Libidou scazut
De aproape un an de zile am libidoul scazut (aproape absent). Nu mai am chef sa fac sex, nu ma mai excit. Odata inceput contactul sexual e ok, dar nu imi vine deloc sa fac sex. Nu stiu la ce medic sa merg (endocrinolog, psiholog). Care ar putea fii cauzele.
5 comentarii
STRESUL, problemele de zi cu zi, monotonia zilnica, ai suferit vre-o trauma in trecut, sau pur si simplu unele persoane asa sunt ele cu libidou scazut si daca se adauga si lipsa partenerului care nu tia gasit inca punctele sensibile prin care sa te excite si sa iti creeze senzatia de placere rezulta LIPSA chefului.
Buna!
Daca din punct de vedere fizic, dupa un set de analize si o vizita la endocrinologie poate, totul este ok, atunci da, ai putea merge la un psihoterapeut. Exista posibilitatea de a avea nsite blocaje la nivel psihic, neconstientizate, in legatura cu actul sexual sau poate cu partenerul. Sunt doar cateva presupuneri. O psihoterapie te-ar putea ajuta sa descoperi de unde vin aceste probleme.
Toate cele bune,
Psiholog Sonia Ionescu
Daca din punct de vedere fizic, dupa un set de analize si o vizita la endocrinologie poate, totul este ok, atunci da, ai putea merge la un psihoterapeut. Exista posibilitatea de a avea nsite blocaje la nivel psihic, neconstientizate, in legatura cu actul sexual sau poate cu partenerul. Sunt doar cateva presupuneri. O psihoterapie te-ar putea ajuta sa descoperi de unde vin aceste probleme.
Toate cele bune,
Psiholog Sonia Ionescu
@paula - E un aspect cunoscut ca adesea barbatii au tendinta de a sari peste etapa de exprimare a afectiunii prin mangaieri, atingeri, cuvinte tandre si multi sar cat mai repede in actiunea sexuala. Se intampla asta si in cazul vostru?
Sunt multe aspecte de discutat pentru ca de obicei atunci cand unul dintre parteneri dezvolta o problema sexuala este inevitabil ca si celalalt sa dezvolte un anumit grad de disfunctie sexuala. In consecinta, in cazul in care te decizi sa apelezi la psihoterapie, e util sa fie una in care sa participe de la inceput si partenerul tau.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
Sunt multe aspecte de discutat pentru ca de obicei atunci cand unul dintre parteneri dezvolta o problema sexuala este inevitabil ca si celalalt sa dezvolte un anumit grad de disfunctie sexuala. In consecinta, in cazul in care te decizi sa apelezi la psihoterapie, e util sa fie una in care sa participe de la inceput si partenerul tau.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
Libidoul scazut apare de la stres. Si eu mam confruntat cu asa ceva in urma cu 2 ani cand lucram intr-o firma unde eram stresata. Am plecat de acolo si problema nu a mai fost!!
stresul e doar una din multiplele cauze ale scaderii libidoului.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4lipsa dorintei sexuale
- 0Scaderea libidoului la menopauza?
- 4libidou scazut.. are chef foarte rar de sex o data sau de doua ori pe luna
- 17Nu se -scoala- de tot
- 4libidou scazut
- 3Tratamente homeopate ptr scaderea libidoului?
- 5Libidou mare
- 6de ce nu vreau sa fac dragoste cu sotul meu?
- 6absenta libidoului
- 4Eresctie slaba si lipsa libidou
- 0Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
- 1Provironul mareste libidoul la femei?
- 2Libidou scazut
- 3Libidou foarte ridicat
- 5Lipsa apetitului sexual la sot
- 5Libidoul sexual scăzut al noului partener
- 2Până la ce vârstă au bărbații erecție sau simt nevoia de sex?
- 2Ce stimulente/pastile pentru creșterea libidoului funcționează la femei?
Mai multe informații despre: libidoul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: