Loc de intalnire pentru drogati autentici...in special prafuitori..!
![danonino25](/arata_img.php?img=cont_136363.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am si eu o intrebare pentru cei care citesc aceste randuri si pot avea un raspuns !. Am un amic care are probleme de de sanatate de vreo luna jumate adica i-au aparut tot felul de bubite pe piele la inceput mai putine iar in ultima vreme ii apar pe piele cosuri destul de mari ce par profunde si dureroase. A fost la medic i-au dat niste antibiotice destul de puternice dar dupa 3 zile nici un efect, l-au trimis pe la dermatologie tot nimic i-au facut analize si a reiesit ca ar avea o infectie in corp dar nu se stie unde si cu ce. Intrebarea este : E posibil asa ceva de la prafuri trase pe nas?..a mai intalnit cineva vreun caz similar sau a auzit cineva de ceva de acest gen provocat de prafuri..? Nu am nevoie de sfaturi gen sa se duca la spital ca se pare ca medicii o dau in bara sistematic de vreo o saptamana si treaba se agraveaza. Adica intrebarea e foarte clara si la obiect. !
![Crocodila](/arata_img.php?img=cont_138544.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ai sa fii surprins dar cam 45% din oamenii care ma suna in plin atac de panica sunt cei care folosesc legale si cam toti au reactii la fel, gesturi, ticuri..Ii ajut pe toti cum pot :)
![danonino25](/arata_img.php?img=cont_136363.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Da Kroco te cred aici mai ales ca stiu si eu cazuri concrete de atacuri de panica chiar in timpul prafuielii cu legale. Dar cred ca trebuie ca sa ai si o motivatie in subconstient si probabil o predispozitie dar mai mult prima varianta. Pe mine sincer nu m-au lovit astea dar de mai multe ori persoane din anturaj au avut dastea. Eu nu cred ca ei au realizat cum se comporta dar privit din exterior de altcineva era evident. Mai ales ca a aparut la cel care era gazda si care ajungea sa se uite pe vizorul de la usa din 5 in 5 minute si chiar mai des pentru ca i se parea ca aude zgomote sau a sunat cineva la usa adica era speriat sa nu vina vecinii din cauza muzicii sau garda sau sa se intoarca parintii desi erau foarte mici probabilitatile. Chestia asta s-a mai reptat la alta persoana, tot gazda, in alt loc si cu alt anturaj ( cu acelasi praf). Asa ca sunt de acord cu tine.. !
Azi am implinit 36 de zile de cand nu am mai tras.!!!!...sper sa ma tina pana scap. Maximum am reusit 42 de zile de vreo 2 ori anul trecut dar nu reuseam niciodata sa trec de limit asta parca e prescrisa asta adica cand se faceau 41 de zile pac aparea un party neprogramat cu tras pe nas. Sunt curios acum. ! Am eu banuiala ca daca trec de 42 de zile de abtinere scap definitiv.
Opppsss..azi am implinit 43 de zile de abtinenta de la prafuri..oara sa se fi terminat cosmarul?..eu zic ca da..adevarul este ca sunt mai trist cu fiecare zi care trece dar ma simt mai echilibrat si mai in stare de a infrunta porcaria asta de viata pe care unii considera ca merita a fi traita..oare..??...oricum eu mai stau pe aici sa ma vorbim..cine vrea...!
![Moose](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Daca ati avea preocupari si responsabilitati si serviciu nu ati mai avea timp sa va lamentati atat sau sa stati nonstop p forumuri plangandu-va d mila!
Tineti minte asta:
TU TE PLANGI CA NU AI PANTOFI IN PICIOARE, ESTI DESCULT...ALTUL NU ARE PICIOARE!
Ganditi-va la asta cand va mai plangeti d mila din lipsa d preocupare si dorinta d atentie!
NU VA MAI INVENTATI PROBLEME!!! ZICETI MERCI CA NU LE AVETI!!! Cand o sa le aveti in realitate, o sa va para rau k v-ati batut joc inainte!
Tineti minte asta:
TU TE PLANGI CA NU AI PANTOFI IN PICIOARE, ESTI DESCULT...ALTUL NU ARE PICIOARE!
Ganditi-va la asta cand va mai plangeti d mila din lipsa d preocupare si dorinta d atentie!
NU VA MAI INVENTATI PROBLEME!!! ZICETI MERCI CA NU LE AVETI!!! Cand o sa le aveti in realitate, o sa va para rau k v-ati batut joc inainte!
![rzb23](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Eu am servici si tot o mai comit cu prafuri din cand in cand, nu cred ca asta e problema!!!
![Stone0015](/arata_img.php?img=cont_135978.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Auzi despteptule Moose dute drq cu prostiile tale habar nu ai ce vorbesti, tu crezi pentru ca ai postat aici ca ce se intample in lume o sa se schimba sau ce gandeai, in loc de a posta aici dute si ajuta pe cei bolnavi.
Lasa Stone nu te enerva ca Moose nu merita nici macar raspuns eu nici nu m-am obosit desi ma viza pe mine personal. Are si el probleme majore frustrante ca am vazut ca umbla pe alte topice dupa metadona moka. Ca sa nu mai amintesc despre limbajul lui suburban din alea cu "pm" pe alte topicuri asa ca aici a fost chiar politicos. Noi nu ne plangem pe aici singuri de mila cred eu si nici nu am spus ca nu avem pantofi. Acum daca unii nu au picioare cu ce suntem noi de vina ca avem pantofi?...daca vrea sa simta si sa vada mai mult dezechilibrul uman, social si sa planga soarta celor care il inconjoara probabil mai bine sa se mute in Zimbabwe sau alta republica bananiera. Atunci probabil ca si problemele lui Moose(ca daca nu avea nu ar avea ce cauta pe aici zic eu) i se vor parea si lui minore comparativ cu ale celor din jur. Ufff,..cat timp am reusit sa pierd scriind aceste randuri. pentru nimic de fapt. Serviciul nostru si alte preocupari cum spunea si Rzb 23, nu vad ce importanta au, ca doar nu avem principala preocupare aceea e a ne droga.Dar fiecare e liber sa scrie ce vrea si ce ii trece prin cap,. Daca il are. Ca unii...nu au nici picioare deci ar fi o ipoteza posibila si lipsa capului.
Din nefericire trebuie sa recunosc ca.. am comis-o din nou..si din nou sper ca a fost ultima data. Oricum a fost un record de abstinenta cu 64 de zile.
Ce ai mai luat danonino, cum mai este?? Eu am mai comis-o de vreo 3 ori in ultimele 2 luni dar am ajuns la concluzia ca nu prea se mai merita, efectul nu mai este cine stie ce !
Eu daca am facut o pauza mai mare chiar a avut efect ca inainte nu prea avea daca era mai des. Eu special gold dar probabil depinde si de furnizor eu nu il schimb ca am incredere in el si nu am avut probleme cu fake-uri ca cu altii. O sa revin daca vrei sa iti spun cam cum mai este ca in seara o comit din nou deja am facut convocarile amicilor disponibili.Nah. e sambata si trebuie sa ne distram nu.?
Ok, astept amanunte atunci! u nu prea mai vreau sa iau ca nu prea se mai merit efectul !
rzb 23 sincer am fost foarte multumit. de efect a fost chiar f tare si prelungit ca de obicei. Eu nu cred ca mai exista formule clare la chestiile astea nush ce or pune dar nu prea seamana un lot cu altul. Adica daca cumperi pe parcursul la o saptamana poti conta oarecum pe aceeasi tarie si efect. Dar daca trece ceva timp si schimba lotul sau formula nu mai poti conta pe acelasi efect. Mie dealerul nici nu imi mai pune macar eticheta pe plic si nici nu ma deranjeaza ca oricum sunt convins ca etichetele alea erau niste inventii si nu aveau nici o valoare.Eu am luat sambata din nou si mia spus ca este acelasi lucru. Hai sa fim seriosi ca acum de cand m-am uitat la aspect era deja diferit, semana mai degraba cu Charge decat cu Special Gold si nu avea nici macar structura cristalina aia specifica. A fost foarte prompt in efect si a tinut cam 2 grame de persoana vreo 4-6 ore efect. E adevarat ca pe un amic l-a luat putin cu tremuraturi dar trecatoare. Am combinat si cu ceva alcool e adevarat fiindca party-ul a tinut de la 8 jumate seara pana la 12 a doua zi.E adevarat ca pentru prima data dupa foarte mult timp mi-a dat din nou acele insomnii de care aproape uitasem. de aproape un an. In ultima perioada formulele de pe piata de prafuri (sau cel putin cele procurate de mine) nu imi mai dadeau deloc insomnii si picam lesinat de somn dupa un party. De data asta adica nu am putut dormi decat a doua zi seara desi nu statusem nici macar pe un scaun timp de 15 ore de ma dureau toate alea muschii, tendoanele oasele etc.dar astea si febra musculara le ai si daca te duci in disco sau club.
![Psiholog Cristian Andrei Nica](/arata_img.php?img=cont_134279.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Observ că practicaţi prevenţia terţiară, adică vă sfătuiţi reciproc cu privire la cele mai bune variante pentru consum, când ar fi mult mai constructiv să discutaţi despre modalităţile prin care se poate renunţa la dependenţă.
Referitor la problemele de sănătate, drogurile atacă imunitatea şi sistemul nervos, prin urmare orice alergii, ameţeli sau stări psihice sunt cauzate în mare parte de consum. Atenţie!
Referitor la problemele de sănătate, drogurile atacă imunitatea şi sistemul nervos, prin urmare orice alergii, ameţeli sau stări psihice sunt cauzate în mare parte de consum. Atenţie!
Ai perfecta dreptate psiholog, daca vei citi posturi mai vechi vei vede ca incercam sa ne lasam, o parte dintre noi chiar au reusit acest lucru. Si eu sper ca o sa le las cat de curand, dar cand zic ca am scapat dupa 2-3 saptamani isi baga dracu' coada si iar o comit. Ne poti ajuta cu mai multe sfaturi pentru a castiga lupta impotriva substantelor dk esti psiholog
Da domnule psiholog chiar avem nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru inceput poate ne impartasiti din experienta dvs si ne povestiti cum ati scapat dvs de aceasta dependenta?...cred ca ne-ar putea fi un exemplu de mare folos..Nu-i asa Rzb23?
Am fix o luna de cand am tras ultima oara si sunt mai hotarat ca oricand sa le las definitiv !!
Rzb sper sa reusesti. Sincer din experienta iti spun ca o luna nu e prea mult. La mine cea mai mare pauza a fost de 64 de zile de prin decembrie pana la inceputul lui martie.Dar de atunci am deviat-o periodic. Acum de 1 mai am facut-o lata rau de tot am dat peste o nenorocire de praf din 2 linii cantai tricolorul. Un amic a pus putin pe limba i-a amortit limba si nici nu a mai putut vorbi vreo 5 minute corect ziceai ca e peltic. Eu credeam ca glumeste am incercat si eu si am vazut ca iti amortea limba nush ce pm era ca era tare de tot. Din 2 gr jumate am tinut party 4 insi si a tinut 25 de ore nu mai stiam ce zi este si ce ora e afara ca pusesem si paturi in ferestre e adevarat sa nu ne deranjeze lumina.Dupa 25 de ore am cazut lat pe scaun si ma dureau toate oasele si muschii si tendoanele ziceai ca ma batusera jandarmii in covor toata noaptea. Asta la 11 seara am mai stat pana la 1 si am incercat sa dorm fara nici o sansa. Daca nu era ceva alcool intram rau in depresie desi alcoolul paradoxal nu si-a facut nici un efect. Doar cred ca mia luat putin din depresie. Cu greu am adormit la ora 4 si la 7 eram in picioare.Insomnie la greu nush ce o fi fost ca am schimbat dealerul ca ala al meu s-a lasat nu mai aduce. Dar am apelat la un vecin care m-a dus la sursa lui si asta a fost devastatator de puternic. N-am mai luat insomnie ca asta de prin 2011 de pe la Pure cred.Nu am mancat nimic vreo 48 de ore si nici a 2 noapte nu am dormit decat vreo 4 ore. Mi-am revenit de abia azi ca sa zic asa deci dupa 4 zile asta unde ieri am dormit aproape toata ziua. Acum sunt desgustat si zic ca nu mai fac. Dar ca sa fiu sincer recunosc ca m-am distrat rau de tot desi nu merita extenuarea de dupa. Nu mai puteam controla nici inghititul nici altceva. Aveam chiar stopuri de respiratie in somn ceea ce ma trezea si contractii musculare dezordonate cand adormeam si iar ma trezeam ca sa nu zic de palpitatii ca nu puteam dormi decat cu fata in sus ca imi plesnea inima in urechi de zgomotele auzite. Naspa rau recunosc. Dar sunt nevoit sa recunosc si ca m-am distrat pe cinste. Probabil cand uit de chestiile naspa.o comit din nou. Acum daca ma intrebi a-si spune ca nu mai fac in viata mea asa ceva.Trebuie sa zic astea ca sa afle si altii. Sau sa spuneti ce experiente ati avut si voi.
Apropo credeti ca metadona te face sa te lasi de legale..?
![paranoia47](/arata_img.php?img=cont_132146.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
metadona, e pt cei cu davaua. e un fel de opiaceu de a nu intra in sevraj.Te poti lasa, dar ca sa te lasi nu mai trebuie sa ai nici un fel de contact cu ce ai avut inainte, chiar daca mereu te gandesti ce bine era daca faceam o linie, sau faceam un foc...
ce ai scris tu in postul de mai sus asa am fost la revelion de la mefedrona...misto tare, dar cand te lasa, nici cu xanax nu-i gaseam solutie, abia dupa 2-3 zile intram la normal, dar m-am distrat.
ce ai scris tu in postul de mai sus asa am fost la revelion de la mefedrona...misto tare, dar cand te lasa, nici cu xanax nu-i gaseam solutie, abia dupa 2-3 zile intram la normal, dar m-am distrat.
![paranoia47](/arata_img.php?img=cont_132146.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
suntem alta generatie, poti s-o intrebi pe mata/viata-n ritm de minimal si linii mari de coca
Probabil ca e posibil sa te lasi daca le inlocuiesti cu alte distractii nenocive. Nici la mine nu a mers cu xanax de data asta iar insomnia i-a pus capac adica daca inchideam ochii vedeam numai crocodili care zboara si copaci care cad. Nu i-am intrebat pe ceilalati ce vedeau dar nici unul nu a putut sa doarma cu toate eforturile disperate. A fost imbecil rau praful asta nush ce o fi fost habar nu am ca mi l-a dat ambalat in ziar dar m-a avertizat tipul ca e strong si nu e diluat si sa am grija.Eu nu prea am crezut dar dupaia am vazut. Recunosc ca am exagerat rau de data asta cu un party asa de lung.
Poate sa-mi spuna cineva daca exista si la prafurile astea legale sevraj ?..sau ceve de genul asta ma rog...ca eu am niste probleme si nu stiu daca sunt de sanatate sau sunt manifestari de lipsa. Mai ales ca a fost cam ciudat ca au cam cedat aceste simptome temporar la un nou party. E vorba de insomnii grave adica nu pot sa dorm mai mult de 2-3 ore legate fara sa ma trezesc dupa care fac pauze de minimum 1ora. In plus ca am dureri de oase si articulatii atroce care apar cam la 3-4 saptamani dupa ce fac pauza. Nu stiu daca sunt simple coincidente in imaginatia mea sau au mai trecut si altii prin asta?
Ai si stari de depresie?Dureri de oase am si eu, dar eu nu mai m-am atins de mult de asa ceva, doar asa un foc din cand in cand.In unele cazuri si depresia are si aspect fizice citeste pe aici:
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/depresie/simptome-fizice-ale-depresiei-1086162
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/depresie/simptome-fizice-ale-depresiei-1086162
Nu am depresie adica nu cred. E adevarat ca am o oarecare labilitate psihica in ultima vreme adica imi dau lacrimile din unele povesti lacrimogene de pe la stiri sau la unele filme care nu ma impresionau inainte. dar stari depresive autentice nu am. In ultima perioada insa am dureri masive de oase si articulatii prin martie am avut vreo 3-4 nopti ca nu am putut dormi din cauza asta. Imi face oarecare impresie ca la prafuiala parca dispar o perioada sau o fi numai coincidenta. Mai nasol e ca in ultimul timp am o stare generala de uscaciune a gurii, nu mai am secretii lacrimare destule ca ma trezesc dimineata cu ochii lipiti si mi s-au inrosit evident zici permanent ca de abia sunt trezit din somn. La fel am nasul si gura uscate rau mai ales noaptea cand dorm. Noaptea nu pot dormi mai mult de 3 ore legate si ma trezesc frecvent si nu mai pot adormi uneori numai cate o ora alteori pana spre ziua.Si pielea mi sa uscat. Ma gandesc ca e de la serotonina, clar ceva pe vegetativ.Si tensiunea mia crescut in ultima vreme la 18 eu care mai mult de 14, 5 nu aveam.
RZB23 ce ai mai facut ai reusit sa te lasi.?..ca aveai o luna ultima data ?..sau ai comis-o din nou?..Si eu am 38 de zile sa vad cat rezist recordul pana acum a fost de 64 de zile.un tovaras care s-a lasat adica are acum 7 luni de cand gata zice ca daca treci de 3 luni jumate nu te mai tenteaza adica trebuie sa faci cam 100 de zile de pauza cred.
Am consumat la sfarsitul lui martie, iar apoi am comis-o din nou pe la jumatatea lui mai dar pot sa spun ca tentatia la acest moment este aproape 0 pentru ca ceea ce se gaseste pe piata acum nu ma mai satisface deloc si in plus efectele secundare contrabalanseaza starea de bine! Ultima oara (la jumatatea lui mai) am luat 0, 5 si nu am mai putut sa dorm noaptea si nici ziua de dupa si nici senzatia de bine nu pot spune ca a fost atat de intensa.
Cred ca sunt pe drumul cel bun, am luat doar de 2 ori in ultimele 3 luni, inainte luam de cel putin 3-4 ori pe luna, si cel mai imbucurator este ca nu prea mai exista tentatia mai ales ca trec printr-o perioada in care nu dispun nici de resurse financiare !
Cred ca sunt pe drumul cel bun, am luat doar de 2 ori in ultimele 3 luni, inainte luam de cel putin 3-4 ori pe luna, si cel mai imbucurator este ca nu prea mai exista tentatia mai ales ca trec printr-o perioada in care nu dispun nici de resurse financiare !
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 332sunt dependenta de heroina
- 47Prietenul meu este dependent de heroina si eu de el
- 11drogurile...ma termina...
- 5droguri.urgent!
- 0droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent
- 29Spuneţi NU drogurilor, alcoolului, tutunului; cereţi ajutor!
- 8Ce este cu mine?
- 30Ceva serios? [medicii, astept raspunsuri]
- 8Prafuri legale sau ilegale?NOS
- 11Dependenta etnobotanice
- 18Stimulantele legale si anxietatea
- 10Dependenta de prafuri
- 13ajutati-l sa se lase de etnobotanice - faza grava!
- 1cum elimin coca rapid din corp?ajutor
- 4Sinuzita cronica etmoidal pasagital stanga calcificata. Ajutor va rog!
- 6Relatia noastra se desrtama
- 4Cocaina.ajutor!
- 3Cum pot sa ajut o prietena sa se lase de droguri?
- 5Dependenta cristale și pastile
- 0Clinica privata metadona
Mai multe informații despre: dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: