Leziune menisc și ligament (Lia)
Bună seara,
În urma cu 2 sapt am fost operat la genuchi, reconstrucție ligament încrucișat stâng cu grefa din tendonul mușchilor ischiogambieri..? și leziune menisc. Când trebuie începuta fizioterapia?mentionez ca peste 1 sapt mi se vor scoate firele.. Țin sa precizez ca am mai făcut câteva exerciții în pat, încercând sa îndoi piciorul, dar momentan îl pot îndoi doar undeva la 50-55 grade. Simt o presiune foarte puternica pe genuchi și nu îl pot îndoi mai mult, parca ma tine "ceva". Mergând cu cadrul/carjele se vede o schimbare a culorii pielii labei piciorului, la început era mai accentuata. Este încă ușor umflat și un spatele genunchiului, spre coapta și ușor vânat. Sunt normale aceste lucruri?
Multumesc.
În urma cu 2 sapt am fost operat la genuchi, reconstrucție ligament încrucișat stâng cu grefa din tendonul mușchilor ischiogambieri..? și leziune menisc. Când trebuie începuta fizioterapia?mentionez ca peste 1 sapt mi se vor scoate firele.. Țin sa precizez ca am mai făcut câteva exerciții în pat, încercând sa îndoi piciorul, dar momentan îl pot îndoi doar undeva la 50-55 grade. Simt o presiune foarte puternica pe genuchi și nu îl pot îndoi mai mult, parca ma tine "ceva". Mergând cu cadrul/carjele se vede o schimbare a culorii pielii labei piciorului, la început era mai accentuata. Este încă ușor umflat și un spatele genunchiului, spre coapta și ușor vânat. Sunt normale aceste lucruri?
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30Condromalacie rotula
- 16ruptura de menisc
- 20Artroza si leziune de menisc
- 9meniscectomie corn anterior menisc median
- 2vindecare leziune menisc
- 1Leziune menisc
- 1Leziune menisc
- 4Ruptura cruess 3 corn posterior menisc intern
- 2Leziune corn posterior menisc intern
- 1menisc intern cu aspect de ruptura
- 1Recuperare L.I.A.
- 5Leziune menisc - gr 2 Crues
- 0copil cu leziune de menisc grad 2b
- 3Leziune grad 2 menisc intern, corn posterior(genunchi stang)
- 0Intrebare - se poate face transplant de menisc sau se poate inlocui cu un material asemanator?
- 4Buna ziua ! infiltratii cu plasma la genunchi. Ce parere aveti?
- 1Leziune menisc, L I A.
- 1Leziune menisc
- 1Grav sau ft grav
Mai multe informații despre: Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului Leziunile de menisc leziunea de menisc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: