Mancarime a pielii

De cateva zile am o mancarime a pielii, la inceput ma deranja pe maini, apoi si la picioare si acum si pe burta, piept. Nu sunt bubite, nu se vede nimic pe piele doar atunci cand ma frec in locul respectiv - se inroseste. Astazi dupa ce am facut dus m'a deranjat cel mai mult. Stie cineva care ar fi problema? Nu am mai avut probleme de genul acesta si nu stiu ce sa fac. Ar trebui sa merg la dermatolog?
2 comentarii

Buna, eu iti recomand sa mergi la medic, sotul meu are probleme asemanatoare dar numai vara chiar sapt.asta am fost la un medic si ne-a spus ca are pielea prea uscata.
Ar fi bine sa mergi la un dermatolog si tot odata sa-ti faci niste teste la un alergolog.
Sanatate !
Ar fi bine sa mergi la un dermatolog si tot odata sa-ti faci niste teste la un alergolog.
Sanatate !

salutare, cam aceias problema o am si eu cam de o saptamana este un cosmar mai ales cind fac dus ma scarpin parca as avea raie dupa care se calmeaza efectul de mincarime, ce observ eu pe piele sint niste punctulete mici rosi care apar ca niste cosulete care dispar si reapar in special pe spate, brate, si piept.ce pot sa fac, va rog mult de tot sa i-mi spuneti si mie ce pot face si ce tratament eczista. daca stie cineva, rog sa-mi dea un raspuns.multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 143mancarime a pielii insuportabila
- 3Daca transpir, ma mananca pielea peste tot
- 8Pete galbene in zona pubiana
- 5mancarimi pe maini si picioare
- 1mancarimi pe tot corpul...piele uscata
- 3ten uscat cu mancarimi
- 2mancarimi ale pielii
- 3Alergie sistem nervos?
- 0Ma mananca pielea...
- 1mancarime de piele si bubite
- 0Mancarimi cand incep sa transpir sau cand tipa cineva la mine
- 3am folosit o crema de fata si maini seara iar dimineata m-am trezit cu urticarie
- 2Mancarimi piele... multiple diagnostice si tratamente
- 1Am nevoie de o indrumare urgenta! Am mancarimi de mameloane si piele uscata.
- 1Pete roșii pe gât, piept și cot
- 2Urticaria acuta ajutor
- 1Pete rosii si mâncărimi sub sâni.
- 1Mancarimi nazale
- 0Mâncărime piele
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: