lexotan in prima sapt sarcina-un medic va rog sa-mi raspunda
este periculos daca am luat un lexotan si un aspacardin in prima saptamana de sarcina?
5 comentarii
Nu afecteaza absolut deloc pentru cain sapt 1 de sarcina nu erai insarcinata de fapt. Sarcina usoara.
ma referam la prima saptamana de la ovulatie.nici atunci nu exista risc?
Orice medicament chimic este 100% periculos. Daunele pot varia insa de la 1% la 100%.
Eu am luat Ciprinol (un antibiotic puternic) intre saptamanile 2-3 dupa ovulatie. Am luat 4 zile cate 2 pastile pe zi si bebelina mea nu a avut nimic, desi 3 medici ginecologi mi-au recomandat calduros avort. Un al patrulea medic insa mi-a spus ca pana la 21 de zile dupa ovulatie medicamentele nu afecteaza fatul pt ca placenta nu este vazcularizata si deci nu are pe unde intra medicamentul. Ai fost la medic? Ce ti-a spus? Du-te la unul bun, care s-a mai lovit de asa ceva. Eu mai stiu pe cineva care a luat un antibiotic nepermis10 zile in sarcina. si bebe nu a avut nimic. Aspacardinul sigur nu afecteaza fatul pt ca am luat si eu in timpul sarcinii iar lexotanul dc spui ca ai luat doar 1, eu cred ca nu este o problema. Se pune problema anomaliilor numai cand iei f multe medicamente. Plus ca eu pe toata durata sarcinii am luat Dopegyt pt tensiune, Metoprolol si am facut si Clexane. Am mai luat 2 antibiotice, am pus Olynth in nas pt raceala si am luat si paracetamol. ideal ar fi fost sa nu iau nimic dar nu s-a putut. Si totusi bebe nu are malformatii.Multa sanatate.
Multumesc pt incurajare, voi merge la medic.problema e ca mi-e si frica pt ca majoritatea recomanda avortul, nici eu nu cred ca are nimic mai ales ca nici macar nu e formata placenta...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Cand e cazul sa intrerupi sarcina?
- 3medicamentele si sarcina
- 6cum imi poate afecta ureaplasma sarcina?
- 2sarcina cu risc de avort
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 5Medicamente in sarcina.. ii fac rau la fat?
- 5clotrimazol in timpul sarcini
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 6rivotril in sarcina
- 3Rovamicina in timpul sarcinii
- 1Prea multe antibiotice in sarcina ?
- 0Triamcinolon injectabil
- 0Intrebare pastila Arcoxia
- 18Iau Anxiar si Serlift - daca raman insarcinata pot naste un copil bolnav?
- 13Albendazol in sarcina
- 0Sarcina si Wilprafen 500, Klion D100
- 0Va rog ajutatima
- 0Indometacin administrat gresit.
- 1Conjunctivita si sarcina
- 0Nurofen in sarcina
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: