usturimi urinare
Buna ziua
Am facut sumar de urina pt ca sufar de usturimi urinare si vaginale cateodata sunt permanente.
La sumar de urina mi-a iesit hematii, rare leucocite, rara flora microbiana, fregvente celule epitelate plate iar ph este la limita.
Medicul mi-a recomandat urocultura zicand ca este o infectie urinara.
Urocultura a iesit negativa am facut si secretia vaginala unde a iesit si acolo o flora microbiana la care am facut tratament.
La ecograf a iesit nisip si pietre la rinichi de acolo or proveni aceste usturimi???
Nu stiu ce sa mai fac
Am facut sumar de urina pt ca sufar de usturimi urinare si vaginale cateodata sunt permanente.
La sumar de urina mi-a iesit hematii, rare leucocite, rara flora microbiana, fregvente celule epitelate plate iar ph este la limita.
Medicul mi-a recomandat urocultura zicand ca este o infectie urinara.
Urocultura a iesit negativa am facut si secretia vaginala unde a iesit si acolo o flora microbiana la care am facut tratament.
La ecograf a iesit nisip si pietre la rinichi de acolo or proveni aceste usturimi???
Nu stiu ce sa mai fac
6 comentarii
Usturimea e permanentă sau doar când urinați? Ați avut vreun episod cu durere cruntă lombară?
Innainte de aceste usturimi am avut dureri foarte mari de burta si de spate am avut si cateva colici renale dar aceste dureri au incetat si am ramas cu aceste usturimi care sunt permanente.
Cel mai probabil ați eliminat un calcul renal, o piatră. In funcție de dimensiunea calculului uretra poate fi afectată și de aici usturimea. Pentru inceput va recomand că după fiecare urinare să vă spălați zona intimă cu apă călduță, curată, fără săpun. Dacă usturimea persistă atunci uretra vă este afectată și există riscul unei infecții. Va trebui să mergeți din nou la medic pentru verificari și tratament. Sănătate!
Azi medicul de familie a citit urocultura, am avut 4000 limita fiind 1000, in paranteza scria bacteurie nesemnificativa, deci era usor pozitiva, cei de la laborator zicand ca trebuia sa fie peste o suta de mi ca sa poata sa faca antibiograma.
Asa ca medicul de familie mi-a dat Zanocin, dar tot nu inteleg o infectie asa de mica poate sa imi dea asa probleme mari, era bine sa fi putut face antibiograma ca sa stiu ce antibiotic sa iau, am luat ciprofloxacina acum o luna jumate si nu am simtit nici o ameliorare.
Asa ca medicul de familie mi-a dat Zanocin, dar tot nu inteleg o infectie asa de mica poate sa imi dea asa probleme mari, era bine sa fi putut face antibiograma ca sa stiu ce antibiotic sa iau, am luat ciprofloxacina acum o luna jumate si nu am simtit nici o ameliorare.
Zanocin este un antibiotic. Urmați tratamentul așa cum a fost prescris de medicul d-voastră. Urmariti-va starea de sănătate. Dacă apar reacții adverse sau dacă după tratament nu vă simțiți mai bine mergeți din nou la medic. Să știți că în medicină nu contează dimensiunea infecției cât contează locația ei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale
- 3fibrom cu aspect de carcinom
- 5usturimi mai ales dupa urinat, nu in timpul urinarii; din cand in cand secretie usor galbuie, mai al
- 3am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii
- 4ma ajutati si pe mine?
- 0Usturime la urinare
- 4durere dupa actul sexual si usturimi la urimare
- 8Ce pot face? mi s-a montat o sonda urinara
- 4usturimi la urinare
- 6usturime ingrozitoare, urinare in permanenta si cu durere
- 11usturimi la urinat... cumplit!
- 1usturime in timpul urinarii si o scurgere albicioasa
- 1Usturime
- 1Durere de burta dupa primul contact sexual
- 0Intepaturi testicul/usturimi urinare