresul, nivelul de Cortizal din corp si nu are cum sa va influenteze in mod negativ capacitatea de a va concentra. Ceea ce se poate intampla este ca sentimentele asociate actului de masturbare sa va tulbure starea emotionala. Va sugerez sa discutati despre asta impreuna cu un Psihoterapeut.
0
06-10-2022, ora 14:39
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Octavyo, nu-l asculta pe cretinul de "tassevasi"... Astia sint trolii forumului. Aceasta sectiune se numeste Educatie Sexuala, dar nu are nici o treaba cu educatia, atata timp cat nu e moderata de un om intreg la minte, care sa nu permita comentarii de la toti cretinii si psihopatii sexuali, cum se intampla pe aici...

Florentina, din pacate acest lucru se intampla. Tu esti femeie si nu vei experimenta niciodata acest lucru direct, dar iti spun eu, care l-am trait. Octav are dreptate, chiar asa se intampla la unii oameni. Dupa ce te masturbezi, te simti bine, intr-adevar. Dar a doua zi te baga in depresie ! Tine doar o zi, maxim doua, apoi iti revii la normal. Si nu are nici o legatura cu ganduri de rusine sau vinovatie cum mai zic unii. E ceva pur chimic ! Eu banuiesc ca la sexul de unul singur s-ar putea sa se produca un dezechilibru de substante in corp. De exemplu, ar putea sa se secrete foarte multa dopamina si nici un pic de oxitocina, care este produsa mai mult din interactiunea cu un partener. Si in plus, aceasta cantitate mare de dopamina satureaza receptorii si apoi nu vei mai simti micile bucurii de zi cu zi si se creaza o mica depresie.
Am cautat si eu peste tot sa aflu ce se intampla, dar nu exista nici o informatie oficiala, de parca ar fi o boala rara care inca nu a fost studiata. Daca postezi despre asta pe forumuri, apar numai cretini din aia care te iau la misto, sau religiosi care iti spun ca iti este rau cand te masturbezi pentru ca e un pacat, si tot felul de primitivisme din astea...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la copii
  • Mituri despre masturbare
  •