lovitura la cap
Buna ziua! astazi la ora de sport, in timp ce alergam am alunecat si m-am lovit puternic cu partea stanga a capului de perete.pe loc m-a durut dar pe urma m-am mai linistit.acum am o galma sau un cucui(nu stiu exact ce este) dar nu ma mai doare decat atunci cand pun mana.este ceva grav sau ar trebuii sa nu-mi mai fac griji?
2 comentarii
Buna,
Parerea mea este ca ar fi bine sa te duci la un control, orice lovitura la cap poate fi periculoasa.Citeam mai demult pe net ca si loviturile mici, fara simptome clare ale unui traumatism cranian, poat fi periculoase.E bine sa faci o investigatie mai ales daca spui ca lovitura a fost puterncica si de un corp foarte dur.
Numai bine!
Parerea mea este ca ar fi bine sa te duci la un control, orice lovitura la cap poate fi periculoasa.Citeam mai demult pe net ca si loviturile mici, fara simptome clare ale unui traumatism cranian, poat fi periculoase.E bine sa faci o investigatie mai ales daca spui ca lovitura a fost puterncica si de un corp foarte dur.
Numai bine!
INTR-ADEVAR AR FI OK SA MERGI LA UN NEUROLOG, AR FI BINE SA FACI UN RMN.LOVITURILE LA CAP POT AVEA CONSECINTE IMEDIATA SAU IN TIMP ASA CA...NU STA
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete