Mancarime a pielii
De cateva zile am o mancarime a pielii, la inceput ma deranja pe maini, apoi si la picioare si acum si pe burta, piept. Nu sunt bubite, nu se vede nimic pe piele doar atunci cand ma frec in locul respectiv - se inroseste. Astazi dupa ce am facut dus m'a deranjat cel mai mult. Stie cineva care ar fi problema? Nu am mai avut probleme de genul acesta si nu stiu ce sa fac. Ar trebui sa merg la dermatolog?
2 comentarii
Buna, eu iti recomand sa mergi la medic, sotul meu are probleme asemanatoare dar numai vara chiar sapt.asta am fost la un medic si ne-a spus ca are pielea prea uscata.
Ar fi bine sa mergi la un dermatolog si tot odata sa-ti faci niste teste la un alergolog.
Sanatate !
Ar fi bine sa mergi la un dermatolog si tot odata sa-ti faci niste teste la un alergolog.
Sanatate !
salutare, cam aceias problema o am si eu cam de o saptamana este un cosmar mai ales cind fac dus ma scarpin parca as avea raie dupa care se calmeaza efectul de mincarime, ce observ eu pe piele sint niste punctulete mici rosi care apar ca niste cosulete care dispar si reapar in special pe spate, brate, si piept.ce pot sa fac, va rog mult de tot sa i-mi spuneti si mie ce pot face si ce tratament eczista. daca stie cineva, rog sa-mi dea un raspuns.multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mancarimi ale pielii
- 4caderea pielei de pe dosul palmei, ca o matreata
- 2Ma mananca pielea foarte tare iar dupa ce ma scarpin iar ma mananca, iar si iar
- 4am mancarimi pe cap...
- 4cancer?
- 6sa fie oare alergie???
- 15mancarime si bubite rosii
- 1pete rosii pe piele, mancarime insuportabila
- 13mancarimi si bubite
- 2mancarimi ale pielii
- 2mancarimi si pete rosii
- 1bubite rosii pe picioare
- 1mancarime brat
- 2Pete rosii pe piele care apar si dispar (cu mancarimi)
- 2Mancarimi piele... multiple diagnostice si tratamente
- 1Pete roșii pe gât, piept și cot
- 2Mancarime a pielii
- 0Mâncărime pe piele
- 0Furnicaturi in piele
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: