Lipsa menstruatie de 7 luni, îmi doresc un bebe! Sunt disperata!
Bună tuturor
Din luna mai ma confrunt cu o mare problema, nu mai am menstruatie. Am fost la ginecolog, mi-am făcut toate analizele hormonale și ecografii etc. Totul este în parametrii, mi-a spus ca nu are ce sa îmi facă decât sa aștept sa îmi vina menstruatia. Stresata nu sunt, nu am avut fluctuații mari de greutate, nu am schimbat nimic în viata mea. Am fost și la endocrinolog și nu am nimic cu tiroida, toate analizele mi-au ieșit cu valori normale. Menționez ca nu locuiesc în Ro și aici medicii nu vor sa prescrie anticoncepționale decât ca ultima varianta. Eu nu mai știu ce sa fac, sunt disperata. Am ajuns sa ma duc pe la Biserici, visez ca am copii, plâng uneori și ma gândesc ca poate nu o sa pot sa fac bebe niciodată... Efectiv nimeni nu știe ce sa îmi spună, sa îmi dea un diagnostic ceva. Va rog ajutați-mă cu un sfat sau cu povestea voastră. Nu știi dacă mai sunt persoane în aceeași situație cu mine.
Din luna mai ma confrunt cu o mare problema, nu mai am menstruatie. Am fost la ginecolog, mi-am făcut toate analizele hormonale și ecografii etc. Totul este în parametrii, mi-a spus ca nu are ce sa îmi facă decât sa aștept sa îmi vina menstruatia. Stresata nu sunt, nu am avut fluctuații mari de greutate, nu am schimbat nimic în viata mea. Am fost și la endocrinolog și nu am nimic cu tiroida, toate analizele mi-au ieșit cu valori normale. Menționez ca nu locuiesc în Ro și aici medicii nu vor sa prescrie anticoncepționale decât ca ultima varianta. Eu nu mai știu ce sa fac, sunt disperata. Am ajuns sa ma duc pe la Biserici, visez ca am copii, plâng uneori și ma gândesc ca poate nu o sa pot sa fac bebe niciodată... Efectiv nimeni nu știe ce sa îmi spună, sa îmi dea un diagnostic ceva. Va rog ajutați-mă cu un sfat sau cu povestea voastră. Nu știi dacă mai sunt persoane în aceeași situație cu mine.
1 comentarii
Buna ziua, ce ati rezolvat? Si eu sunt in aceeasi sitúatie, nu sunt in Romania si nu imi dau nici o solutie. Va multumesc anticipat pentru eventualul raspuns..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
- 4lipsa menstruatiei
- 3amenoree de 7 luni! help
- 3menstruatie lipsa
- 41amenoree secundara
- 3ciclu menstrual-nu, sarcina-nu
- 1lipsa menstruatie
- 5Dereglari ciclu, menstruatie redusa cantitativ si apoi deloc
- 2Hirsutism+lipsa menstruatiei
- 3amenoree secundara in urma unui control endocrinologic,.. tratament cu Duphaston
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 0Amenoree(absenta menstruatiei) la 17 ani
- 0Lipsa Menstruatiei
- 0Anticoncepționale
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 0Amenoreea primara
- 4Va rog, doresc un raspuns!
Mai multe informații despre: Amenoreea lipsa menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: