limba amortita ( ca dupa anestezie, dentist ) discomfort la inghitire

01-05-2017
Christiandreea
Nu este medic/terapeut
Christiandreea
Bună seara ! În urma unor recuperări la coloana ( ultra sunete " care s au făcut pana pe ceafa" stiind ca am spondiloza, diadinamice " toracal ", magneto, gimnastica si masaj coloana ), am ramas cu o sensibilitate la limba. Am fost la nenumarati doctori, de diferite specialitati, dar cam acelasi raspuns NU AI NIMIC. La 4 neurologi...de unde m au trimis la...Orl, endocrinologie ( unde mi au făcut analize, si au găsit lipsa magneziu -16, 6 si trebuie sa fie 18, 5-), gastroenterologie.si toti au spus ca nu am nimic, dar am acelasi disconfort la inghitire, limba amortita ( ca dupa anestezie, dentist ) durere in gât ( ca o galmuta in partea stanga ) care se duce si catre urechea stanga ( nu, mereu ), câteodată durere de cap, tot partea stângă cu usturime a scalpului si imi pocneste maxilarul cu cerul gurii cad vorbesc sau cand beau apa, Momentan iau MAGNEB6 si THIOSSEN 600 mm. Ce pot sa mai fac pentru a ma simti mai bine. Mentionez ca din 7 februarie ma simt asa. Multumesc din suflet si astept cu nerăbdare raspunsul dumneavoastra.
1 comentarii
0
03-02-2021, ora 17:05
Gloria90
Nu este medic/terapeut
Gloria90
Buna ziua întreb dacă cineva m-ar putea ajuta as aprecia foarte mult de un an jumate aveam o flegma care o expectoram zilnic până în urmă cu două luni când a început să mi se umfle limba foarte tare stare de panică până nu luam zirtec picături nu se dezumfla tot așa până la urmă am ajuns la ORL după ce mi am făcut analizele de sânge și exudate și nu apărea nimic în neregula aceasta mia recomandat lazul pt acidul gastric care ar putea fi cauza mygrenir pt cap căci in afara de flegma ocazional vedem cercuri de lumini și apoi durere groaznice de cap, o glicerina cu nistratina pt limba xyzallu de alergie care îl iau și acum după o lună jumate când se umfla și un descongestionat nazal ce mă sperie este că nu mi-a trecut și mai nou nu se mai umfla dar sa crăpat foarte tare limba arată ca un burete și am senzația de arsură pe ea continu mai ales pe vârf va rog ajutați mă cu un sfat îmi cer scuze pentru greșeli sunt mămică și nu prea am timp
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: