Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
Buna seara.
In 2 saptamani imi voi face marire de sani si as avea nevoie de ajutor pt a lua decizia corecta: medicul mi-a recomandat minim 360cc sau 400cc iar mie mi se pare f mult pentru ca nu vreau sani foarte mari ci doar moderati spre mari (cu alte cuvinte sa se vada ca am sani dar sa nu fiu exagerata) si rotunzi. Implantul va fi Arion cu profil moderat sau mic..nu mai retin exact...Eu am 1.66, 50 de kg iar la sutien am 70B-circumferinta sanilor 80. Ma poate ajuta cineva? Sa fie prea mare acest implant pt mine???
Multumesc anticipat!
In 2 saptamani imi voi face marire de sani si as avea nevoie de ajutor pt a lua decizia corecta: medicul mi-a recomandat minim 360cc sau 400cc iar mie mi se pare f mult pentru ca nu vreau sani foarte mari ci doar moderati spre mari (cu alte cuvinte sa se vada ca am sani dar sa nu fiu exagerata) si rotunzi. Implantul va fi Arion cu profil moderat sau mic..nu mai retin exact...Eu am 1.66, 50 de kg iar la sutien am 70B-circumferinta sanilor 80. Ma poate ajuta cineva? Sa fie prea mare acest implant pt mine???
Multumesc anticipat!
5 comentarii
400 cc nu este mult. o sa fii multumita.decit prea mici mai bn mai marisori.ca doar de aia vrem impl pt sani mai mari, mai plini, mai fermi. de ce nu ai optat pt o marca implanturi mai buna cum ar fi matrix, mentor eurosilicone ?succes.
luati doua pungi de plastic, umpletil cu 360 respectiv 400 de ml de apa, punetil in sutien si veti vedea aproximativ ce va iesea. 400 de ml la aceste marimi este cam mult
eu am implant de 360, am vrut de 400 dar mi s-a spus ca e prea mult la 1.62 si 52 kg. si sant foarte multumita. am implaante rotunde, nu sant nici mari, nici mici, sant super ok
2
25-04-2014, ora 00:48
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
nu se poate face comparatia intre paciente, chiar daca dimensiunile din masuratoare sun identice, nu exista 2 persoane la fel in ceea ce priveste tipul si structura pielii si a tesuturilor. De aceea este util sa se adapteze fiecarei paciente atit simularea cu sizere externe cat si indicatia corecta.
Buna ziua doamna doctor Klara Bancila.
Am trei saptamani de la operatie. Hotarasem impreuna cu doctorul sa punem masura 335 sau 360, marca Polytech. A fost o schimbare de implante (dupa 20 ani). La scurt timp dupa ce m am trezit din anestezie, mi s a parut ca volumul este destul de mic (mai mic decat ce aveam inainte)si mi s a spus ca implantul este masura 315!! Nu inteleg de ce a schimbat. Nu am vorbit niciodata de 315! Sunt dezamagita de forma, masura, de doctor ca si om! Mi am aratat nemultumirea si mi a spus " dupa ce ca mi am facut pomana la pretul asta" !! O alta operatie nu imi permit iar cu dansul nu am ajuns la nicio intelegere amiabila. Spune ca d.p.d.v chirurgical este totul ok. Eu am facut insa o operatie de chirurgie estetica! Imi spune ca in 3 luni se vor vedea rezultatele. Ce as putea intelege din acest raspuns? Mai mari nu vor creste... Imi puteti da un sfat va rog? Sunt deprimata..
Am trei saptamani de la operatie. Hotarasem impreuna cu doctorul sa punem masura 335 sau 360, marca Polytech. A fost o schimbare de implante (dupa 20 ani). La scurt timp dupa ce m am trezit din anestezie, mi s a parut ca volumul este destul de mic (mai mic decat ce aveam inainte)si mi s a spus ca implantul este masura 315!! Nu inteleg de ce a schimbat. Nu am vorbit niciodata de 315! Sunt dezamagita de forma, masura, de doctor ca si om! Mi am aratat nemultumirea si mi a spus " dupa ce ca mi am facut pomana la pretul asta" !! O alta operatie nu imi permit iar cu dansul nu am ajuns la nicio intelegere amiabila. Spune ca d.p.d.v chirurgical este totul ok. Eu am facut insa o operatie de chirurgie estetica! Imi spune ca in 3 luni se vor vedea rezultatele. Ce as putea intelege din acest raspuns? Mai mari nu vor creste... Imi puteti da un sfat va rog? Sunt deprimata..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 5De la varsta cam de 9-10 ani am observat ca sanul meu drept s-a atrofiat complet
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 5Operatie lifting mamar
- 27implant silicon sani
- 0Implant iesit
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 8implanturile mamare - recomandari
- 10Silicoane sani, detalii
- 1Marire sani
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 3Implanturi mamare
- 7cine a facut operatie marire sani in IASI?
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 1Implat mamar dupa 3 saptamani
- 1Contractura capsulara
- 0Implant mamar
- 02 săptămâni după lifting cu implant
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Estetica sanilor Implanturile mamare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: