Lichid eliminat de sâni in timpul actului

10-02-2017
Gabossul
Nu este medic/terapeut
Gabossul
M-am aflat în situația că aflându-mă cu iubita mea la începutul actului(după un preludiu lung), in momentul in care am mușcat o pe aceasta de sân, mai tare, să simt in gură, un fel de substanță mai acrișoară la gust. Este ceva normal?
4 comentarii
0
10-02-2017, ora 20:55
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, exista unele femei la care se intampla asta, fara ca femeile sa fie insarcinate.
Atentie insa, exista si niste boli care se manifesta asa; este important ca prietena sa controleze daca mai exista si alte lucruri, spre exempli scurgeri din mamelon sau din jurul lui si in afara actului sexual, umflaturi ale sanilor etc.
0
10-02-2017, ora 21:31
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Bună seara!
Sânul este o glanda și de aceea mameloanele secretă ocazional fluide, chiar daca femeia nu a fost niciodată însărcinată.
Pot fi diverse patologii care necesită tratament. Numai medicul poate stabili dacă e o problemă sau nu.
E nevoie să descrie medicului cât mai detaliat ce se intâmplă.
De aceea e nevoie să urmărească:
-ce culoare are secretia, dacă apare la unul sau la ambii sâni; ce cantitate de secretii apare; dacă secrețiile apar printr-un orificiu sau mai multe ale mamelonului; dacă scurgerile sunt spontane sau apar când se presează mamelonul; dacă are alte simptome ca febră, inflamație sau durere la nivelul sânului sau dureri de cap, schimbări ale vederii; dacă a suferit un traumatism recent la nivelul sănului; ce medicatie se ia la domiciliu, etc.
Cu cât îi dă medicului mai multe informații, cu atât medicul poate prescrie anumite investigații și-și dă seama dacă e o problemă sau nu.
Poate nu e o problemă, dar totdeauna e mai ușor să previi decât să vindeci.
0
10-02-2017, ora 22:18
Gabossul
Nu este medic/terapeut
Gabossul
Cred că s a scurs prin orificiul principal, o cantitate infimă și doar după ce asupra sânilor s a exercitat forța mușcăturii
0
11-02-2017, ora 08:21
Psihologie, București
Bună dimineața!
Pentru liniștea voastră e bine să meargă la medic și să-i relateze detaliat, așa cum v-am descris mai sus ce s-a întâmplat.
Poate să nu fie o problemă, dar o verificare în plus nu strică.
Un control medical nu face rău nimănui, ba dimpotrivă, ne poate feri de suferințe mai târziu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scurgerile mamelonare
  •