Lichid dupa operatie LIA
Buna seara,
am 25 de ani, inaltime 1.80 si 73 kg si in urma cu 2 luni si jumatate am fost operat de LIA la genunchiul stang in urma unei accidentari la fotbal. Mentionez ca fac sport de mic aproape profesional - in fiecare zi dar ca hobby mai degraba:).
Fac recuperare zilnic iar flexia/extensia imi sunt aproape la maxim si pot face exercitii fara mari probleme cu 2 kg.
Problema mea este ca inca mai am lichid vizibil la genunchi. care aparent nu vrea sa se retraga(ma dau cu diclofenac dimineata si seara de 3 saptamani si nici o imbunatatire).
Imi puteti spune, va rog, cam cat timp este 'normal' sa ai lichid la picior dupa o asemenea operatie?
Observatie: Cu prima ocazie o sa merg la un control ortopedic.
Va multumesc anticipat.
O seara placuta!
Vlad
am 25 de ani, inaltime 1.80 si 73 kg si in urma cu 2 luni si jumatate am fost operat de LIA la genunchiul stang in urma unei accidentari la fotbal. Mentionez ca fac sport de mic aproape profesional - in fiecare zi dar ca hobby mai degraba:).
Fac recuperare zilnic iar flexia/extensia imi sunt aproape la maxim si pot face exercitii fara mari probleme cu 2 kg.
Problema mea este ca inca mai am lichid vizibil la genunchi. care aparent nu vrea sa se retraga(ma dau cu diclofenac dimineata si seara de 3 saptamani si nici o imbunatatire).
Imi puteti spune, va rog, cam cat timp este 'normal' sa ai lichid la picior dupa o asemenea operatie?
Observatie: Cu prima ocazie o sa merg la un control ortopedic.
Va multumesc anticipat.
O seara placuta!
Vlad
1 comentarii
Buna ziua!
Aceasta reactie lichidiana nu este foarte ingrijoratoare, fiind destul de frecventa.
Este insa evident ca numai chirurgul care v-a operat va poate consilia eficient.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Aceasta reactie lichidiana nu este foarte ingrijoratoare, fiind destul de frecventa.
Este insa evident ca numai chirurgul care v-a operat va poate consilia eficient.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ruptura partiala de ligament incrucisat
- 230recuperare operatie ligamente incrucisate
- 5Leziune genunchi drept cu intindere ligament incrucisat anterior
- 5fractura-smulgere masiv spinos platou tibial drept
- 1Operatie ligamente incrucisate
- 4Ligamentoplastie.. As dori niste detalii care sa ma ajute sa aleg.
- 2Ruptura LIA si vrea sa mai practic sport
- 7Traumatism genunchi; am facut fizioterapie, gimnastica medicala si simt inca dureri
- 3Recuperarea dupa operatia de ruptura ligamente incrucisate
- 2ruptura de ligament incrucisat anterior
- 1pot scapa de operatie, ce orteze sa sa cumpar, deocamdata am luat una cu gel.
- 3ruptura LIA dezinsertie proximala
- 1Dureri după operatie LIA in spatele genunchiului operat
- 1kinetoterapie post operatorie LIA.
- 0Recuperare operatie LIA si menisc
- 4Dupa 10 luni de la operatia LIA si menisc nu pot merge normal si am dureri
- 1Ruptura parțiala LIA
- 4Posibilitate de ligamentoplastie după 7 ani de la accidentare LIA?
Mai multe informații despre: ligamentul incrucisat anterior
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: