Ma dor picioarele

17-10-2009
andra_coman
Nu este medic/terapeut
andra_coman
Buna ziua ! De o saptamana ma confrunt cu o durere de picioare in partea de jos, in special la glezne si calcai. Nu imi dau seama exact cum simt durerea, de multe ori e mai incet, de multe ori mai tare, in oase si nu stiu care ar fi cauza. Cand stau in pat nu ma dor, dar cand incep sa merg am momente cand schiopatez si ma deranjeaza. Iar astazi am observat o umflatura la unul dintre picioare langa glezna, dar care nu ma doare, este ca un nerv, ma incomodeaza la atingere. Nu stiu nici unde sa merg cu aceasta problema, care dureaza deja de o saptamana si nici nu stiu care ar fi cauza. Eu in general am probleme cu circulatia si imi ingheata picioarele f repede. Care credeti ca ar fi problema? va rog da-ti-mi si mie un raspuns. Multumesc
3 comentarii
0
18-10-2009, ora 12:48
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimata Doamna,
Ceea ce descrieti D-voastra poate fi regasit in zeci de afectiuni, motiv pentru care trebuie sa efectuati un consult clinic specializat la ortoped.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
30-10-2009, ora 16:27
dany73
Nu este medic/terapeut
dany73
buna ziua de cateva luni ma dor genunchi si gleznele, am fost la medic si mia recomandat ketonal unguent dar nimic. mentionez ca merg 4-5 km pe zi deoarece sunt factor postal. ce sa fac? datimi un sfat. va multumesc mult.
0
30-10-2009, ora 18:37
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
In functie de varsta, constitutia, greutatea, gradul de solicitare fizica, antecedente etc pot exista cateva zeci de cauze diferite, de la o artroza banala pana la o afectare vertebrala (lombosciatica), de la fracturi si pana la boli reumatologice.
Incercati mai intai o vizita la ortoped.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: