lindaxa are efecte negative?

268 comentarii 1 2 ..... 678 9 Înainte ›
0
29-05-2009, ora 18:00
andreea23mihaela
Nu este medic/terapeut
andreea23mihaela
buna fetelor...si eu iau lindaxa 15 de aproape o luna(marti implinesc o luna)nu pot sa zic k am slabit max 2 kg cu toate k am mancat mai mult fructe supe piept de pui salate etc totul fara sare (asa mia spus medicul)pe langa lindaxa eu mai iau si alte pastile pentru ficat, rinichi si anexita.tot citesc pe forum si vad k toate beti multa apa...eu nu pot sa beau mai mult de 1 l pe zi..oare asta sa fie o cauza k nu am slabit foarte mult?mersi spor la slabit
0
29-05-2009, ora 18:02
sorina30
Nu este medic/terapeut
sorina30
buna fetelor,

n-am mai intrat de mult pe site...insa vin cu vesti bune : am slabit 9 kg in 2 luni cu lindaxa 10 (respectiv 15 in luna a 2 a). eu voiam sa slabesc 10 kg..dar sunt multumita si asa.
cred ca mi-am schimbat stilul de a manca, cumpar numai alimente sanatoase, sunt ff atenta sa am tot timpul in casa fructe si legume, de carnea de pui m-am cam scarbit acum, insa o sa am grija sa consum mai des pui si peste ( cam de 2 ori pe sapt)
cat despre lindaxa.cred ca m-am ajutat sa ma obisnuiesc sa beau multa apa, sa ma instruiesc cu alte cuvinte, acum renunt la pastilute treptat, am luat la 2-3 zile cate o pastila acum iau la 4 si incet o sa renunt, nu simt modificari, mi se pare ca totul decurge normal,
cred ca o sa ma mentin mancand sanatos!!
bafta tuturor!
0
29-05-2009, ora 18:36
fericita
Nu este medic/terapeut
fericita
buna andreea23 mihaela
eu cred ca depinde de cantitatea de fructe mincate
medicul meu spunea ca un om normal pt a se pastra echilibrat trebuie sa manince exact cita mincare iti intra in causul miinii drepte , , ia incearca, , cite cirese iti intra cite oua cite mere??/ de 4 5 ori pe zi
0
30-05-2009, ora 20:59
iuliasib
Nu este medic/terapeut
iuliasib
buna fetelor
sunt noua pe forum, am 24 de ani, 173 m si 137 de kg.pana in prezent am incercat divese diete, dar care nu am avut ambitia sa le tin mai mult de o saptamana, dupa care am renuntat si asa am pus pe mine mult mai mult decat inainte. am fost grasuta din totdeauna, in liceu aveam cam 75 de kg, nu exagerat, dar mai tarziu am avut si un bebe(la20 de ani), dupa care am luat anticonceptionale timp de 2 ani si am ajuns la urgenta din cauza lor cu cheaguri de sange la plamani, va spun povestea mea ca sa va dati si voi seamacam cum am acumulat atata grasime. de 2 zile iau lindaxa 15 la recomandarea medicului de familie si sper di tot sufletul sa aiba efect si la mine. nu am nici o reactie adversa, ma simt chiar bine, mi-a taiat pofta de mancare si de dulciuri. o sa mai revin cu detalii despre evolutia mea. va pupacesc si bafta la slabit.
0
31-05-2009, ora 11:27
moni_moni
Nu este medic/terapeut
moni_moni
buna iuliasib,

bine ai venit printre noi si mult succes la slabit. sa ne ti la curent
0
02-06-2009, ora 16:24
ramy87
Nu este medic/terapeut
ramy87
bun venit pe acest forum si mult succes la slabit.
0
02-06-2009, ora 16:27
ramy87
Nu este medic/terapeut
ramy87
buna fetelor
eu am mai auzit si de capsula de sabit de la apr farm dar am auzit ca face minuni; eu nu am incercat nicio pastila de slabit la doctor nu ama timp sa ajung am 21 de ani si 70kg si vreau sa slabesc si eu pana la 60 -55 kg si mie frica sa incep sa iau vreo pastila
0
02-06-2009, ora 18:29
moni_moni
Nu este medic/terapeut
moni_moni
buna fetelor,

permiteti sa raportez???
a trecut si a 2 luna de cura...(daca pot sa-i zic cura) si luna asta am dat jos doar 4 kg dar sunt multumita si asa deci in total pana acum ar fi 9 kg in 2 luni, m-as bucur daca as merge tot in ritmul asta...insa tare mi-e teama ca va veni si ziua cand n-o sa mai dea randament nimic.dar pana atunci.continuam
deci in momentul de fata am 84 kg, avand in vedere ca sunt in plina sesiune trag nadejde sa mai pierd ceva kg.si astept sa se incalzeasca sa pot alerga si sa beau mai multa apa
va pup
0
02-06-2009, ora 20:02
adriana _morar
Nu este medic/terapeut
adriana _morar
buna fetelor
Felicitari moni_moni. Eu zic ca e foarte bine cat ai slabit. Eu in o luna si jumatare am slabit aproximativ 6 kg dar spre nesimtirea mea nu am tinut regim deloc. Poate ca daca tineam reuseam sa dau mai mult dar din pacate nu mai pot da timpul inapoi. Sper sa ma prinda intr-un final rusinea si sa tin si un regim.Pana atunci nu pot decat sa ma multumesc cu cat am dat
Va pup si sa ne auzim la cat mai multe kg in minus
0
02-06-2009, ora 20:38
andreea23mihaela
Nu este medic/terapeut
andreea23mihaela
buna fetelor..felicitari pentru kg in minus.eu iau lindaxa de o luna (azi am terminat prima cutie). nu mam cantarit cand am inceput sa iau..dar dupa cate vad..dupa o luna de lindaxa 15..nu mi se pare k as fi slabit mai mult de 2kg. din cate citesc pe forum majoritatea au slabit in jur de 4-5 kg pe luna.oare din cauza k nu beau multa apa nu am slabit mai mult? stau cu apa dupa mine...deja imi vine sa si vomit cand mai vad apa nu stiu de ce.de mancat nu manac parajeli, sarat, paine..evit pe cat posibil.dimineata mananc in general branza.oua fierte, rosii... pe la 10-11 manc fruct...pe la 2 mananc supa de pui. piet de pui, salate...iar pe la 4-5 iarasi fruct..in general mar...sunt innebunita dupa mere...as manca toata ziua numai mere.dar stiu k nu e bine.si ma limitez la 3-4 mere pe zi :(
la cat mai multe kg pierdute...
0
02-06-2009, ora 20:52
flory_clau
Nu este medic/terapeut
flory_clau
Buna seara! Am facut un examen de secretie vaginala cu urmatoarele rezultate:
1. leucocite - numeroase, hematii -,
2. fibrina -, detritus -,
3. flora gram pozitiva - rari bacili,
4. flora gram negativa - numerosi cocobacili,
5. fungi - numeroase levuri si filamente,
6. trichomonas vaginalis - abs.,
Va rog mult daca poate cineva de specialitate sa ma ajute cu un tratament pentru ca am copil mic si n-am cu cine sa-l las pentru a astepta la cabinet, cu greu am reusit sa fac examenul de secretie. Va multumesc mult!
0
02-06-2009, ora 21:19
moni_moni
Nu este medic/terapeut
moni_moni
buna fetelor si multumesc pt felicitari,

pt andreea 23 mihaela
o intrebare nu ai cumva probleme cu constipatia?? in situatia ta am fost si eu...mancam putin...si totusi nu slabeam...abia dupa un timp am realizat ca un om normal ar trebui sa aiva scaun zilnic..iar eu...nu aveam decat la 3-4 zile, , , si e o problema daca e asa
0
03-06-2009, ora 23:43
joanared
Nu este medic/terapeut
joanared
buna fetele. referitor la problema voastra tin sa completez: persoana normala este acea persoana care ara scaun nu mai rar de 3 zile si nu mai des de 3 ori pe zi. lindaxa da intr-adevar constipatie, cel putin asa e in cazul meu. inainte ma incadram in categoria persoanelor ca..cioase, adica si de 2-3 ori pe zi, de cand cu lindaxa ma apropii de cealalta extrema.
0
03-06-2009, ora 23:50
andreea23mihaela
Nu este medic/terapeut
andreea23mihaela
buna...mersi de raspuns...nu am probleme cu constipatia...presupun k lindaxa nu isi face efectul datorita faptului k mai iau si alte pastile(pt. stomac, ficat, A.C(AM LUAT MULT TIMP DIANE 35 DAR ACUM AM SCHIMBAT MEDICUL SI MIA RECOMANDAT HARMONET)SI NU BEAU NICI APA.ASTEPT SA VAD CE SE INTAMPLA LUNA ASTA APOI..LA MEDIC...
NOAPTE BUNA PAPA
0
05-06-2009, ora 09:50
ramy87
Nu este medic/terapeut
ramy87
buna dimineata fetelor,

eu va dau un sfat pt constipatie sa beti ceai de musetel fara zahar. Iar daca v-ati saturat de apa beti ceai in locul apei ; faceti -va ceai de musetel sa nu va mai constipati, sau orice alt ceai in afara de cel de menta care te constipa este bun atunci cand ai probleme si te duci la toaleta di 5 in 5min.
In rest felicitari fetelor care au slabit iar pt celelalte multa BAFTA LA KG IN MINUS.o zi buna
0
06-06-2009, ora 10:43
Klarisse
Nu este medic/terapeut
Klarisse
Buna fetelor:)
Sunt noua pe forum, abia astazi m-am inscris insa va citesc de cateva zile. Am hipotiroidism si intr-un an am pus 10 kg. Fiind inalta nu se observa foarte tare insa eu le simt (cred ca ma intelegeti). Am mers la endocrinolog si mi-a recomandat Lindaxa de 10. Azi am luat prima pastiluta, sper din suflet sa-si faca efectul ca am moralul destul de afectat de imaginea din oglinda..
Am vazut ca la majoritatea dintre voi a dat efecte..am sa va tin la curent cu evolutia.
Momentan mi-e sete..:D
O zi frumoasa!
0
06-06-2009, ora 16:06
roxy_cisnadie
Nu este medic/terapeut
roxy_cisnadie
buna Klarisse :D ma numesc roxana si am 20 de ani, sincer doar pentru tine mi-am creat cont...fiindca doar asa puteam sa te incurajez :D

si eu sunt inalta...am facut sport (handball de performanta)in scl gen.dar mai apoi m-am lasat si am acordat mai mult timp "scolii" in sine. Au trecut anii ...si pot sa spun ca de la 56-58 de kilograme cat aveam pe atunci.incetul cu incetul am ajuns la 82-83 de kilograme. :-( Nu aratam urat nici la atatea kg pt ca datorita faptului ca le-am acumulat treptat nu am simtit aceea "spaima" acea "ingrijorare" .acea vorba "'vai...ce m-am ingrasat!!!!! "" tin sa spun ca fiind "sportiva" sau "in tema cu sportul" inca de mic copil. spuneam tot timpul "las ca fug de 2-3 ori pe saptamana.mai fac niste abdomene...ma mai abtin de la o ciocolata... mai fac eu cv si tot scap de kilogramele acumulate." dar in zadar... :( apoi am decis sa merg l a doctor! am urmat 2 luni tratamentul cu lindaxa de 10, si iacata-ma la 70.8 kg :D :D sincer si acum cand iti povestesc nu-mi vine sa cred ca datorita acestui medicament am reusit sa pierd din greutate! :D eram foarte neincrezatoare la incepu.ma gandeam |||||| da de unde ?! cum sa pierd eu pana la 8-10 kilograme in 2 luni...asa cum mi-a spus medicul.nu cred asa cv.si numa 5 kilograme sa dau jos cu ajutorul acestor pastile...si tot e bine.||||||| asa gandeam eu pe atunci :D si acum. inca nu realizez...acest lucru.doar cand mai scot din fundul dulapului haine care le-am pastrat "pt atunci cand voi slabii" si mai fac parad a modei prin casa :D si incap in hainele vechi.abia atunci spun.DA MA KIAR AM SLABIT :D

DECI SE POATE! DOAR CU PUTINA INCURAJARE SI CU VOINTA.REUSESTI SA DAI JOS SURPLUSUL DE GRASIME

DECI MULT SUCCES SI FII INCREZATOARE CA AI FACUT O ALEGERE FOARTE BUNA ALEGAND ACESTE PASTILE.

TE-AM PUPAT !!! PA PA
0
06-06-2009, ora 16:12
Klarisse
Nu este medic/terapeut
Klarisse
Buna Roxy,

Iti multumesc pentru mesaj, ma bucur foarte tare pentru tine ca ai scapat de surplus.
As vrea sa te mai intreb ce se intampla cand renunti la pastile, odata obtinuta greutatea dorita? Se depune la loc, exista vreo perioada de intretinere? Medicul mi-a spus ca nu revin acele kg decat daca scap la frigider si nu mai ies de acolo:)) insa m-ar ajuta opinia unei persoane care a folosit.
Efecte negative ai avut?

Pup si multumesc inca odata!
0
07-06-2009, ora 10:38
Klarisse
Nu este medic/terapeut
Klarisse
Buna dimineata,

Tot citind ce ati scris am vazut ca unele dintre voi au probleme si cu constipatia.
Avand hipotiroidism constipatia m-a lovit si pe mine iar medicul mi-a recomandat ENTEROLACTIS, sunt niste pliculete care se dizolva in apa, nu au gust neplacut si chiar ajuta. Si cel mai important nu dau dependenta, intestinul va functiona si independent, odata rezolvata problema.
Remediul naturist care a dat roade este ceaiul de nuc.

O duminica placuta!
0
15-06-2009, ora 17:36
Klarisse
Nu este medic/terapeut
Klarisse
Salutare fetelor:)
Vad ca nu ati mai postat. Sunt la a 10-a pastila de Lindaxa 10 si inca nu stiu ce sa spun.
M-am micsorat un pic in centimetri insa pe cantar, nici o modificare. Incerc sa nu ma descurajez. Regimul alimentar e unul corect, manac sanatos; intr-adevar mi-a diminuat pofta de mancare..dar ma asteptam macar vreo 2 kg sa vad in minus pe cantar.
Daca dupa prima luna de lindaxa 10 nu se observa nici o modificare notabila se trece la lindaxa 15?
Pls help!
0
15-06-2009, ora 20:33
fericita
Nu este medic/terapeut
fericita
buna Klarisse
eu sunt la terminarea primei cutii nu m-am cintarit pina acu dar cred ca si tine ca nu am dat jos mare lucru
tot asa simt si eu ca s-au mai largit hainele pe mine dar in scimb ma simt fff usoara fff bine regim coect si la mine , o sa consult doc. endo care mi-a dat tratmentul .a zis ca dupa o luna cind ne vedem sa vin fara 5 kg dar eu nucred ca le -am dat jos altfel spus ma desumflat o sa te tin la curent daca trebuie schimbata cu lindaxa 15

sa speram ca avem succes BAFTA TUTUROR
0
16-06-2009, ora 13:58
gabisorita
Nu este medic/terapeut
gabisorita
am auzit la tv ca sibutramina e de fapt amfetamina si e periculos de luat ca dupa asta ne vom ingrasa cand nu mai luam.asa ca s-a dus si speranta asta nu vreau sa va descurajez mai intrebati
0
16-06-2009, ora 14:07
Klarisse
Nu este medic/terapeut
Klarisse
Gabisorita,
Ceea ce spui tu se refera la pastilele de slabit SuperSlim.
Din cate m-am documentat sibutramina nu are nici o legatura cu amfetamina si in plus de asta cred ca doctorul endocrinolog mi-ar fi spus daca era ceva in neregula cu Lindaxa.
Oricum mai asteptam pareri.

O zi buna!
0
16-06-2009, ora 20:07
sce
Nu este medic/terapeut
sce
Am terminat deja prima cutie, cu evidente pierderi in cm, dar numai 4 kg.Ba mai mult, din ziua 19, acul cantarului nu a mai coborat.Am inteles ca e normal, dar parca m-a descurajat putin.Am cerut si eu lindaxa 15, dar se recomanda numai cand indicele masei corporale este peste 30.Sunt usor presata de timp, dar o sa anunt noutatile.Bafta, fiti optimiste!
0
16-06-2009, ora 20:35
adela151976
Nu este medic/terapeut
adela151976
buna!am si eu o intrebare:daca am intrerupt cateva zile mai pot lua in continuare acum?va rog sa imi raspundeti merci mult si bafta tuturor celor care iau lindaxa 10 sau15
0
17-06-2009, ora 11:23
Klarisse
Nu este medic/terapeut
Klarisse
Sfatul meu este ca pentru orice modificare in programul de administrare al Lindaxei sa consultati medicul. Intreruperi si reluari neavizate e posibil sa afecteze organismul.
Dupa ce am citit atent prospectul pentru orice nelamurire imi sun endocrinologul.
Bafta si curaj:)
0
17-06-2009, ora 11:58
moni_moni
Nu este medic/terapeut
moni_moni
draga adela 151976

cred ca daca ai intrerupt doar cateva zile nu e o mare problema, la mine sunt zile cand uit sa iau pastiluta si daca imi amintesc tarziu (asta insemnand dupa ora 15) nici nu mai iau in ziua respectiva au fost perioade cand nu am luat 3-4 zile iar apoi am reluat si nu s-a intamplat nimic, asta in cazul meu, e clar ca e mai sigur sa intrebi un medic de specialitate, insa am o prietena care anul trecut a luat lindaxa vreo 4-5 luni, a slabit 15 kg.n-a tinut nici un fel de regim niciodata ba chiar are un mod de alimentatie total gresit, si peste iarna a mai pus cam 5-6 kg.acum, ia din nou lindaxa fara sa mai intrebe de medic, si nu slabeste deloc.nu isi mai face nici un efect, asa ca.totusi e bine sa intrebam medicul;
succes!
0
17-06-2009, ora 13:33
ana.simota
Nu este medic/terapeut
ana.simota
cine poate sa cumpere lindaxa sau are de rezerva, va rog contactati-ma si pe mine. la noi in oras nu se da fara reteta. as vrea lindaxa de 15 mg. -*
va multumesc anticipat.

(*modificat de administrator)
0
17-06-2009, ora 19:17
adela151976
Nu este medic/terapeut
adela151976
va multumesc pentru raspuns si totusi voi lua in continuare voi vedea eu ce voi pati.va spun si voua! bafta si curaj!
0
17-06-2009, ora 21:39
adriana _morar
Nu este medic/terapeut
adriana _morar
buna fetelor
ana.simota eu te sfatuiesc sa mergi la medic dupa reteta si sa nu le iei de capul tau
Nu se dau nicaieri fara reteta pentru ca sunt medicamente strict pentru persoanele cu IMC peste 30
Daca nu te incadrezi in aceasta categorie sfatul meu este sa nu le iei.
Eu am inceput sa iau lindaxa 15 ca ultima solutie pentru ca de 10 ani nu reuseam sa slabesc cu orice regim si dieta. Acum dupa 2 luni am reusit sa slabesc 8 kg
Adaugă un comentariu / răspuns
268 comentarii 1 2 ..... 678 9 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: