marire sani - recomandari
Buna seara!De ceva timp, citesc aceasta rubrica a forumului si abia acum mi-am facut curaj sa postez.
Imi doresc f.mult o operatie de marire a sanilor si m-am hotarat pt luna octombrie la domnul doctor Nae Sorin.Va rog din suflet, mentionati-mi ce fel de anestezie ati facut(masca, injectie etc), stiu ca este cu generala, eu sunt f.fricoasa.Mentionez ca sunt micuta de inaltime( 1.55), 45 kg.Va multumesc!
Imi doresc f.mult o operatie de marire a sanilor si m-am hotarat pt luna octombrie la domnul doctor Nae Sorin.Va rog din suflet, mentionati-mi ce fel de anestezie ati facut(masca, injectie etc), stiu ca este cu generala, eu sunt f.fricoasa.Mentionez ca sunt micuta de inaltime( 1.55), 45 kg.Va multumesc!
buna mam programat pentru operatia de marire de sani in ianuarie la Dna doctor Adina Albers cine imi poate zice mai multe despre ea ast raspunsuri.multumesc
Buna fetele. Si eu m-am decis sa fac mărire de sani. Ati auzit ceva de polisano din sibiu? De doctorul axinte sergiu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12dureri de sani
- 20Cancer san stadiul II
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 51Despre marirea de sani
- 13umflaturi la san
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 74cancer de san??
- 4Cancer san
- 12Implanturi mamare
- 3Marirea sanilor
- 10cancer san - sfaturi
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 2Mastoza chistica
- 0sini prea mari
- 1Marire sani
Mai multe informații despre: Sanii Estetica sanilor Marirea sanilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: