existenta unui chist sub genunchiul drept
Buna seara, am 54 de ani, 65 kg si 1, 58 m inaltime(F); mi-a aparut sub genunchi o umflatura diagnosticata de medic reumatolog ca fiind chist;simultan am avut si articulatia genunchiului inflamata, implicit dureri in aceasta zona.Dupa o recuperare de 10 zile la Mangalia durerile si umflatuta au disparut, mai putin chistul.Acum, au revenit toate trei in viata mea;ce-i de facut?
6 comentarii
Ce investigatii ati facut pana acum si care sunt rezultatele concrete?
Ne puteti da aceste informatii ?
Astept mesajul dumneavoastra.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Ne puteti da aceste informatii ?
Astept mesajul dumneavoastra.
Cu stima:
dr Petre Muresan
În 4 august am consultat un medic chirurg de la Foişorul de Foc care a dat următorul diagnostic:CHIST BAKER DR.operabil dar...mă mai gândesc probabil până o să mă doară foarte tare.Întrebarea este:altă soluţie nu există?
Mulţumesc pentru timpul pe care-l alocaţi unui necunoscut!
Mulţumesc pentru timpul pe care-l alocaţi unui necunoscut!
Buna seara!
Acest chist Baker reprezinta doar un simptom, adica acumularea in exces de lichid articular.
Cauza este cu totul alta, si anume distrugerea cartilajului articular (artroza, gonartroza), care produce si excesul de lichid articular.
Colegii occidentali au interzis total operarea chistului Baker, deoarece reprezinta o interventie total inutila.
Problema de baza este gonartroza (distrugerea cartilajului articular), cauzata de greutatea excesiva, de efortul fizic exagerat, de efortul sportiv etc.
Prin urmare, trebuie sa diminuati greutatea si mai ales sa reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Acest chist Baker reprezinta doar un simptom, adica acumularea in exces de lichid articular.
Cauza este cu totul alta, si anume distrugerea cartilajului articular (artroza, gonartroza), care produce si excesul de lichid articular.
Colegii occidentali au interzis total operarea chistului Baker, deoarece reprezinta o interventie total inutila.
Problema de baza este gonartroza (distrugerea cartilajului articular), cauzata de greutatea excesiva, de efortul fizic exagerat, de efortul sportiv etc.
Prin urmare, trebuie sa diminuati greutatea si mai ales sa reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Bună seara.Vă mulţumesc tare mult pentru informaţii, am să ţin cont de sfaturi dar v-aş fi şi mai recunoscătoare dacă mi-aţi recomanda o medicaţie(de preferat alternativă sau numai naturistă deoarece am virusul hepatitei B inactiv)
Buna seara!
Nu exista medicamente utile in aceasta situatie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu exista medicamente utile in aceasta situatie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Vă mulţumesc şi vă doresc o săptămână uşoară!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59dureri de genunchi si maini. Care este cauza?
- 3Durere la genunchiul stâng
- 6ma doare de ieri undeva in zona lombara stanga joasa si un pic genunchiul
- 115Probleme genunchi (ligamente-rotula.)
- 45condropatie la genunchi
- 4Zgarietura produsa de un caine.
- 7"I-a pocnit genunchiul"
- 7durere genunchi
- 4Rotula foarte proeminenta, durere si amorteala ale genunchiului.
- 10ruptura menisc intern
- 2contuzie genunchi
- 0dureri picioare de la genunchi in jos
- 5Imi pocneste genunchiul
- 2Dureri mari la genunchi in urma unei diete
- 0Trosnituri de genunchi la copil de 6 ani
- 2dureri genunchi
- 5Durere genunghi pana la glezna - umflat
- 6Durere genunchi drept
- 7Intepatura genunchi + trosnit genunchi
- 4fisura orizontala CPMI
Mai multe informații despre: Genunchiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: