Masa de seara in cazul in care suntem la dieta
Buna seara,
De ce sunt aici si de ce aceasta postare? Pentru ca va rog sa imi impartasiti din experienta voastra ceva f.f. important: este absolut necesar sa NU mananci nimic dupa ora 6pm (sau 7...) chiar si in cazul in care consumi maxim 700kcal/zi? (stiu ca este hipocaloric dus la extrem insa nu am voie sa fac efort fizic).
Multumesc !
De ce sunt aici si de ce aceasta postare? Pentru ca va rog sa imi impartasiti din experienta voastra ceva f.f. important: este absolut necesar sa NU mananci nimic dupa ora 6pm (sau 7...) chiar si in cazul in care consumi maxim 700kcal/zi? (stiu ca este hipocaloric dus la extrem insa nu am voie sa fac efort fizic).
Multumesc !
2 comentarii
Un adult nu trebuie sa consume mai putin de 1200 calorii pe zi, cel mai putin 1000! Daca nu doriti sa va afectati sanatatea, atunci nu consumati mai putin de 1000 calorii pe zi.
Micul dejun sa fie compus din lactate si fructe, pranzul din supa, ciorba, iar cina din salata si friptura. Intre mese cate un fruct. Fara dulciuri, fara buturi carbogazoase de nici un fel, si nu amestecati carbohidrati cu proteine ( de ex: paine si carne). Cu privire la ora cinei, aceasta poate fi chiar si mai tarziu de ora 6, insa e bine sa respectati 3 ore fixe pentru cele 3 mese principale. Ajuta foarte mult in lupta kg in plus.
Se poate slabi foarte usor respectand aceste reguli de nutritie.
Daca sunteti slaba si bolnava nu va este de nici un folos!
Micul dejun sa fie compus din lactate si fructe, pranzul din supa, ciorba, iar cina din salata si friptura. Intre mese cate un fruct. Fara dulciuri, fara buturi carbogazoase de nici un fel, si nu amestecati carbohidrati cu proteine ( de ex: paine si carne). Cu privire la ora cinei, aceasta poate fi chiar si mai tarziu de ora 6, insa e bine sa respectati 3 ore fixe pentru cele 3 mese principale. Ajuta foarte mult in lupta kg in plus.
Se poate slabi foarte usor respectand aceste reguli de nutritie.
Daca sunteti slaba si bolnava nu va este de nici un folos!
@otilia107
Multumesc frumos pentru raspuns.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc