lipsa ciclului menstrual
buna, am 24 de ani, am avut menstruatie neregulata din totdeauna, dar luna trecuta am avut menstruatie de 2 ori, primul ciclu a durat din data de 2 pana in 9, iar in aceasi luna mi-a mai venit in data de 20din nou, mai abundent, cu stari de slabiciune fizica, si am hotarat sa discutt cu un medic ginecolog care mi.a recomandat sa iau o fiola de medicament oral(nu.i mai retinut numele, dar era pt oprirea sangerarii), o data pe zii timp de trei zile si calciu si magneziu, tratamentul si.a facut efectul in 3 zile, dar luna urmatoare adica luna aceasta inca nu mi, a venit si e data 27, nu stiu ce sa fac, ar trebui sa consult medicul dc pana la sfarsitul lunii nu imi vine? nu inteleg ce ar putea determina problemele astea...
1 comentarii
lipsa sau intarzierea ciclului menstrual sunt probleme hormonale grave, care netratate pot duce chiar la sterilitate. exista o metoda simpla si eficienta de a avea ciclu menstrual regulat (macar cateva luni pana se regleaza el), prin tratamentul cu anticonceptionale. daca intr-adevar iti doresti, te poti duce la medicul tau ginecolog, prezentandu-i problema exact asa cum este ea. sfatul meu ar fi sa te grabesti, pentru ca deja la 24 de ani probleme se pot agrava. iti doresc multa sanatate si sa ti se rezolve problema. pupici
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
- 4amenoree secundara informatii
- 2Amenoree de 6 luni, rog ajutor!
- 8supraponderabilitate si amenoree, help!
- 3amenoree de 7 luni! help
- 3lipsa ciclului, tratament... exista sanse sa am un copil?
- 4absenta menstruatie
- 2Amenoree secundara.
- 8menstruatie lipsa..help
- 2amenoree de aproape un an
- 7amenoaree secundara
- 1Lipsa menstruatie.
- 1Premenopauza nu, tiroida nu, am bufeuri si amenoree. Carui tip de medic sa ma adresez?
- 0amenoree de trei luni
- 2Nu am mai avut menstruatie de 3 luni si totusi testele de sarcina ies negative
- 0Anticoncepționale
- 1Întârzierea menstruației
- 1Ovulație fără menstruație
- 0Lipsa menstruatiei in alăptare
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: