limba umflata(posibil glosita)
Buna ziua, ..daca se poate o parere avizata va rog. Dupa o ' cura cu antibiotice' klacid, luate vreo 10 zile fara prescriptie(deoarece eram in vacanta si am avut puroi in gat) mi-a aparut pe limba o pelicula albicioasa cu senzatia de umflatura a limbii, halena, gust metalic.Revenit din vacanta am consultat un medic care mi-a pus diagnosticul de glosita candidozica cu tratament de 10 zile cu flucovim, gargara cu bicarbonat, regim, etc, zicandu-mi ca am luat prea mult antibiotic si asta ar fi cauza suferintei mele. Dupa tratament am revenit la consult, medicul spunand ca totul e ok, s-a uitat si in spatele limbii si mi-a zis ca limba e curata dar sa mai continui cu gragara si regimul. Problema mea e ca senzatia de limba umflata nu mi-a disparut fiind foarte deranjanta la somn(respiratie in somn), dimineata ma trezesc buimacit, ametit ca si cand am dormit cu nasu in perna. Nu stiu care sa fie cauza, m-am gandit ca luand atatea medicamente(10 zile klacid si 10 flucovim) am facut o toxicitate hepatica, sau alergie, mentionez ca dimineata imi simt si maiinile si picioarele umflate, treaba care tine deja de vreo 3 saptamani. Va multumesc...
3 comentarii
Mergeti sa va vada medicul de familie. Poate fi si alergie, dar si alta cauza a umflaturilor, de aceea trebuie sa va vada un medic.
Daca nu mai aveti candidoza bucala, nu mai este necesar sa luati antifungice sau sa faceti gargara cu bicarbonat.
Multa sanatate!
Daca nu mai aveti candidoza bucala, nu mai este necesar sa luati antifungice sau sa faceti gargara cu bicarbonat.
Multa sanatate!
in legatura cu acest comentariu am si eu o intrebare. si eu am aceleasi simptome de 2 luni de zile. dar problema este ca eu inca am acel gust amar in gura. ma interesa daca pentru acel gust metalic a-ti luat ceva ca sa va treaca?
ceva vitamine ar fi indicate?
eu doar pe marginea limbii simt acest gust amar.
va multumesc
ceva vitamine ar fi indicate?
eu doar pe marginea limbii simt acest gust amar.
va multumesc
cititi toate postarile de forum legate de reflux gastric. faringite. s.a probleme gastrice sau stomatlligice
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Algocamin fiole pentru limba umflata si alba
- 3Fata si limba umflata
- 2Limba umflata
- 2Limba inflamata
- 3Limba inflamata de la o masea.
- 3Limba crăpată dureroasa și umflata
Mai multe informații despre: Umflarea limbii