lindaxa are efecte negative?

268 comentarii 1 2 ..... 5678 9 Înainte ›
0
21-05-2009, ora 10:53
ruxandabarbu
Nu este medic/terapeut
ruxandabarbu
Salut,
Sa nu va impinga pacatul cu daneza.Va spun pe propria mea experienta.Am slabit intr-adevar 3 kg(TREI) si in 3 zile le-am pus inapoi.Vreau sa va spun ca am urmat-o punc cu punct si dupa aceea nu m-am aruncat la mancare.NU ARE DELOC EFECTUL PRECONIZAT.SCHIMBARE DE METABOLISM?CIU-CIU.Si nu am tinut-o singura.Am fost un grup de trei persoane si toate am patit la fel.
0
21-05-2009, ora 11:47
joanared
Nu este medic/terapeut
joanared
eu stiu asa : primele 2-3 kg sunt doar apa, nu grasime(deloc). deci alea 3, le-ai pus iapoi din aceasta cauza. si cred ca sunteti de acord cu mine. nu te poti ingrasa in 3 zile 3 kg si aici ma refer tot la grasime. un kg de grasime il acumulezi cand consumi in 1 sau 10 zile (adunat) cu 7500 de cal mai mult decat ai consumat. deci sa aj la 3 kg, in 3 zile inseamna sa infuleci. cam27000 cal. adica.apx 25 meniuri dublu cheese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IN 3 ZILE. ganditi-va asa: corpul uman are o memorie f buna, ca un cip de ultima generatie. daca o perioada mare de timp ai stat de ex la 70kg si reusesti sa slabesti pana la 60, vei reveni dupa la greutatea initiala daca nu ii acorzi o perioada de timp( cam 3 luni zic eu) sa se obisnuiasca la acea greutate. deci poate nu cura e cea mai importanta ci mentinere de dupa.
0
21-05-2009, ora 18:20
moni_moni
Nu este medic/terapeut
moni_moni
va salut, fetelor;

joanared, as fi curioasa si eu sa stiu cam cum suna dieta nicoletei luciu...asa doar pentru cultura mea generala.pt ca eu nu mai am stare de spirit, nervi sau rabdare sa tin o cura anume.tocmai pentru ca la viata mea am tinut nenumarate cure...si ma irita gandul ca ar trebui sa mananc ceva anume.eu...am grija la tot ce mananc.calculez caloriile...nu fac excese.am schimbat unele obiceiuri si acasa...gatesc doar cu ulei de masline, fara prajeli...multe gratare, salate si legume inabusite...asta si pt sanatatea copilului si sotului meu.si...azi a fost o zi torida...am baut pna la ora asta 3, 5 l de apa.cred ca e record pt mine :))
va pup
0
21-05-2009, ora 18:30
joanared
Nu este medic/terapeut
joanared
2 chestii ai de mancat toata ziua: compot de mere si supa de oui. compotul din 2l de apa si sapte mere, si supa pui dezbracatsi legume( fara cartof, orez fidea ou, chiar si fara sare spune ea). dimineata o cana mare compot si dupa doua ore inca una iar toata dupa-masa supa(cu carnita cu tot). de cate ori iti e foame. + daca nu esti acasa max 2 fibrobar pe zi. si cam atat. e cam restrictiva dar sper sa rezist. azi a fost prima zi totul ok, cam fomica pt ca nu am mai mancat de la 1, si nu am putut sa nu pun putina sare in ciorba.
0
22-05-2009, ora 17:41
moni_moni
Nu este medic/terapeut
moni_moni
nebunie curata :) si cura asta...da ma rog daca merge.eu stau multe ore la office...asa ca mai greu "sa duc oala cu ciorbica dupa mine "...si eu vreau si imi place (de fapt) sa mananc variat...colorat...asa ma mint pe mine ca imi "fac poftele" unele...dar oricum succes
0
23-05-2009, ora 18:01
alinutza pruna
Nu este medic/terapeut
alinutza pruna
iau lindaxa de 1 luna, am dat jos cam 4 kg, rau nu m-am simtit dar nu pot bea cola, o sa mai slabesc mai mult de atat?pot sa iau mai mult de 3 luni lindaxa?este foarte buna lindaxa, am incercat tot felul de diete da cu nici una n-am slabit mai mult de 3 kg si mi-a fost rau
0
23-05-2009, ora 18:15
sce
Nu este medic/terapeut
sce
Medicul meu a slabit 18 kg in 6 luni, asta este durata maxima de tratament.Daca respecti o dieta si faci multa miscare, probabilvei slabi mai mult.Bafta, te asteptam cu noutati!
0
23-05-2009, ora 18:26
alinutza pruna
Nu este medic/terapeut
alinutza pruna
o dieta anume respect dar miscare nu prea am timp sa fac, am prietene care au slabit dar nu au dat jos la burta, voi continua sa iau 6 luni dar sper sa slabesc dar nu inteleg de ce nu pot bea cola, am vazut pers care au dat 10kg in prima luna
0
23-05-2009, ora 18:30
sce
Nu este medic/terapeut
sce
Hm...Dupa prima luna cu 10, se trece la lindaxa15.Stiu ca se slabestesi fara dieta si miscare, dar cu ele..e alta viata!Miscare nu inseamna neaparat sala, ci orice activitate care accelereaza ritmul cardiac.Despre cola, medicul meu spunea ca, inainte de lindaxa bea cam 2 l la zi, iar cu lindaxa...cola sta pe masa, neatinsa.Oricum, elesne de inteles ca trebuie sa renunti la accidulat si alcool!
0
23-05-2009, ora 18:39
alinutza pruna
Nu este medic/terapeut
alinutza pruna
da ai dreptate asa beam si eu imainte cola, alcool nu bea, am luat lindaxa de 10, acum sunt deja la a 2 folie de lindaxa 15, senzatia de sete pe care toata lumea o are la mine nu s-a manifestat incapana acum, nici insomnii nu am ma simt ok, miscare nu am timp aproape toata ziua la facultate, mers cu masinaseara ce mai am timp sa ma misc cat de cat, dar a venit vara poate voi avea de acum in colo, sti o dieta anume care sa fuctioneze foarte bine cu lindaxa si sa ma ajute?
0
23-05-2009, ora 22:00
joanared
Nu este medic/terapeut
joanared
buna fetelor! sce, ai idee, din curiozitate, daca medicul respectiv a tinut si o dieta? si f important mi se pare si nr de kg pe care le avea. banuiesc ca nu l-ai intrebat, dar poti macar sa aproximezi cat avea- cat are acum? intreb pt ca 18 kg inseamna ceva dar pe de alta parte trebuie precizata si greutatea individului pt ca o pers de 90-100 sau cine stie cat, poate slabi atat, una de 60-70, ma indoiesc. in functie de metabolism, stil de viata( scarbici sedentar, activ etc) fiecare slabeste altfel. dar sunt curioasa cat ar slabi doua persoane asemanatoare din toate aceste puncte de vedere, una tinand dieta si cealalta nu? fetelor, cele care ati slabit pana acum cu lindaxa hai sa incercam sa gasim niste cazuri pe care sa le putem compata. p.s. Sce astept raspunsul tau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
23-05-2009, ora 22:11
adriana _morar
Nu este medic/terapeut
adriana _morar
buna fetelor
eu am inceput sa iau lindaxa 15 acum 36 de zile si am slabit 5 kilograme
Nu am tinut nici un fel de regim dar nu mai pot manca asa de mult
Am renuntat la dulciuri mai putin la inghetata pentru ca aceasta e slabiciunea mea si nu am puterea sa renunt la ea spre rusinea mea.
Ma intreb daca as fi tinut si regim oare cat as fi slabit????????
Avand in vedere ca nu am tinut dieta eu zic ca e foarte bine 5 kg
Voi ce spuneti?
astept chiar si critici ca poate ma prinde rusinea si ma mai opresc de la dulce ca de mancare ma pot lipsi
va pup pe toate si va doresc succes
0
23-05-2009, ora 22:17
joanared
Nu este medic/terapeut
joanared
buna adriana. eu zic ca e super bine! depinde si ce regim tineai. doar mancand sanatos nu cred ca slabeai cu mai mult de 2-3 kg in plus. cu o diete mai. sinucigasa, poate depaseai 10! hai sa mai asteptam si alte grasute si asa poate ne formam o parere! cate kg ai?
0
23-05-2009, ora 22:26
adriana _morar
Nu este medic/terapeut
adriana _morar
Buna joanared
Am inceput de la 91 si acum am 86 si o intreaga poveste de aproximativ 8 ani in lupta cu kilogramele
Am scris mai pe scurt undeva mai pe la mijlocul listei de pe forum si u as vrea sa ma repet.
Daca vrei sa facem schimb de pareri sau sa iti spun mai multe despre povestea mea, -*

(*modificat de administrator)
0
24-05-2009, ora 07:10
sce
Nu este medic/terapeut
sce
Am revenit.Doctorita mea avea 83 kg, ramase dupa sarcina.Miscare nu cred ca avea timp sa faca, dar osa o intreb.Eu, dupa 8 pastile, am slabit 3 kg si sunt foarte multumita.Miscare la mine inseamna mers mult pe jos, abdomene, masaj anticelulitic, exercitii pentru picioare(toate facute acasa, din lipsa de timp de sala).Dieta inseamna :fara prajit, fara dulciuri(dar ni in totalitate), fara a sari peste o masa, seara pana la 6, salate, fructe, fara alimente acociate.
0
24-05-2009, ora 19:47
adela151976
Nu este medic/terapeut
adela151976
buna!sunt noua pe aici am inceput si eu sa iau lindaxa15 de 6 zile am 70kg si vreau sa dau jos macar 10kg dar imi este foame inca la inceput este greu nu-i asa?dieta nu prea tin, dar incerc sa ma abtin de la mancare poate reusesc.
0
24-05-2009, ora 20:23
gabitza 26
Nu este medic/terapeut
gabitza 26
Buna seara fetelor! Nu am mai intrat demult pe forum. Am inceput sa iau lindaxa acum 11 zile si am slabi 2 kg
Regim nu prea am tinut, dar am renuntat la paine, dulciuri (mai putin inghetata-cam 1 pe saptamana), prajeli etc. Aproape zilnic fac 50 de min de pilates acasa pt ca nu am timp sa merg la sala din cauza serviciului. Nu am niciun efect negativ, doar ca mi-a venit ciclul cu cateva zile mai repede, desi iau anticonceptionale. As vrea sa stiu daca a mai patit cineva asa. Va pupic!
0
24-05-2009, ora 22:44
mirunna
Nu este medic/terapeut
mirunna
...mai am cateva pastile si termin prima cutie de lindaxa 15. nu mi'a recomandat'o nimeni.o prietena a luat, a avut rezultate si am zis ca incerc si eu.am slabit aprox 4 kg de cand le iau.am ajuns la 56 fara sa tin nicio dieta.mananc destul de multe dulciuri.sport nu prea fac, ametesc tot timpul daca fac efort. o sa incep o noua cutie si sper din suflet sa se vada rezultatele ca pana acum nu se vede nimic, si as fi foarte dezamagita sa raman asa :(
0
25-05-2009, ora 00:12
joanared
Nu este medic/terapeut
joanared
mirunna, eu zic asa, bravo pt cela 4 kg. e foarte bine!!. la greutatea ta nu te astepta sa slabesti zeci de kg. ai 56, esti deci o fericita. cate de pe acest forum nu am da orice sa ne trezim maine cu 56 de kg. nu-i asa fetelor? :)
4 kg intr-o luna fara prea mare efort. eu spre ex as ajunge in 7 luni la 56. bravo!!!!
0
26-05-2009, ora 09:24
joanared
Nu este medic/terapeut
joanared
buna feletor! dupa cum am promis, pentru cele interesate, azi ma cantaresc si ma masor. deci dupa o saptamana lucrurile stau asa: talie( burta)- 108 adica- 4cm
fund-108 adica -2cm
sani-104 adica.+1cm????- poate nu am masurat bine.
kg slabite dupa o sapt- 3. greutate actuala 81kg si mergem inainte.
0
26-05-2009, ora 13:54
moni_moni
Nu este medic/terapeut
moni_moni
felicitari joanard,

esti tare.ai toate sansele sa castigi pariul.eu de o saptamana nu mai slabesc deloc...:(( si sunt tare dezamagita pt ca tin acelasi regim beau mai multa apa ca inainte...am inceput sa si alerg ( asta din 2 in 2 zile, doara asa pot)...si cu toate astea.nu mai dau jos nimic.:(((.oricum sapt viitoare la sf de luna...atunci o sau raportul.exact
succes...si mai da-ti-mi si mie niste trucuri.ca nu stiu ce sa fac :((
0
26-05-2009, ora 16:56
Soliter
Nu este medic/terapeut
Soliter
Buna
Am ajuns la ziua cu numarul 23 de cand iau Lindaxa de 10. Pot sa spun cu certitudine ca in primele zile simteam ceva, lipsa poftei de mancare, ceva ameteli, chiar am dat jos 2 kg., dar acum nu ma mai pot "lauda" cu nimic. Continui sa iau si sper sa se mai vada ceva rezultate. Luna viitoare ar trebui sa iau Lindaxa de 15?
Bafta tuturor. Sanatate.
0
26-05-2009, ora 18:04
bianka...
Nu este medic/terapeut
bianka...
buna fetelor. eu de 3 zile o tin nu mai in febra.oare o fi de la lindaxa? eu sunt acuma la a 2a cutie si pana acuma nu am avut probleme.nush ce sa fac sa le intrerup sau nu
0
27-05-2009, ora 09:34
bianka...
Nu este medic/terapeut
bianka...
nush parca imi e frica asa intr'un fel sa le mai iau.sunt fete care au renuntat la ele? si care au renuntat cum au renuntat treptat asa sau nu a mai luat deloc? astept raspunsuri. multumesc
0
28-05-2009, ora 18:04
danaadela
Nu este medic/terapeut
danaadela
Buna
Sunt nou venita pe acest forum dar iau Lindaxa 15 de 2 luni si 5 zile.Nu stiu exact cat am slabit pt ca nu m-am cantarit insa se ve de foarte clar pt ca toate hainele de dinainte stau pe mine largi.Oricum continui sa iau pt ca eu sunt foarte multumita de ele.Mentionez ca nu tin un regim strict dar mananc foarte putin, nu mananc paine si dulciuri, nu beau sucuri de nici un fel si incerc sa mananc cat mai sanatos.
0
28-05-2009, ora 18:08
joanared
Nu este medic/terapeut
joanared
buna danaadela! bine ai venit! nu pot sa cred ca ai rezistat fara sa te cantaresti!!!!!!!!!!!!! eu una cand sunt la cura nu ma pot abtine sa nu ma cantaresc in fiecare zi, uneori chiar de 2 ori. fuguta repede pe cantar si spune-ne si noua pt ca multe din noi nu luam de o perioada asa de mare lindaxa si am vrea sa stim rezultatele!!!
0
28-05-2009, ora 21:30
fericita
Nu este medic/terapeut
fericita
buna ! eu sunt noua pe aici o sa imi dau si eu cu parerea.am fost la medic endo pentru ca aveam mari probleme la ciclu, inainte cu citeva zile de menstruatie ma umflam ca un balon mi se umflau sinii si muream de durere. in 2 ani am luat in greutate 20 kg eram disperata ' mi-a recomandat lindaxa de o saptamina am luat si ma simt excelent mia luat "greutatea' cu mina am slabit 2 kg m-am usurat parca am aruncat bolovani de pe piept am o energie fantastica zbor la birou, dar vor exista repercursiuni ?sa-mi raspuda si mie cineva.
0
29-05-2009, ora 08:24
danaadela
Nu este medic/terapeut
danaadela
Buna Joanared!Daca te cantaresti asa cum spui tu de doua ori pe zi iti faci mai mult rau, pt ca tu astepti tot timpul rezultate si ele nu o sa apara in fiecare zi altfel.Nu m-am cantarit pt ca eu sunt multumita sa vad rezultatele la haie care acum dupa doua luni si un pic imi vin foarte largi.Am ramas cu multe kg in plus(vreo 26) dupa o sarcine destul de dificila si sub nici o forma nu am reusit sa revin la normal.In momentul cand voi incapea din nou in hainele de dinainte de sarcina atunci voi putea spune ca am slabit, de asta nu ma intereseaza foarte mult ceea ce indica cantarul.Am incercat multe regimuri, alte pastile de slabit(Reductil, Clarinol, La 121)dar nimic nu a dat rezultate, LINDAXA este singurul care intr-adevar intr-un timp foarte scurt a dat rezultate foarte bune.
0
29-05-2009, ora 13:30
mirunna
Nu este medic/terapeut
mirunna
buna!!! trebuie sa'mi fac niste analize la sange. daca iau aceste pastile e schimbat ceva?? As avea mari probleme cu a mei daca ar afla ca iau asemenea pastile...
0
29-05-2009, ora 17:47
sorina30
Nu este medic/terapeut
sorina30
buna fetelor,

n-am mai intrat de mult pe site...insa vin cu vesti bune : am slabit 9 kg in 2 luni cu lindaxa 10 (respectiv 15 in luna a 2 a). eu voiam sa slabesc 10 kg..dar sunt multumita si asa.
cred ca mi-am schimbat stilul de a manca, cumpar numai alimente sanatoase, sunt ff atenta sa am tot timpul in casa fructe si legume, de carnea de pui m-am cam scarbit acum, insa o sa am grija sa consum mai des pui si peste ( cam de 2 ori pe sapt)
cat despre lindaxa.cred ca m-am ajutat sa ma obisnuiesc sa beau multa apa, sa ma instruiesc cu alte cuvinte, acum renunt la pastilute treptat, am luat la 2-3 zile cate o pastila acum iau la 4 si incet o sa renunt, nu simt modificari, mi se pare ca totul decurge normal,
cred ca o sa ma mentin mancand sanatos!!
bafta tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns
268 comentarii 1 2 ..... 5678 9 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: