Leziune menisc
Bună seara! În urmă ce ceva timp am călcat pe un obiect ascuns in zăpadă și mi-a alunecat piciorul stâng în lateral de la genunchi și m-a durut foarte rău, efectiv nu am mai putut călca pe picior. La recomandarea medicului de la Urgență mi s-a făcut un RMN, în urma căruia s-a pus diagnosticul:, , Leziune grad 3 corp și corn posterior menisc intern care asociază fine eroziuni în cartilajul femoral; Leziune fibrilație vechi la originea LCL; Minim epansament lichiditate retropatelar; Minimă bursita prepatelară''.
La acest moment simt că nu am suficientă putere să ridic bine piciorul, dacă stau pe un scaun o perioada de timp, cand mă ridic de cele mai multe ori nu am putere să mă sprijin pe picior și mă doare foarte rău, parcă un curent mă trece in genunchi. Dacă s-ar putea aș evita o intervenție chirurgicală. Ce mă sfatuiți, ce să fac mai departe?
Vă mulțumesc!
La acest moment simt că nu am suficientă putere să ridic bine piciorul, dacă stau pe un scaun o perioada de timp, cand mă ridic de cele mai multe ori nu am putere să mă sprijin pe picior și mă doare foarte rău, parcă un curent mă trece in genunchi. Dacă s-ar putea aș evita o intervenție chirurgicală. Ce mă sfatuiți, ce să fac mai departe?
Vă mulțumesc!
1 comentarii
Nu este ușor de spus fără o consultație,
Dar este posibil sa nu fie necesară o intervenție chirurgicală:
---------*
(*modificat de admin)
Dar este posibil sa nu fie necesară o intervenție chirurgicală:
---------*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ruptura partiala de menisc
- 2operatie menisc
- 291 - Ruptura grad 3 LCM si LIA cu ruptura de menisc
- 14RMN
- 0Probleme dupa operatia de menisc
- 0leziune menisc
- 9afectiuni genunchi-menisc
- 1pot scapa de operatie, ce orteze sa sa cumpar, deocamdata am luat una cu gel.
- 1Leziune Menisc
- 3Durere la 2 luni dupa meniscectomie partiala
- 0Operatie leziune menisc
- 3Leziune grad 2 menisc intern, corn posterior(genunchi stang)
- 1Leziune de menisc gradul 2
- 1Fisura menisc intern
- 2Operatie de menisc si platfus ?
- 1Leziune menisc, L I A.
- 0Leziune menisc și ligament (Lia)
- 0Accident rutier la genunchiul stang
Mai multe informații despre: Leziunile de menisc leziunea de menisc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: