Libidoul sexual scăzut al noului partener

05-01-2022
Veronicafay
Nu este medic/terapeut
Veronicafay
Bună ziua! Ma confrunt cu o problema noua pentru mine si nu găsesc nicio cauza concreta pentru care se poate intampla acest lucru. Am început recent o relație noua, totul merge pe roate, comunicarea exista, e indragostit de mine si imi re-amintește zilnic cât de tare se simte atras de mine si totuși, nu reușește sa mențină actul sexual, ajunge foarte greu sau deloc la ejaculare. Intrucat se considera un bărbat cu un apetit sexual destul de mare si imi povesteste des cât de mult il excit si il atrag si cât de activ sexual era si inaintra mea, problema asta il frustrează si uimește in egala măsură si pe el. Imi spune ca nu a mai pățit asta cu nicio partenera, ca ma place mult din toate punctele de vedere si ca in opinia lui, sunt fantezia oricărui bărbat si ca nu fac absolut nimic greșit dar nu-și explica de ce pățește asta. O teorie a lui a fost ca el se simte probabil intimidat de mine, poate nu se considera suficient de bun si asta il inhiba in timpul sexului. Doresc sa rezolvam problema pentru ca e singurul impediment in dezvoltarea relației noastre. Mulțumesc din suflet
5 comentarii
0
05-01-2022, ora 18:45
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Vârsta, greutate înălțime și alte probleme de sănătate avute și prezente
0
05-01-2022, ora 20:49
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Poate fi o anxietate de performanță, dacă nu a avut probleme cu alte partenere. Mergeți împreună la un psihosexolog.
0
06-01-2022, ora 12:06
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Asa cum v-a recomandat si colega mea mai sus, puteti merge impreuna la un psihosexolog si va pot recomanda pe Arina Anghel, din Bucuresti.
0
06-01-2022, ora 20:20
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
In materie de sex tot ceea ce este prea mult sau prea putin strica. Placerea este asociata cu capacitatea omului de a se relaxa si de a se bucura de actul sexual.
Pe de alta parte ar fi de explorat si cam care a fost activitatea sexuala a partenerului pana acum, in mod special cea solitara, daca intelegeti.

Valentin Pescaru
Psiholog-psihoterapeut-sexolog
0
21-01-2022, ora 17:35
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Obstacole de acest tip pot sa apara destul de frecvent la schimbarea partenerei. Vestea buna e ca de cele mai multe ori nu e nevoie de mult timp pentru a fi depasite. Poti sa ii sugerezi o vizita la psihosexolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mi-am pierdut dorința sexuală (cauze, tratament și sfaturi utile)
  • Libidoul crescut
  • Sunt produsele pentru creșterea libidoului eficiente? Ce spun studiile
  • Cercetătorii au descoperit un hormon care acționează ca un afrodisiac
  • Kisspeptin - eficient la bărbații cu dorință sexuală scăzută
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  • Să înţelegem libidoul sexual - când scade şi când creşte (şi de ce)
  •