Libidou mare
Eu sunt o persoana cu libidoul ft mare insa prietenul meu nu este chiar la fel...desi pare greu de crezut mai sunt si fete care au chef de sex si baieti care nu.
Deja devine stresant si enervant cand vad ca el are chef si desi am si eu, nu mai doresc sa o fac deoarece eu ii fac tot timpul lui pe plac si din pacate lucurile nu stau la fel si invers, :(
Deja devine stresant si enervant cand vad ca el are chef si desi am si eu, nu mai doresc sa o fac deoarece eu ii fac tot timpul lui pe plac si din pacate lucurile nu stau la fel si invers, :(
5 comentarii
Bun, si ce iti doresti de fapt, sa-ti miscorezi artificial libidoul ?
tu ai cumva creier artificial? cred ca nu, pt ai fi fost mai destept :P daca nu ai nimic inteligent de zis nu inteleg, de ce trebuie sa te bagi in seama? dar pe toate forumurile din Romania sunt cativa ca tine care vorbesc fara niciun rost...
Ma faci sa zambesc ! Daca vi aici si iti povestesti problemele in mod asa de ambiguu ca nu reiese
exact ce vrei de fapt (exista 2 posibilitati: ori prietenul tau are prea putin chef si talent sa te satisfaca ori tu ai o problema sau libidou exagerat ) este numai vina ta si te poti astepta la tot felul de intrebari din partea altora caci de aceea se numeste forum.
Scrie mai exact ce vrei de fapt caci aici nu este un blog ! Din textul de mai sus reiese de fapt ca ai avea nevoie de un alt prieten pe seama libidoului tau.
Sau ai venit aici sa afli cu ce medicamente ii poti mari potenta si cheful prietenului tau ?
exact ce vrei de fapt (exista 2 posibilitati: ori prietenul tau are prea putin chef si talent sa te satisfaca ori tu ai o problema sau libidou exagerat ) este numai vina ta si te poti astepta la tot felul de intrebari din partea altora caci de aceea se numeste forum.
Scrie mai exact ce vrei de fapt caci aici nu este un blog ! Din textul de mai sus reiese de fapt ca ai avea nevoie de un alt prieten pe seama libidoului tau.
Sau ai venit aici sa afli cu ce medicamente ii poti mari potenta si cheful prietenului tau ?
Te poti schimba numai pe tine, pe ceilalti este greu sa-i schimbi...
scarface, cred ca dezamagirea ei consta in altceva...Faptul ca ea ii face lui pe plac iar el nu, o face sa explodeze!Acum cred ca ne dam cu totii seama ce inseamna sa ii faca pe plac...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37fara sex, fara...
- 6Nu am chef de sex!
- 4libidou scazut
- 14lipsa apetitului sexual la 35 ani... posibila?
- 3Vreau libido scazut...
- 10de ce nu vrea sa facem sex?
- 7vrea prea mult sex, de 3 ori pe zi (in fiecare zi)
- 62Dependenta sexuala
- 14Stare generala de sanatate proasta, lista lunga de simptome
- 2libidou scazut barbat
- 11Stresul, dusmanul tandretei si a sexului ?
- 13Anafrodisiace (alimente, medicamente, etc)
- 12Lipsa libidoului
- 6Cum sa il fac pe iubitul meu sa ma doreasca mai mult?
- 6absenta libidoului
- 4Nu reusesc sa o atrag sa isi doreasca sa facem dragoste
- 5Nu mai simt nevoia de sex
- 1Libidou scazut
- 5Lipsa apetitului sexual la sot
Mai multe informații despre: Apetitul sexual libidoul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: